laband 15.02.04, 17:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=10759300 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: a co na to Gliwiczanie? 15.02.04, 17:56 a co na to Gliwiczanie? - ten temat już tu był na forum - i jeden już pisał: ballest 13.02.2004 23:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując "To jest prawda, tego zaprzeczyc sie nia ," [nie da?] Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: a co na to Gliwiczanie? 15.02.04, 18:00 Cosik mi sie zdowo ize tyn temat dopiyro sie rozkulo - przinajmiyj u wos wer Polsce. Niy byda sie wypowiadou na tyn temat bo mie niy dotyczy, ale z ciekawosciom posuchom jak sam pierony szczylajom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogo Re: a co na to Gliwiczanie? IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.04, 18:01 mial ballest papuge labanda jako prawa reka , to ma teraz druga papuge po lewej. Bo od kogos musiala papuga ciupaska ten tekst dostac. Dwie papugi - a w srodku osiol Cudne zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: do pogo IP: *.it / 62.233.189.* 15.02.04, 19:54 Przecytoj i Ty, i przestań p... głodne smutki, haj! Bees i Ty lewom tym razym nogom Ballesta! Beemy krocać razym, kie przecytos cały artykuł, ba jako! kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1150182&KAT=241 Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: NIE dokarmiac PAPUG 15.02.04, 19:17 "Nie ma takiego drugiego kraju na świecie, w którym by tak pogardzano Polską jak w USA – pisze Muchin i pyta: dlaczego więc Polska Stany Zjednoczone popiera? To proste. Polacy mają babski charakter, a dla baby, jeśli mąż bije, znaczy – kocha." Obojetnie co napiszecie taka jest prawda, zreszta powiedziano mi, ze naprawde duzo Polakow bije swoje zony, ale w to nie wierze! Sa ale partyzanci na Forum, ktorzy szukaja dowodow, ze USA POLSKA nie pogardzaja, dla nic biala ksiazka bez jednego zdania z tytulem , to jest polski dorobek do kultury, to nie dowod!!!! Polonijna solidarnosc zadnych dowodow nie akceptuje, moze teraz rosyjskie! Wiem, tez , ze Rosjanie naprawde na Polske narzekali, twierdzili, ze Polska byla ich zguba! Czesi to samo twierdza! Jedynie Niemcy Polske szanuja, ale Polska nimi GARDZI! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Czeskie zastrzezenia 15.02.04, 19:26 Czesi nie mieli dlugow, przez to sie bardzo zdenerwowali, ze Polsce wlasciwie wszystkie dlugi umorzono! Tak naprawde to racje maja, jedni zyja na koszt innych a drudzy zaciskaja pasa bo nie chca tego robic. Na koncu co sie staje, ten co na koszt innych caly czas zyje, zostanie wynagrodzony, a ten co zaciskal pasa ukarany! Najlepszy jest fakt, ze Niemcom przeciepuje sie plan Marschalla, ale Niemcy ta "pozyczke" splacili do fenika. Polacy nigdy nic do konca nie splacili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcero Re: Czeskie zastrzezenia IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 16.02.04, 22:00 biznes.onet.pl/0,871317,wiadomosci.html Uosiouy czy cielaki Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Czeskie zastrzezenia 16.02.04, 22:59 No to niych Polska tysz zawrze sie do Niymcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: Czeskie zastrzezenia IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.04, 00:16 Fajne jest te Forum i watek Ani-Jestem Polka ale denerwuja mnie Polacy.Bycie Polakiem to cos obrzydliwego....Wspaniala lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
wilym wspanialy 17.02.04, 10:04 A mnie coraz bardziej oczarowuje ballest: wielki znawca kosciola, historyk, jezykoznawca, politolog, slowem "czlowiek Renesansu"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcero Re: wspanialy IP: *.fluor.com 17.02.04, 10:13 wilym napisał: > A mnie coraz bardziej oczarowuje ballest: wielki znawca kosciola, historyk, > jezykoznawca, politolog, slowem "czlowiek Renesansu"! Myslisz sie- POLAK pelna geba, bo i na medycynie, i sporcie tez sie zna jak nikt :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: wspanialy... 17.02.04, 11:56 ...a jak sie zno na górolkak, hehe....Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: wspanialy 17.02.04, 12:05 ...i ta kultura ... i jak się pochyla z troską nad losem innych narodów... > wilym napisał: > > > A mnie coraz bardziej oczarowuje ballest: wielki znawca kosciola, historyk > , > > jezykoznawca, politolog, slowem "czlowiek Renesansu"! > > Myslisz sie- POLAK pelna geba, bo i na medycynie, i sporcie tez sie zna jak > nikt :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: wspanialy 17.02.04, 13:13 Nie, - jou sie yno na tych sprawach znom, co wos denerwujom, na wiyncy sprawach ze znoc nie potrzebujam! To mi wystarczy do zyciou:-))))' Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Sens zycia wg .... 17.02.04, 13:19 ...jou sie yno na tych sprawach znom, co wos denerwujom, na wiyncy sprawach ze znoc nie potrzebujam! To mi wystarczy do zyciou:-))))... Ale wychodzi na to , ze Poloki to szczegolnie nerwowy norod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: Sens zycia wg .... IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.04, 13:30 No powiedz kto,odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś