Dodaj do ulubionych

Dziedziczka

26.01.11, 20:56
złapałam się na tym, że życzę tej żałosnej parodii człowieka trądu. wiem, że to nie świadczy o mnie najlepiej, ale wcale nie jestem pewna, czy mam do siebie o to żal. świat zdecydowanie byłby lepszy bez takich kreatur jak ona i jej ojciec-gnida.
Obserwuj wątek
    • stachu44 " biuściastą piosenkarką Anną Siemienowicz." 27.01.11, 20:49
      Dziennikarstwo GW - byle cos przykleic, a najlepiej opluc.
      • dr_avalanche Ale o co chodzi? 27.01.11, 22:38
        Po pierwsze "biuściasta" to raczej żadna obelga. No chyba że walczymy z męskim seksizmem. Ale nie w tym wypadku, bo Anna sama ten biust eksponuje i chce, żeby był zauważany. i tu następuje po drugie - co kurde zrobić, jeśli to jest jej pierwszy argument (i być może najważniejszy), który rzuca się w oczy w kontakcie z jej "twórczością"?

na dowód tu zdjęcie z oficjalnej strony Anny:
        www.annasemenovich.ru/photograph_album/person.html?2
        a tu jej pożal się boże piosenka:
        www.youtube.com/watch?v=gnLWHt4hZos
        • kolejnasprawa Re: Ale o co chodzi? 30.01.11, 23:43
          Jeśli chodzi o panie posiadające naturalny duży biust, to mnie bardziej przypadła do gustu pani Christina Hendricks, gdyż nie lubię tzw. słowiańskiej urody. Jest zbyt lukrowana...
          • aniorek Re: Ale o co chodzi? 31.01.11, 09:51
            kolejnasprawa napisała:

> Jeśli chodzi o panie posiadające naturalny duży biust, to mnie bardziej przypad
            > ła do gustu pani Christina Hendricks, gdy
            > ż nie lubię tzw. słowiańskiej urody. Jest zbyt lukrowana...

Hendricks nie ma naturalnego biustu, wystarczy obejrzec jej zdjecia sprzed lat.
    • agagw Re: Dziedziczka 27.01.11, 21:46
      ta baba i jej ojciec sa odpowiedzialni za lamanie praw czlowieka w uzbekistanie. Zadna tam gwiazda i dziedziczka. Uzbecy gloduja, sa zmuszani do niewolniczej pracy na polach bawelny, gdzie sa podtruwani pestycydami, bieda piszczy, brak tam wolnosci slowa, itp a cala kase zgarnia owa "dziedziczka" i jej ojciec. Uzbecy nie maja prawa opuscic Uzbekistanu bez specjalnego pozwolenia, nie mogo nawet do bratniej rosji sie udac. Moze WO wydrukuja jakis artykul na temat sytuacji kobiet w Uzbekistanie?
    • wybitniemadry uzbeki to dzicz, ktos musi ich trzymac za morde 27.01.11, 23:38
      czyzby "demokracja" wasatych bucy wydawala wam sie lepsza?
    • mario-radyja Scarlett O'Hara lub córka Jaruzelskiego 28.01.11, 01:11
      Gulnara ma wygodne życie dzięki zbrodniom jej ojca. Wyraźnie widać, że ona chce być kimś innym. Ma kasę, ale nie ma szacunku i próbuje go kupić. Tak się nie da.

Nie można być jednocześnie dzieckiem tyrana, który gotuje żywcem ludzi, mieć pieniądze z wyzysku i zachować niewinność.

To postać tragiczna, ale wątpię czy niewinna. Zobaczymy co się stanie, gdy umrze Karimow. Ona jest zbyt słaba, żeby przejąć po nim władzę. Tam będzie albo rewolucja albo ktoś trzeci (kolejny bandyta) przejmie władzę.
    • fiacik-f1 Dziedziczka 28.01.11, 02:04
      Naprawdę nie da się inaczej wkleić tego zdjęcia na górze ?
    • slonina62 Dziedziczka 28.01.11, 09:42
      Ludzie, patrzajta jak im tam źle, jaki tam ucisk w tym Uzbekistanie. Podziękujcie swojej jaśnie oświeconej władzy, że was tak dobrze traktuje, że tak mądrze rządzi waszym krajem, nie trwoni waszych podatków, zapewnia wam edukację, bezpieczeństwo i ochronę zdrowia, że żyjecie na Zielonej Wyspie dobrobytu.
    • martunisq Dziedziczka 28.01.11, 11:36
      W Uzbekistanie nic się nie zmieni, póki Zachód nie zareaguje. USA przyzwala na sytuację polityczną, bo im tak wygodniej. Zawsze "żywotne interesy" mocarstw (tam głównie USA, Rosji i Chin) okazują się ważniejsze niż życie ludzie.
    • kroliklesny Dziedziczka 28.01.11, 12:38
      Artykul to jakies kompendium kawalkow wzietych z innych opracowan, autor nie zadal sobie trudu wlasnego pomyslunku (boli?). Kobieta nie mogla mieszkac w USA 10 lat BEZ zielonej karty, bo jest to dokument, ktory wlasnie upowaznia cudzoziemca do zamieszkiwania w USA. Rozumiem, ze nie wystepowala o obywatelstwo, ale to juz cos innego. Niestety, w Polsce (ot, zasciankowosc wylazi sloma z kozaczkow!) nadal myli sie pojecia: obywatelstwo, paszport, narodowosc i kraj zamieszkania. W sumie: co kogo Uzbekistan obchodzi!?
    • adanihani Dziedziczka 28.01.11, 14:57
      przez chciwość tej suczki wiele osób siedzi w pierdlu,bo nie chcieli sprzedać interesu za grosze.Teraz wyprzedaje narodowe dziedzictwo,to jest prawda i bez sensu paplać o jej nieszczęśliwym życiu.
      • zbig1113 Re: Dziedziczka 28.01.11, 18:00
        Chciwa suka? Już ją lubię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka