tropem_misia1 01.01.10, 23:04 zębów włosy na głowie stoją dęba, a po plecach mrowie!! Patrzę na LUSTRA i drżę cała jak ja oglądać film ten smiałam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: szczęk 01.01.10, 23:20 okropieństwo ! Upiorności ! po co patrzeć na straszności ? potem tylko boli głowa, w nocy się pod łóżko chowam... ja tam lubię film wesoły, czasem może jakiś... goły... Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Czyli 02.01.10, 12:21 to przyjemna wielce chwilka, chociaż wolę na... motylkach... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: szczęk 02.01.10, 12:41 Kiedyś byłam kinomanką, teraz tylko szamanką, więc mam okropne braki w oglądaniu, co nie jest straszne w moim mniemaniu Owszem, mam filmy ulubione, to jednak już czasy minione. Bo kto "Tam gdzie rosną poziomki" wspomina? To była prawdziwa wielkość kina! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: szczęk 02.01.10, 16:00 Bergmana oglądałam, "Jajo węża" widziałam. Dech mi zaparło, do fotela przywarło. "Poziomki..."może śliczne, lecz za bardzo mistyczne Odpowiedz Link