sza.aliczek 04.12.11, 14:57 Hardy, jeśli masz czynne głośniki, to posłuchaj sobie. Sądzę, ze zrobię Ci tą audycją sporą przyjemność : ) www.polskieradio.pl/8/22/Artykul/488476,Broniewski-wylany-z-kapiela Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: Hardy : ) 04.12.11, 16:33 Chciałem posłuchać, Szaliczko, ale...nie odtwarza się. Może dostępne jest tylko dla zarejestrowanych? Tylko kompletni ignoranci mogą posądzać Broniewskiego o "pójście na pasku stalinizmu". To potwarz. Wystarczy poczytać jego biografię... Natomiast nic nie wiedziałem że nie tylko stalinowska ale i brytyjska cenzura wstrzymywała wydanie jego twórczości...pewnie jak był w Iraku? PS.Mam jego stary zbiorek "Wiersze i poematy" Odpowiedz Link
hardy1 Re: Hardy : ) 04.12.11, 19:09 Właśnie tam klikałem. I...nic, żadnej reakcji. Spróbuj (dla sprawdzenia) wejść niezalogowana i wtedy kliknąć. Nie jestem tam zarejestrowany... Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: Hardy : ) 04.12.11, 20:50 nigdy nie jestem zalogowana? Najzwyczajniej w świecie klikam w google, potem Dwójka, potem sobie buszuję, najczęściej w niedzielę własnie - szukam audycji, które przeleciały w tygodniu. Na codzień rzadko słucham radia. Bez jakiegoś zalogowania? Wchodzę przez Chrome'a. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Hardy : ) 04.12.11, 21:09 To coś u mnie chyba nie działa...pierwszy raz mam taki problem. Jutuby, Wrzuty czy inne - wszystko działa. Albo mają na PR2 dzisiaj jakiś problem techniczny albo może ja nie mam jakiegoś programu. Dzięki Szaliczko za linka. Niedługo będzie u mnie komputerowiec to sprawdzi. Wątek i link nie zginie Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: Hardy : ) 05.12.11, 17:18 Tak myślę, Hardy, to coś nie tak po Twojej stronie : ) To jest ogólnie dostępna witryna, do powszechnego odsłuchiwania : ) Odpowiedz Link
hardy1 Re: Hardy : ) 05.12.11, 19:19 Szaliczko - właśnie wróciłem i ponownie spróbowałem. Działa Były to więc jakieś chwilowe problemy, nie wiem - u nich czy u mnie. Ważne że już działa Odpowiedz Link