17.03.11, 17:56
yep. mimo to Facebook'a bojkotowac mozna - polecam :)
Obserwuj wątek
    • misself Re: Facebook 18.03.11, 10:21
      Zasady używania apostrofu też bojkotujesz?

Moim zdaniem tak jak w każdej kwestii, i z Facebookiem można znaleźć złoty środek.
      Zarówno nagminne nadużywanie, jak i obsesyjna abstynencja rozgłaszana z zapałem neofity nie są właściwe. I to się tyczy wszystkiego.

Internet może uzależniać, tak jak alkohol, kawa czy czekolada.
      To nie znaczy, że powinniśmy go "bojkotować", tylko używać mądrze :-) Spędzać dni bez Facebooka, powstrzymywać ekskribicjonistyczne chęci chwalenia się wirtualnym znajomym każdym wyjściem do knajpy czy nowym ciuchem. W ten sposób też nauczymy nasze dzieci, przyszłe pokolenia, że nie trzeba życia spędzać online. A nauczanie przez przykład jest najbardziej skuteczne :-)
      • martynabed Re: Facebook 21.03.11, 22:33
        Ja tam nie mogę żyć bez konkursów na facebooku Teraz gram o buty. Wy też możecie zagrać zamiast narzekać:P www.facebook.com/zebra.buty#!/zebra.buty
    • ladyjm Re: Facebook 21.03.11, 23:16
      a mnie szlag trafia jak slysze "na fejsie"
      • sz.asia Re: Facebook 22.03.11, 15:45
        zastanawiam się dlaczego?
        dla mnie to wszystko strasznie dziwne i bojkotowanie facebooka przypomina chwalenie się "nie wiem, bo my nie mamy telewizora".
        żyj i daj żyć innym. to że ja nie lubię śledzika nie znaczy że szlag mnie ma trafiać na wszystkich którzy go kochają. Jak tylko przestaną śmierdzieć, mogę nawet ucałować w oba policzki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka