Przepraszam, bo nie wszedłem wczoraj na forum, a sam z siebie oczywiście nie pamiętam dat imienin, za co nierzadko już przyszło mi posypywać głowę popiołem, co teraz niniejszym czynię po wielokroć ....

Uznałem też że przewina jest poważna i nie można jej schować jakby nigdy nic dopisując się do wątku z życzeniami, który założyła Maska. Ile bym nie miał wytłumaczeń, i tak winy nie zmażę, więc chociaż sygnał wyraźny w postaci nowego wątku dać pragnę.
Krzysiu, Bracie. Nie wiem czy jeszcze nas czytasz i czy w ogóle tutaj zaglądasz, ale wiedz że często myślę o Tobie i o tym co nam i mnie pisałeś. I mogę tylko powiedzieć: miałeś racje w większości przypadków ..

Dziękuję Ci za to, co wniosłeś w moją przestrzeń. Chcę Ci życzyć Zdrowia, spokoju, radości, miłości i satysfakcji ze wszystkiego co sobie zamierzysz. Wiatru we włosach i Gałązki Jabłoni na wyciągniecie ręki. Teraz i zawsze...

I żeby słowa Cię słuchały, gdziekolwiek jesteś, cokolwiek robisz....
Agfo, Tobie również wyrazy szacunku, pamięci, sympatii, a także życzenia abyś był szczęśliwy, zadowolony, zdrowy, spokojny. Żeby otaczali Cie przyjaciele i żeby nie opuszczał Cie duch przygody..

I spełniło się wszystko, co zamierzysz. A Ty i Twoja rodzina, Twoje wnuki i wszyscy, których kochasz niech zawsze się uśmiechają i niech im się szczęści we wszystkim, bo jeśli ONI, to i TY także będziesz szczęśliwy.. Dziękuję , że tu byłeś..