Dodaj do ulubionych

wczoraj usłyszałam ze bezradni boją się o pracę!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 23:15
wczoraj usłyszałam /niestety/ od jednej osoby będącej radnym, że bezradni boją się jedynie o swoją w miarę spokojną pracę!
podobno w Gliwicach aż roi się od chętnych złożenia dymisji "z partycypowania w tym cyrku pod egidą ZF", ale większość obawia się- niektórzy to słyszą wprost jako szantaż, ze mogą bezpowrotnie stracić środki utrzymania!!!
Nie dziwie sie prawie nikomu, oprócz obłowionego do granic mozliwości w dobra naturalne (czytaj ziemskie)/nowobogackiemu samozwanczemu samorzadowcowi z Gliwic o inicjałach ZF.
Obserwuj wątek
    • jazmig basiora kłamie bezczelnie 20.11.09, 12:07
      Nic takiego nie usłyszałaś, i nie odróżniasz radnego od urzędnika,
      ale się nie martw, taki masz po prostu intelekt.
      • Gość: kibic Re: basiora kłamie bezczelnie IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.09, 20:30
        jazmig napisał:

> Nic takiego nie usłyszałaś,

Ty to jazmig chyba w podsłuchach robisz czy cuś, bo coraz częściej właśnie tak yntelygentnie tutaj trujesz:-)
    • pr51 bredzenie sprawia basiorze jakąs przyjemność 20.11.09, 14:55
      Rozumiem, że jak sobie basioro nie pobredzisz, to uważasz dzień za
      stracony, ale nic więcej z tego nie wynika.
      • Gość: kibic Re: bredzenie sprawia basiorze jakąs przyjemność IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.09, 20:38
        > Rozumiem, że jak sobie basioro nie pobredzisz, to uważasz dzień za
        > stracony, ale nic więcej z tego nie wynika.

I ty to piszesz komediancie:-)
        Przeczytaj choć raz swoje bredzenie, bo rzadko ci sie zdarza opuścić, któryś dzień tutaj.
        • Gość: diktiw Re: bredzenie sprawia basiorze jakąs przyjemność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 09:35
          > I ty to piszesz komediancie:-)
          > Przeczytaj choć raz swoje bredzenie

to jest fircyk od piaru, tak sie zreszta podpisuje szafarz jeden.
          a że to jest Jarzębowski właśnie, można się o tym z łatwością przekonać.
          wystarczy wejść na wątek zatytułowany "Ojciec Naczelnik Jarzębowski",
          forum.gazeta.pl/forum/w,94,96904493,96904493,Ojciec_Naczelnik_Jarzebowski.html
          który powalił go z nóg, i przynajmniej w pierwszych dniach nie było go na tym
          wątku w ogóle.
          • pr51 spadaj diktiw na drzewo 21.11.09, 10:24
            Niepotrzebnie z niego zszedłeś, bo poziom zaniżasz.
        • pr51 Re: bredzenie sprawia basiorze jakąs przyjemność 21.11.09, 10:20
          > I ty to piszesz komediancie:-)
          > Przeczytaj choć raz swoje bredzenie

Stawiasz mi niewykonalne zadanie. Jeszcze nie udało mi się pobredzić.
          Rozumiem, że jako mistrz w bredzeniu czujesz się zagrożony, ale
          twoje obawy są grubo na wyrost.
          • Gość: kibic Re: bredzenie sprawia basiorze jakąs przyjemność IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.09, 11:06
            pr51 napisał:

> > I ty to piszesz komediancie:-)
            > > Przeczytaj choć raz swoje bredzenie
            >
            > Stawiasz mi niewykonalne zadanie. Jeszcze nie udało mi się pobredzić.

:-))) /;-(
    • Gość: chyba berezowski nie bredź IP: *.eimperium.pl 20.11.09, 15:45
      zrezygnowałeś z mandatu więc teraz nie bredź. żałujesz? masz pecha!
    • st-ach Proponuję zbierać wszystkie dowody szatażu i presj 21.11.09, 12:11
      wniosek stawiany przez PO_dstawionych 12 męczenników, o odwołanie dra Kopały, jest jednym z niewielu dowodów wyciągania politycznych konsekwencji, i robienie tak zwanych czystek, znanych dotąd za czasów PRLu.
      Pocztą pantoflową krąży tajemnica Poliszynela, że dyrektorzy szkół- i nie tylko oni- w Gliwicach, mieli telefoniczne wytyczne /bo pisemne obawiam sie nie zostały wyprodukowane/, że udział w referendum jest jednoznacznym udziałem w politycznej hucpie i awanturze.
      Takie numery nie mogą uchodzić na sucho w demokratycznym Państwie, i jeśli nie można wyprać brudu we własnym domu, to mamy przecież Brukselę. Do czego absolutnie i serdecznie namawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka