symeonstylita 08.01.09, 13:30 Powinni sprowadzić więcej Greków. Ożywiłoby to zabetonowane społeczeństwo, polską scenę muzyczną, jak i polityczną. No i polska zdrowa młodzież miałaby kogo bić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orientespl E tam... 10.01.09, 17:10 ...ja jestem z wyglądu bardziej grecki niż Milo i bardziej żydowski niż Szymon Peres i nic mnie złego nie spotkało przez 42 lata zycia..... Odpowiedz Link Zgłoś
drop.2 Re: E tam... 10.01.09, 23:20 Milo pewnie dostawal za to ze sie od "mlodziezy wszechpolskiej" za bardzo odroznial :) pewnie mial hippie look zamiast byc lysym ogolonym karkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
luzakis no, jeżeli jackowski, hołuj, ostaszewski nie byli 11.01.09, 13:27 hipisami, to kto był? ciekawa sytuacja. czyżby kolega kurtis nie do końca orientował się co się wokół dzieje? współgra to z oklepaną wpadką :"Tam mieszało się wszystko. Zen, buddyzm, katolicyzm i ateizm." - zen bez wątpienia jest buddyzmem. trzeba przyznać iż intrygującę. a do prowadzącej wywiad: nie zahaczyć o brygadę i deutera - jak rozmawiać o polskim malarstwie i nie ruyszyć malczewskiego i kossaków, bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
peyotl108 Re: no, jeżeli jackowski, hołuj, ostaszewski nie 14.01.09, 17:48 Hołuj i Ostaszewski nie byli hippie, bo od 1975 praktykowali buddyzm, zen zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_robur Polska to taki kraj? 11.01.09, 20:21 Biją tu każdego bruneta, bo biorą go za Żyda. Kto chce, niech wierzy. A "ideowi komuniści" są OK, tylko ci nieideowi są be... Stalin, Trocki, Dzierżyński, Beria - to też byli ideowcy. "Gazeta" jak zawsze, jest sobą w każdym calu. Tak trzymać, towarzysze i towarówki z Gazety Wybrakowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_robur Re: Stonoga z pięknymi hipiskami 11.01.09, 20:24 ooooo! pewnie jesteś miłośnikiem greckiej miłości? ale do tego nie musisz udawać Greka! Odpowiedz Link Zgłoś
zdanowitch mistake 11.01.09, 23:23 "To był Baluba, Turek i Pies. Pierwszy, Marek Buldeski, jest dziś znanym fotografikiem przyrody" Baluba to Marek LIBERSKI Odpowiedz Link Zgłoś