Dodaj do ulubionych

Hity i kity gwiazd

12.01.11, 19:35
słaby jakiś ten artkulik. Bzdety wyjęte z internetu na siłę, coś w stylu "muszę napisać artykuł o urodzie, co by tu wymyślić? ok, wejdę na dziadowskie strony plotkarskie i przepiszę to i tamto o gwiazdach.
Poziom jak ze szkolnej gazetki.
Ciekawa jestem też czemu niby Madonna miałaby oszczędzać na kremach pod oczy kupując krem na hemoroidy (bo tańszy).
Obserwuj wątek
    • minkat Hity i kity gwiazd 12.01.11, 23:17
      "tak gazecie 'Daily Mail' mówiła Catherine Zeta-Jones."

Czy autor artykulu naprawde uwaza Daily Mail za wiarygodne zrodlo informacji na jakikolwiek temat?

• zoria_polunocznaja Re: Hity i kity gwiazd 14.01.11, 16:15
        hehehe :)

"artykulik" na pewno nie aspiruje do Scientific American, ale jest wesoły i jak sobie pomyślę, czym smaruje się Madonna, to od razu jakoś mi lżej na duszy ;)
        • bene_gesserit Re: Hity i kity gwiazd 14.01.11, 16:17
          Mi tam wcale.
          Noi artykuly w rodzaju 'wytnij-wklej z pieciu zrodel' nie przystaja do poziomu WO, chyba ze pocielismy koszty juz tak, ze obnizenie poziomu jest naprawde konieczne.
          • zoria_polunocznaja Re: Hity i kity gwiazd 14.01.11, 16:33
            przyznaję, nie jest poziomu WO...może akurat jestem w nastroju dobrym do przeczytania "czegoś takiego", a już tekst o kamieniach kałowych po prostu mnie powalił :)

też mi się wydaje, że WO borykają się z brakiem kasy, ale o tym sza!
          • rannie.kirsted Re: Hity i kity gwiazd 15.01.11, 21:47
            no tak ale poziom charakterystyczny dla autorki - chyba wszystkie teksty K.Bosackiej jakie sie ukazaly w WO to takie dziwnie posklejane bzdurzenie o niczym. naprawde poziom jej tekstow wola o pomste do nieba, babka powinna sie przeniesc do jakiegos Zycia na goraco tam by to bardziej pasowalo do calosci.
            • bene_gesserit Re: Hity i kity gwiazd 17.01.11, 01:35
              witaj w fanklubie.
            • calidad Re: Hity i kity gwiazd 17.01.11, 19:51
              Wydaje mi się, że niegdyś w WO pisywała inna pani Bosacka, bodajże żona jakiegoś ambasadora. Były to zwykle krótkie i zabawne artykuły dotyczące jedzenia przez pryzmat podróży, jakie były udziałem autorki z racji nomadycznego zajęcia małżonka.

Poprawcie, jeśli się mylę albo wspomóżcie linkiem.

• kewah Hity i kity gwiazd 16.01.11, 14:14
      Catherine Zeta-Jones moze spokojnie myc zeby truskawkami albo jablkami, albo i wcale nie myc. Sztucznej szczece, implantom albo licowkom nic juz nie zaszkodzi...
    • tennyson Re: Hity i kity gwiazd 28.01.11, 03:49
      Przyznam się, że zareagowałem z niejakim zdziwieniem widząc rodzimą wersję angielskiego słowa 'celebrity'. Niezbyt obchodzą mnie dziwactwa tzw. 'gwiazd'. Za to niezręczności językowe - i owszem. Grand Prix za idiotyzm językowy. ;)
    • gina_rossi Re: Hity i kity gwiazd 28.01.11, 10:24
      duniaraskolnikow napisała:

> słaby jakiś ten artkulik. Bzdety wyjęte z internetu na siłę, coś w stylu "muszę
      > napisać artykuł o urodzie, co by tu wymyślić? ok, wejdę na dziadowskie strony
      > plotkarskie i przepiszę to i tamto o gwiazdach.
      > Poziom jak ze szkolnej gazetki.m
      > Ciekawa jestem też czemu niby Madonna miałaby oszczędzać na kremach pod oczy ku
      > pując krem na hemoroidy (bo tańszy).
      Nie, Madonna nie musi wcale oszczedzac na kremach i tez prawdopodobnie nie oszczedza. Ale.. po nieprzespanej nocy pomaga wlasnie najszybciej na cienie pod oczami wlasnie krem na hemoroidy. To nic nowego. Choc nigdy sama nie stosowalam.
    • angharad Hity i kity gwiazd 28.01.11, 21:02
      Fergie ma rację. W tym occie coś jest. Kompletnie się nie interesuję dietami - cud i dziwacznymi metodami żywienia, a jednak przypadkowo odkryłam, że częste spożywanie octu ( ja używam balsamiczny) jest genialne na przemianę materii. Wcale nie trzeba go pić szklankami. Łyżka - dwie dziennie (dodane do potraw lub ostatecznie saute) wystarczą.
      Co do unikania słońca, to się nie zgodzę. W naszym klimacie brak światła to murowana depresja. Kremy z filtrem zgoda. Ale słońce konieczne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka