megakusie 05.04.09, 10:44 Pani Joanno! I to jest, to za co lubie, to, co Pani robi! Kwintesencja felietonu Joanny S.!! Czekam na dalej. pozdrowy z Daleka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszekkrzysztof Wywiad ze sobą 06.04.09, 11:50 Chce się żyć!!! Pozdrawiam, Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
antrejka Wywiad ze sobą 07.04.09, 00:44 Pani Joanno, brak internetowego bumu polega chyba na tym, że odbiorcy/wielbiciele Pani felietonów, czytają je przede wszystkim w wersji drukowanej; a jeśli w Internecie, to i tak nie czują potrzeby pisania komentarzy, bo jak się ma odmienne zdanie, to można dyskutować; ale może trzeba też pisać, że felieton jest super i dokładnie tak samo myślę... Zawsze mi się zdarza, dotąd nie pisałam, ale to zmienię. Do następnego felietonu, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
ogia Wywiad ze sobą 07.04.09, 16:42 Lubię pani felietony, choć rzadko komentuję ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_idiot Wywiad ze sobą 14.04.09, 14:12 "nie ma rewolucji bez ofiar. Kompletnie zagubieni mężczyźni bez swojej seksualności są ofiarami tej rewolucji." - zgadzam się, tak właśnie jest. Pozdrawiam Panią. Odpowiedz Link Zgłoś