Dodaj do ulubionych

Blogerka: Toczek potrafi drażnić

11.04.11, 07:29
Z Vintage Girl laczy mnie tylko milosc do Depeche Mode.
Retro mnie nie kreci, tez mieszkalam przez chwile w Londynie i pewnie dlatego olowkowe spodnice i koszule zdjete z kelnerek na wrotkach mi sie przejadly.
A mimo to, z checia odwiedzam bloga Dagmary, bo w polskiej blogosferze modowej nie ma chyba drugiej osoby o tak wyrazistym stylu, ktora w dodatku potrafi skladnie sie wypowiedziec, czy przyciagnac takiego ignoranta modowego jak ja;) Prawdziwa perelka w zalewie podrabianych raybanow, rurek i koturn wygladajacych jak kopyta.
Obserwuj wątek
    • retro-story Re: Blogerka: Toczek potrafi drażnić 11.04.11, 11:49
      Popieram. Brawo, Dagmara!
    • pochodnia_nerona Blogerka: Toczek potrafi drażnić 12.04.11, 20:58
      Miło poczytać o dziewczynie, która odkryła swoją osobowość :-) Która nie myśli schematami, która czerpie radość z ładnych rzeczy. Podobnie, jak Dagmara, chodziłam kiedyś w ciężkiej czerni, mam podobny gust muzyczny. Jednak w pewnym momencie stwierdziłam, że nikomu nie muszę udowadniać ubiorem tego, jaka jestem gotycka ;-) i myślę, że właśnie wtedy zaczyna się dojrzałość - gdy ma się w tyłku to, co ludzie pomyślą i wtedy, gdy człowiek zda sobie sprawę z tego, że jest taki, a nie inny nie dzięki ubraniom. Dziś choć lubię czerń, szukam kolorów. Im bardziej żywe, tym lepiej :-) Czerwienie, fiolety i odcienie niebieskiego doskonale robią mi na psychikę.
    • 0ffka Blogerka: Toczek potrafi drażnić 12.04.11, 21:00
      Super dziewczyna!
    • maitresse.d.un.francais Re: Blogerka: Toczek potrafi drażnić 12.04.11, 23:53
      koturn wygladajacych jak kopyta.

Koturnów, kolego. Styl Dagmary nie jest mi bliski, ale popieram różnorodność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka