Dodaj do ulubionych

AK-74........

16.09.16, 21:33

Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: AK-74........ 16.09.16, 22:16
      Ja piernicze.....big_grin
      Ja wiem, ze "zolte papiry" to nie ulrczalna sprawa, ale zeby az tak?!big_grin
      Cokolwiek czlowiek na Podworku nie napisze, to reakcja jest natychmiastowa.big_grin
      I wszystko kojazy sie zawsze z jednym.
      Tak jak Moulin Rouge kojarzy sie z burdelrm a tancerki z k.......big_grin
      To jakies zboczenie zawodowe - sledzego, czy tez doswiadczenie zyciowe?
      Bo sam juz nie wiem.....big_grinbig_grinbig_grin
      • 1zorro-bis Re: AK-74........ 17.09.16, 07:30
        Bosz....."zolte paopiery"....ty sie od mojej rodziny odp.....big_grin
        Pilnuj swojej lepiej. Bo kontakt "rodzinny" tak czy tak....zerowy.smirk
        Sledzenie ludzi na FB, NK - to zboczenie zawodowe? Szkolenie w latach 70-tych dalej daje owoce?big_grin
        No coz...jak ktos ma cos we krwi to juz do konca zycia zostanie.
        O moje dzieci w UK sie nie martw. Rodzone W Londynie, od urodzenia Brytyjczycy.
        A jak juz sie tak wszysc dzieccmi chwala ( z wyjatkiem niktorych - bo nie ma czym.big_grin) to sie tez pchwale:
        ziec - pracuje jako ekspert w Moody´s, corka wyklada na Uniwerstytecie londynskim jako doktor asrtrofizyki, druga corka pracuje jako manager w amerykanskiej firmie telekomuniokacyjnej w Londynie, syn jest w zarzadzie niemieckiej firmy ktora zatrudnia 4.500 osob w....Polsce.
        Mamusia -big_grin - tlumaczka byla z doskoku, bo przetlumaczyla kilka sztuk teatralnych ( za ktore ma tantiemy ) - a tak jest 91-letnia emerytowana dziennikarka i socjologiem. Mieszkam i tu i tam - tak dla wiadomosci niektorych kapusiow - stad mam kilka miejsc zamieszkania. A dlaczego? A g.... to niektorych powinno obchodzic. Wystarczy?big_grin No, a teraz dalek kapowac, sledzic, donosic.....bo to zboczenie zawodowe. nie tylko takie...big_grinbig_grinbig_grin
        • 1zorro-bis Re: AK-74........ 17.09.16, 07:32
          acha...tak na koniec jeszcze.
          Mysle, ze przemowilem jezykiem zrozumialym i stosoawnym w wiadomym miejscu? Innym Podworkowniczom mowie - SORRY - za niektore dosadniejsze wersety.smirk
          • 1zorro-bis Re: AK-74........ 18.09.16, 13:12
            widze, ze sie damulki rozpisaly ze ho, ho!big_grin
            A ja mam takie pytanko - junior juz doktorat zrobil, czy juz etacik docenta zlapal?big_grinbig_grinbig_grin
            No, bo Karabin Maszynowy to juz wszystko wystrzelal pewnie....smirk
            I to by bylo ta tyle w temacie.big_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka