ignorant11 11.12.04, 04:23 Sława! To ja juz wole rozesmiane dziewczyny! I pomyslec ze z trzpiotki wyrosla taka kazimiera szczuka( to ta od tego teleturnieju; najslabsze ognowo czy jakos tam) Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matka Re: "Bajki dla niegrzecznych dzieci i ich troskli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 20:05 Bardzo ciekawa i pouczjąca bajka.Ciekawa jestem jakie są pozostałe bajki i gdzie można je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wassup Re: "Bajki dla niegrzecznych dzieci i ich troskli IP: *.238.76.75.adsl.inetia.pl 12.12.04, 20:12 w salonach empiku i trafficu - ale dopiero od 15 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: "Bajki dla niegrzecznych dzieci i ich troskli IP: .48.213.* / 80.51.176.* 12.12.04, 20:17 fajna ale smutna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: "Bajki dla niegrzecznych dzieci i ich troskli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 20:30 od śmiechu do płaczu droga krótka.rodzice!!! zainteresujcie się tymi bajkami bo troskliwość wasza nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re: "Bajki dla niegrzecznych..pastisz, czy ...? 12.12.04, 20:33 -Przypomina mi to historyjki z IMA (Ilustrowany Magazyn Autorów) był taki program w radiowej trójce, ale tam były one pastiszem, bo pojedyncze, tu wygląda mi to, po prostu na grafomanię, ale może się mylę, wszak to była jednostkowa próbka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Oczywiscie, ze pastisz IP: 217.153.179.* 12.12.04, 23:19 I na Slowacji oraz w Czechach wszyscy doskonale o tym wiedzieli. Tam staly sie szybko sukcesem. Zobaczymy, jak bedzie u nas. Ksiazke bedzie mozna niebawem kupic we wszystkich wiekszych ksiegarniach. A promocja bedzie 20.1.2005 w warszawskim Trafficu na Brackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka Re: "Bajki dla niegrzecznych dzieci i ich troskli IP: *.238.76.75.adsl.inetia.pl 12.12.04, 20:44 co prawda historyjek z IMA nie znam ale moze warto zapoznac sie z trescia innych bajek; szkoda, ze tu brak ilustracji, bo w wydaniu sobotnim WO wygladaja zachecajaco Odpowiedz Link Zgłoś
jane_the_ripper Re: "Bajki dla niegrzecznych dzieci i ich troskli 23.12.04, 10:12 Mnie się tam ta bajka nie podobała, bo to tylko kolejny produkt z serii "wyśmiejmy piękne i słodkie bajki w stylu śpiącej królewny", zapoczątkowanej przez "Shreka". O ile historyjka z zielonym ogrem była świeża (druga część była - niestety - do cna komercyjnym zagraniem) tak historia Beatki... bezsensowna, jeśli wolno mi mieć własne zdanie. Gdzie puenta? Co wynika z tej historii? Że każda skrajność jest zła? No, dobra, doszłam do konkluzji, że przesłanie jednak jest. Czyli opowiadanko w porządku. Ale nie zapominajmy o starym dobrym Sinobrodym (to moja ulubiona baśń :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Sinobrody byl tylko stary, dobry byl inaczej... IP: 217.153.179.* 31.12.04, 13:54 Odpowiedz Link Zgłoś
linduszka Re: "Bajki dla niegrzecznych dzieci i ich troskli 04.01.05, 13:36 Sinobrody to ten co swoje żony mordował??? faktycznie dobry chłopak był :-) ale może coś mieszam. bajeczka o Beatce jest dziwna i zakręcona, raczej nie chciałabym jej czytać mojej córeczce..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie rozumiem Re: "Bajki dla niegrzecznych dzieci i ich troskli IP: *.pl / 193.24.200.* 01.01.05, 15:37 Zupenie nie rozumiem tej bajki. Może to przez zarwaną noc i kaca? W każdym razie nie dostrzegam sensu. O co chodzi? O to, że nie dobrze jest być ciągle wesołym, albo ciągle smutnym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promocja Promocja bajek IP: 217.153.179.* 08.01.05, 00:50 Wszystkich zainteresowanych zapraszam na promocje Bajek dla niegrzecznych dzieci: - w Warszawie - 20.1.2005, godz. 18.00, Trafiic Club na Brackiej 25. Bajki przeczyta znana aktorka Zofia Czerwinska. - w Krakowie - 22.1.2005, godz. 18.00, Klub Fshut, Szeroka 10, Kazimierz. Przyjada autorzy, bedzie duzo smiechu i zabawy. A w Krakowie nawet wino ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: "Bajki dla niegrzecznych dzieci i ich troskli IP: *.client.comcast.net 22.01.05, 19:42 ty glupia pało, chodzi o fajne rozbrykane dzieci, które się cieszą życiem i głupich rodziców, które się nimi nie zajmują, to są bajki dla rodziców, a nie dzieci... o tym, żeby zaczęli zajmować się dziećmi i dawali im miłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: "Bajki dla niegrzecznych dzieci i ich troskli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:42 Bajka, choć smutna, jest bardzo ładna i pouczająca. MA PRZESŁANIE!!! (a jak ktoś tego nie zauważył, to trochę się dziwię...) Ta bajka może niekoniecznie jest dla dzieci, a dla rodziców. Denerwował ich fakt, że mają roześmiane dziecko... Żałosne... Nawet poeta odrzucił z pogardą ich zapłatę... Odpowiedz Link Zgłoś