agiatami 17.03.11, 12:07 neovadiol podniosl mi powieki a reklamuja go na szyje. ten krem dla pan po 50-tce stosuje od 38 roku zycia i jestem mega zadowolona. od mlodosci uzywalam kremow aptecznych dla skory wrazliwej i botoksu dzis nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatufek Re: Cukier w siatce 19.03.11, 22:29 "Kremy przeciw starzeniu skóry mają sens, gdy jesteśmy młode i zmarszczek nie mamy" - swiete slowa! Zaczelam korzystac z takich kremów zaraz po 30tych urodzinach i jako 38 latka mam bardzo niewiele zmarszczek :-) Ostatnio zas zacelm sie interesowac dermokosmetykami, naturalnymi ale takimi biocertyfikowanymi zeby miec pewnosc ze to produkt naprawde naturalny. W Polsce niewiele ich jest - mam na mysli polskie firmy bo wiadomo ze tych importowanych sporo jest. Ale zwykle ceny sa przestraszajace ;-) Wiec szukam szukam polskich i znalazlam Floleka linie bioeco. Wierze tez w mocznik i skwalen wiec do ciala uzywam balsamow z tymi skaldnikami. Na moja sucha skore nog sa najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wasil_ka Re: Cukier w siatce 21.03.11, 16:58 Cukier składzie mają np kosmetyki naturalne Orientana. W kremie do twarzy z owsa tybetańskiego oraz w kremach pod oczy z kaskaryli i czereśni japońskiej jest cukier zwany fukozą. Kremy te mają za zadanie wygładzać zmarszczki i czynią to znakomicie. Natomiast w kremie do cery suchej z żeń-szenia jest cukier gronowy. Jest to krem odmładzający. I efekty są widoczne bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
danke-ananke Cukier w siatce 02.04.11, 15:33 Oj;] i przypadkowo duża część opisywanych w tym artykule kosmetyków, ich marek i specyficznych właściwości należy do jednego koncernu - L'Oreal. Śmierdzi mi tu kryptoreklamą... Odpowiedz Link Zgłoś