jhaczynski 04.01.08, 22:26 w pelni popieram kandydature redaktor Kownackiej nie tylko za prowadzenie audycji dla Polonii ale rownież za bardzo ciekawe audycje poświecone zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkredman ale co tu robi MO 12.01.08, 23:25 co w tym towarzystwie ludzi mądrych robi MO Odpowiedz Link Zgłoś
az-b I Media i show-biznes 13.01.08, 05:00 Pani Malgorzata Kownacka byla lubiana i ceniona przez nas, mieszkajacych poza Polska Polakow. Ma w sobie takt, umie sluchac, i ma ladna madra postawe wobec innych. Glosuje za nia! Odpowiedz Link Zgłoś
janfaryna I Media i show-biznes 14.01.08, 22:53 Po raz drugi ododaję głos na red. Małgorztę Kownacką-\ gdyż nie pojawiła się informacja czy poprzedni email dotarł !! Dobry a zwłaszcza tak wspaniała osobowość jaką prezentuje red. M. Kownacka to jak Mercedes nie potrzebuje ani reklamy ani kometarzy. pozdrawiam Jan Faryna - Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 I Media i show-biznes 21.01.08, 13:33 Jako antybohaterka w tej kategorii najlepiej pasuje Monika Olejnik, za nieprzygotowywanie się do programów. Gdyby była kategoria "buty" to byc może typowałbym ja na pierwsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 nasze Panie z gornej polki... 21.01.08, 18:03 trudno mi ocenic ich wklad w zycie ogolu, nie mam wystarczajacych informacji na ich temat... , ale nie ma watpliwosci, ze sa tak zajete, ze az zaniedbane, przykurzone i ... niedoczyszczone. Proponuje dla zwyciezczyni nagrode, a takze nagrode pocieszenia dla pozostalych, wizyta u fryzjera, kosmetyczki itd, itp -esteta Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Babole 22.01.08, 08:04 dlaczego te wszystkie babole sa tak koszmarnie szpetne ? tapeta mi ze sciany schodzi jak na monitorze sie pojawiaja ich paszcze to chyba jedyne zastosowanie tego rankingu - glosowania pomoc malarska Odpowiedz Link Zgłoś
ararsens I Media i show-biznes 22.01.08, 15:47 Bardzo cenię Panią Paradowską.Jest wyważona ,madra i wspaniale prowadzi swoje programy nie przesładzając ich , ma swoje zdanie jednoczesnie liczac sie ze zdaniem arwersarza. Odpowiedz Link Zgłoś