04.12.11, 14:57
Hardy, jeśli masz czynne głośniki, to posłuchaj sobie.
Sądzę, ze zrobię Ci tą audycją sporą przyjemność : )

www.polskieradio.pl/8/22/Artykul/488476,Broniewski-wylany-z-kapiela
Obserwuj wątek
    • hardy1 Re: Hardy : ) 04.12.11, 16:33
      Chciałem posłuchać, Szaliczko, ale...nie odtwarza się. Może dostępne jest tylko dla zarejestrowanych?

Tylko kompletni ignoranci mogą posądzać Broniewskiego o "pójście na pasku stalinizmu". To potwarz. Wystarczy poczytać jego biografię...

Natomiast nic nie wiedziałem że nie tylko stalinowska ale i brytyjska cenzura wstrzymywała wydanie jego twórczości...pewnie jak był w Iraku?

PS.Mam jego stary zbiorek "Wiersze i poematy" smile
    • sza.aliczek Re: Hardy : ) 04.12.11, 18:24
      https://img163.imageshack.us/img163/6818/yhyt.jpg

smile

• hardy1 Re: Hardy : ) 04.12.11, 19:09
        Właśnie tam klikałem. I...nic, żadnej reakcji.
        Spróbuj (dla sprawdzenia) wejść niezalogowana i wtedy kliknąć. Nie jestem tam zarejestrowany...
        • sza.aliczek Re: Hardy : ) 04.12.11, 20:50
          nigdy nie jestem zalogowana?
          Najzwyczajniej w świecie klikam w google, potem Dwójka, potem sobie buszuję, najczęściej w niedzielę własnie - szukam audycji, które przeleciały w tygodniu. Na codzień rzadko słucham radia. Bez jakiegoś zalogowania? Wchodzę przez Chrome'a.
          • hardy1 Re: Hardy : ) 04.12.11, 21:09
            To coś u mnie chyba nie działa...pierwszy raz mam taki problem. Jutuby, Wrzuty czy inne - wszystko działa. Albo mają na PR2 dzisiaj jakiś problem techniczny albo może ja nie mam jakiegoś programu.
            Dzięki Szaliczko za linka. Niedługo będzie u mnie komputerowiec to sprawdzi. Wątek i link nie zginie wink
            • sza.aliczek Re: Hardy : ) 05.12.11, 17:18
              Tak myślę, Hardy, to coś nie tak po Twojej stronie : )
              To jest ogólnie dostępna witryna, do powszechnego odsłuchiwania : )
              • hardy1 Re: Hardy : ) 05.12.11, 19:19
                Szaliczko - właśnie wróciłem i ponownie spróbowałem. Działa smile Były to więc jakieś chwilowe problemy, nie wiem - u nich czy u mnie. Ważne że już działa smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka