1zorro-bis 20.07.19, 08:00 .....piekne!!! Nie dosc ze "poliglota" to jeszcze nieuk i kretyn. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: PISiory - czyli inteligentni inaczej.... 20.07.19, 16:37 Dobrze Zorro, że jeszcze raz przypomniałeś na naszym forum ten wpis debila. Bo nie wolno odstawać yntelektem, wiedzą i manierami od zbafffffcy Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: PISiory - czyli inteligentni inaczej.... 20.07.19, 16:39 Klaskaniem mieli obrzękłe prawice Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: PISiory - czyli inteligentni inaczej.... 21.07.19, 11:04 WUC piknikuje w Chełmie, proszę Państwa .. "- Szedłem tu troszkę zmęczony, no, ciężkie życie. A jak usłyszałem ten śpiew, to mi siły wróciły - mówił Jarosław Kaczyński do zespołu ludowego, który występował przed nim na pikniku PiS w Chełmie. Prezes PiS po wystąpieniu odwiedzał stoiska obecnych na pikniku wystawców, gdzie był częstowany jedzeniem. Krok w krok za nim chodziła kamera TVP Info. W pewnym momencie Kaczyński zatrzymał się przy stoisku z wędlinami, gdzie miał drobne problemy najpierw ze znalezieniem sztućców, a później z krojeniem podanego mięsa. Wówczas widać było jak stojąca obok Beata Mazurek, europosłanka, a jeszcze niedawno rzeczniczka PiS, zamachała do operatora TVP, a ten natychmiast przestał kręcić jedzącego prezesa w nieco niekomfortowej sytuacji." Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: PISiory - czyli inteligentni inaczej.... 21.07.19, 11:07 Przedstawiciele Ministerstwa Sprawiedliwości zamiast odnieść się do nieprawidłowości w Funduszu Sprawiedliwości, usiłowali zdyskredytować NIK, który je ujawnił oraz wykpić media i posłów, którzy się nimi zainteresowali. Szef sejmowej komisji finansów nie dopuścił do głosowania nad wnioskiem do premiera Morawieckiego, by Fundusz poddać szczegółowej kontroli. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: PISiory - czyli inteligentni inaczej.... 21.07.19, 11:11 Agonia zdrowia. Po wyborach czeka nas lawina zamykanych szpitali. serwisy.gazetaprawna.pl/zdrowie/artykuly/1422795,jakub-kosikowski-masowo-zamykane-szpitale-po-wyborach.html?fbclid=IwAR2pIx-OccMHjf3iHg1rr__eYT5HmReoYRqgY1jbW7_nw22vL5cx7PSmw7o Odpowiedz Link