inkwizytorstarszy 24.12.10, 02:42 "Co robić, żeby dobrze wyglądać ?" Trzeba szeroko otworzyć okno, a jeśli jest wysoko, to wyskoczyć. Efekt bywa nieziemski... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eterze Trenuj kroki 04.01.11, 00:10 Szanowne Panie, pracuję w nowoczesnej firmie, gdzie większość pracowników to kobiety lub dziewczyny - w zależności od punktu widzenia. Bardzo dobrze jeśli zdarzy się wolny wieczór na trenowanie kroków, o których mowa w artykule, lecz zazwyczaj to brak czasu jest głównym ich wrogiem. Powiedzmy, że powinnyśmy starać się codziennie wyglądać dobrze (nie ze względu na innych ale ze względu na to, że jesteśmy to winne naszym ciałom), wykonanie wyżej opisanych kroków regularnie przy co najmniej ośmiogodzinnym trybie pracy jest, szczerze mówiąc, niemożliwe. Jedyna rzecz, która jest według mnie dość szokująca (biorąc pod uwagę, że nie można w takiej firmie jak moja, nie mieć kontaktu ze światem nowinek o zdrowiu i urodzie) to totalna ignorancja konieczności pilingu skóry twarzy występująca wśród wiekszości ów kobiet i dziewczyn. Doradzam zamienić czas poświęcony na robienie makijażu na czas poświęcony na piling - chemiczny lub drobnoziarnisty, oby taki, który zdziera martwy naskórek w twarzy. Skóra domaga się go regularnie i często a jeśli o nim zapominasz, to wierz mi widać. Jeśli jesteś zatwardziałą karierowiczką, przypomnij sobie, że nie wyglądasz jedynie jak twój sukces, przynajmniej nie dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś