Dodaj do ulubionych

Dworzec się zazieleni. Przybędzie też miejsc do...

IP: *.riedel-networks.net 23.10.13, 08:13
Niech ściągną te gó...ane reklamy to już będzie o niebo lepiej
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Dworzec się zazieleni. Przybędzie też miejsc IP: *.eimperium.pl 23.10.13, 08:20
      ta reklama straszne szpeci zabytkowy budynek, jak przeczytałam że się" zazieleni" to od razu wiedziałam że na pewno nie chodzi o posadzenie drzew i krzewów w sąsiedztwie bo akurat Gliwice to wycinają cała zieleń z miasta, pomyślałam sobie że pewnie pomalują dworzec na zielono.
      • Gość: Ada Okropność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 11:37
        Niestety, reklamami udekorowano wszystkie miasta. Piękne kamienice, zabytkowe dworce, a nawet kościoły. O zajmowanych miejscach parkingowych przez reklamowe platformy nie wspominając. Obrzydlistwo, z którym nie potrafimy sobie poradzić. Niestety.
        Mnie rażą również tandetne parasole ogródków piwnych, reklamujące browary.
    • Gość: Gosc Re: Dworzec się zazieleni. Przybędzie też miejsc IP: *.static.3s.pl 23.10.13, 09:29
      Niech zmniejsza liczbę miejsc taxi do 3 a reszta jako parking...
      o drakońskich cenach nie powiem - kues z dworca na ul. dworska (przez zwyciestwa, wyszynskiego, sliwki - okrezną drogą ) to nadal czasami zasada...
    • Gość: realista Re: Dworzec się zazieleni. Przybędzie też miejsc IP: *.kopnet.pl 23.10.13, 10:18
      Od czasu pomalowania cegiel dworca na czerwono zamiast wyczyscic ,dworzec wyglada jak WC.
    • Gość: zenek Re: Dworzec się zazieleni. Przybędzie też miejsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.13, 11:24
      otoczenie jak w Bangladeszu, budki z hotdogami blacha falista i bannery. Co to za syf i malaria?
    • Gość: gliwiciusz Re: Dworzec się zazieleni. Przybędzie też miejsc IP: *.play-internet.pl 23.10.13, 13:25
      jak przybędzie miejsc to ok wiadomość dla wszelkiego rodzaju emiterów smrodu. Oni lubią takie miejsca gdzie można się położyć :)
    • Gość: gość Re: Dworzec się zazieleni. Przybędzie też miejsc IP: *.gl.digi.pl 23.10.13, 18:47
      a kiedy przybędą miejsca parkingowe ?
      teraz jest ich kilka - porażająca ilość jak na tej wielkości dworzec
    • Gość: Tlen Re: Dworzec się zazieleni. Przybędzie też miejsc IP: *.kopnet.pl 24.10.13, 11:47
      Dla czego od razu jak w Bangladeszu? Przecież plac dworcowy i pl. Piastów wyglądają nie gorzej niż na rumuńskiej prowincji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka