Dodaj do ulubionych

Cmokamy, cmokamy

18.07.17, 18:13
aż się sfajdamy.

Klown kukiz zrobił nas wszystkich w bambuko.
Rankiem (zdradziwszy prawie że o świcie) podreptał Na Pokoje i przedstawił chytry plan.
Chytry plan miał na celu uzyskanie akceptacji ratlerka do propozycji klowna.
Propozycja klowna była następująca: ustawka o KRS winna mieć brzmienie "członków KRS wybiera 3/5 Seymu.
Publikatorżnictwo i Ciemne Skrzydło Opozycji aż podskoczyło ze szczyn-ścia.

No to se policzmy.
3/5 spośród 460 osłów to 276 osłów.
Liczebność klubów jest następująca:
pisony- 234 osłów
pisony bis (kukiz15) - 32 osłów
pisony tres (Republikanie, Wolni i Solidarni, Niezrzeszeni) = łącznie 11 osłów
234+32+11= 277 osłów.
I jesteśmy w DOMECZKU moi mili.
I kto wyrolował opozycję?

Hahahahahahahaa
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Cmokamy, cmokamy 18.07.17, 18:18
      Czujecie czaczę?
      kukiziątko sprzedało właśnie polską demokrację za uzyskanie wpływu na wybór sędziów. Teraz ono będzie rozdawało karty i oczekiwało na ustępstwa ze strony pisonów.
      Opozycja dziś właśnie przestała istnieć.
      Notka specjalnie dla Dunajca.

Władza pisonów będzie WIECZNA.

ratlerek zapowiedział podpisanie ustawy o KRS - "nowele" (a raczej groteski) ratlerka zostaną klepnięte prawdopodobnie we czwartek.
      zjawisko z sarkofagu nie mogło dostać lepszej informacji z Pałacu.
      Groźna mina ratlerka i stanowczy głos to zmyłka dla Ciemnego Ludu i Ciemnego Skrzydła Opozycji.
      • dunajec1 Re: Cmokamy, cmokamy 18.07.17, 18:44
        No to sie dzieje.
        • wscieklyuklad Re: Cmokamy, cmokamy 18.07.17, 19:29
          Dalszy rozwój wypadków będzie następujący.
          Ustawa o SN będzie nadal procedowana z szybkością nadświetlną.
          Jutro rano odbędzie się drugie czytanie a w nocy ze środy na czwartek po trzecim czytaniu uchwalona przez seym.
          Następnie z czwartku na piątek klepnie ją senat. W tym samym czasie seym klepnie poprawki do ustawy o KRS, które nocą z piątku na sobotę uchwali senat.
          W niedziele po kotlecie ratlerek podpisze obie niekonstytucyjne ustawy.
          Jedynym beneficjentem ostatecznej demolki demokracji będzie kukiziątko.
          • wscieklyuklad Re: Cmokamy, cmokamy 18.07.17, 19:31
            Chyba, że...

natemat.pl/212811,co-tak-naprawde-wymyslil-prezydent-duda-sejmowa-matematyka-pokazuje-ze-wszystko-zalezy-od-liroya
            • wscieklyuklad Re: Cmokamy, cmokamy 18.07.17, 19:33
              ratlerek został tymczasem podsumowany przez fachowców od prawa, którego tenże nie kuma.

www.tokfm.pl/Tokfm/7,130517,22112309,prof-chmaj-o-ultimatum-dudy-jest-niekonstytucyjne-prezydent.html
              • wscieklyuklad Re: Cmokamy, cmokamy 18.07.17, 19:34
                https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/20108314_1494312803948439_3740832174157346893_n.jpg?oh=8490669116440fed3c501c200d67338f&oe=5A0A2180
                • wscieklyuklad Re: Cmokamy, cmokamy 18.07.17, 19:35
                  polityczek.pl/index.php/uncategorised/4844-prof-matczak-propozycja-prezydenta-to-sciema
    • ulisses-achaj Re: Cmokamy, cmokamy 19.07.17, 01:37
      Nie wiem, gdzie tu widzisz "wyrolowanie". I nie wiem, co Cię tak cieszy. "Opozycja właśnie przestała istnieć" - ukłony od Marka Twaina. Kocham recenzentów zawsze cudzych posunięć.
      • sorel.lina Re: Cmokamy, cmokamy 19.07.17, 02:03
        Ulissesie, śmiech nie zawsze jest wyrazem radości...
        • ulisses-achaj Re: Cmokamy, cmokamy 19.07.17, 02:19
          Mogę tylko powtórzyć, Sorellino: Kocham recenzentów zawsze cudzych posunięć.
          Chętnie wrócę do "kawiarni" żeby zadumać się nad kolejnym numerem "Poezji". Jak przyjdzie na to pora. Teraz chodzę ulicami i krzyczę z innymi "chodźcie z nami". Twarze za firankami mijanych okien restauracji, pubów i mieszkań są zawsze takie same. Tak kiedyś jak i teraz.
          W tekście "I Brygady" jest pewna ocenzurowana zwrotka, której nigdy nie śpiewa się oficjalnie. Ja ją lubię, bo jest prawdziwa.
          • wscieklyuklad Re: Cmokamy, cmokamy 19.07.17, 06:55
            A możesz jaśniej?
            • 1zorro-bis Re: Cmokamy, cmokamy 19.07.17, 07:00
              zle to wszystko wyglada, zle! UE w szoku bo takiej sytuacji i takiego kraju jak Polska nie przewidzieli. Orban przy kurduplu to grzeczny chlopiec...Kurdupel moze tylko z Erdoganem jeszcze konkurowac.....
            • wscieklyuklad Re: Cmokamy, cmokamy 19.07.17, 07:05
              Obawiam się Ulissesie, że albo nie doczytałeś tego co piszę powyżej, albo nie oglądałeś entuzjastycznych wystąpień (cmokali, cmokali) przywódców partii opozycyjnych.
              Wyłącznie po to, by osłabić wydźwięk wieczornych manifestacji i przypudrować niekonstytucyjność ustawek, ratlerek zgłosił jakieś durnowate poprawki. Zgłosił je w efekcie propozycji debila kukiza, który sprzedał demokrację za kilka nic nie znaczących posadek dla takich mużdżakuf jak on.
              Cmokali z zachwytu, a piali, jako to prezydęt samodzielny, jak to zrobił zjawisku z sarkofagu koło pióra.
              A tymczasem ratlerek zapowiedział PODPISANIE WSZYSTKICH USTAW SĄDOWYCH po namiastce retuszu. Czyi zadeklarował jawnie, iż po raz kolejny bez wahania złamie Konstytucję.
              Cmokał Schetyna. Cmokał (choć wstępnie) Petru. Cmokał PSL ustami swego Wodza.
              Ale będzie już fajnie, jest promyk nadziei i światełko w tunelu - tak się rozcmokali, ze dopiero po godzinie Petru "oświecony" przez tysiąc razy mądrzejsze od niego posłanki odciął się od całości.
              Z tym bydłem nie ma żadnej dyskusji. Nie wolno łapać się na lep nie tyko dowolnego słowa ale bodaj kropki i przecinka.
              Ja się cieszę? Ja recenzuję siedząc za firankami?
              Hmmm...
              Cóż, niestety teraz do pracy trzeba.
              Nie organicznej, nie od podstaw.
              A wieczorem znów do kompa.
              Praca organiczna - nie wiem tylko czy ta pierwsza, czy też druga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka