Gość: onufry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 19:58 Ja zlikwiduję kacykozę! - zapewnia sam kandydat :) www.ajarczewski.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
st-ach Re: Obywatel Jarczewski do Senatu 11.07.11, 20:58 Gość portalu: onufry napisał(a): > Ja zlikwiduję kacykozę! - zapewnia sam kandydat :) > > www.ajarczewski.republika.pl/ ja oczywiście zagłosuję na p. A. Jarczewskiego bez względu na jego program wyborczy, ale jednocześnie namawiam wszystkich- którym dobro społeczne leży na sercu, by zrobili to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuciapka facet stanął na poziomie anty Francy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 22:30 zawsze i wszędzie na świecie, najcenniejszymi świadkami w sprawie byli członkowie wszelkiego rodzaju kacykozy, a więc: mafii, oligarchii, i innych przecheterstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Obywatel Jarczewski do Senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 02:22 Bez przesady, Jarczewski nigdy palcem nie kiwnal w sprawie Gliwic. Przeciwnie, byl i jest za likwidacja tramwaju. Walczy tylko o przywrocenie go do pracy, a jak go przywrioca, to zlego slowa nie powie na Frankiewicza. Sam to napisal na swoim blogu. Teraz juz wiadomo dlazcego wlazl na maszt, zeby robic sobie kampanie, a glupi ludek dal sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Obywatel Jarczewski do Senatu IP: *.compute-1.amazonaws.com 12.07.11, 11:13 Jarczewski niech nie rznie glupa, ze jest przeciw Frankiewiczowi. Jak byl w radzie miejskiej to byl przeciw referendum i mowil, ze nigdy nie dopusci w Gliwicach do dwuwladzy. Byl za Frankiewiczem. Nie wykluczone, ze to jest zakamuflowany czlowiek Frankiewicza. Jasniok tez dostal sie do rady 5 lat temu, bo wypisywal ze jest w opozycji do Frankiewicza. Gliwiczanie sa oglupiani ze wszystkich stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Obywatel Jarczewski do Senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 13:58 Obywatel Jarczewski widzi możliwość zmian w zsumowaniu wysiłków rozdrobnionej opozycji. I ma słuszność. www.ajarczewski.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś