laband 15.11.04, 16:10 momy sam nastympujonce osoby dramatu: Gorole - typ bezdyskusyjny Slonzoki - typ odwiecznie dyskusyjny Niymcy - typ zodki na forum udowane Slonzoki - sam je wiyncyj podtypow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: prowda o forum 15.11.04, 16:13 No i teraz nie wiem, czy jestem tu jako Gorol, Neutralny, czy Zawodowiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: prowda o forum 15.11.04, 16:15 Ha, proponuja coby bouo smiyszniyj coby kozdy som sie sam sprobowou zakwalifikowac. Prosza ale o niy poszyrzanie grona Bohaterow. Jo sie musza niystety przilepic do funkcji narratora (tako juz je moja dola, he,he!) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: prowda o forum 15.11.04, 16:19 Nie bardzo wiem, kto tu jest Zawodowiec (modeartora ani administratora na tym Forum nie ma). Optowałbym za Neutralnym, chociaż nie wiem czemu w jednej grupie z Prowokatorem.. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: prowda o forum 15.11.04, 16:23 Neutralnym sam byc to za wielko sztuka na taki czeciorzyndny dramat, Zawodowcy to unikat kerego ze szacunku som niy byda napasztowou(prosza o pomoc inkszych kere majom odwaga sie do tyj cechy prziznac w swoim samouwielbiyniu abo skromnosci). Kej sie rosuazi o moderatora to jak spomniouem prosza ino o niy poszyrzanie osob w ystympujoncych we tym dramacie. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: prowda o forum 15.11.04, 16:57 laband napisał: > Damy dworu - niy chca im sie sam narazac... musiałbyś jeszcze określić co rozumiesz pod "dwór" - czyj jest ten dwór, albo może chodzi o "osoby spędzające dużo czasu na świeżym powietrzu ?? w tej drugiej opcji chętnie bym się podpisała, bo "damą być" to moje dążenie ;) a tak w ogóle : ja to ja ;P Odpowiedz Link Zgłoś
laband Straszny Dwor 15.11.04, 17:03 Niy uznaja zodnego "ja" - obsada je jako je i zodyn sie z niyj niy wymigo. Te kere sie niy udzielali ostajom na placu, to tak co do "swiyrzego luftu". Rozumia ize niy mosz nic przeciwko damie dworu. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Straszny Dwor 15.11.04, 17:10 pod warunkiem potocznego rozumienia "dwór" jako przeciwieństwo zamkniętego pomieszczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Straszny Dwor 15.11.04, 17:11 obejzymy co inksze matrony na to powiedzom, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Straszny Dwor 15.11.04, 17:19 nooo - za "matronę" to masz przechlapane Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Straszny Dwor 15.11.04, 17:21 dopuszczo sie krytyka ale samokrytyka je milyj widziyno Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Nasza Regina ist wieder da ! 15.11.04, 18:21 No myslam, ze zostanie, obojetnie czy ballesta lubi albo nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tigletpilesar widzę Meg_s 15.11.04, 18:33 Widzę Meg_s, że Ci teraz słodzą jak mogą ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: widzę Meg_s 15.11.04, 18:38 Wiesz, MEG zawsze slodzilismy, nie tylko ja albo Laband, ale Teddy czy Hanys tak samo, my szanujemy osoby, ktore cos potrafia ! obojetnie jakiej narodowosci sa ! Odpowiedz Link Zgłoś
tigletpilesar Re: widzę Meg_s 15.11.04, 18:50 Łżesz jak z nut ! Pokazałeś co potrafisz. Polakami pomiatasz - wskazać Ci Twoje wpisy na innych forach ? Chyba nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: 15.11.04, 19:18 tak, bardzo jej słodziłeś, jak tylko ty potrafisz - a odpowiedni post ze "słodzeniem" to chyba sobie sam potrafisz znaleźć! Idź sobie zasmradzaj forum w mieście gdzie mieszkasz a nie tutaj, bo jestes tu gościem - NIECHCIANYM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: narracja IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.04, 00:10 A JA TAM LUBIE SWOJ SMRODEK..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: narracja 16.11.04, 06:18 Ciebie ja blank uatwo rola przipisac ps ciekawe ize maukerego stac sam na konsek samokrytycznego humoru Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: prowda o forum 18.11.04, 15:23 probowouech w tym wontku do tyj pory rozluznic konsek coniykerych, a mozno i pedziec ize konsek samokrytyki ze hunaorym poradzi zdziauac cuda. Jak widza ale na cuda liczyc sam wiela niy idzie. No to odsuona drugo: Gorole(typ bezdyskusyjny) przejmujom rola Hanysow i starajom sie ich nasladowac dosuownie. Stowajom sie jednoczesnie typym dyskusyjnym odwiecznie i dowiecznie (niy mylic ze dowietrznie!!!) Hanysy (czyli Slonzoki typ odwiecznie dyskusyjny) przeuazom na stanowisko gorolske i stowajom sie postaciami bezdyskusyjnymi nacechowanymi wszyskim co wczesniyj przipisywali Gorolom (no i oczywiscie na okopyrtka) Niymcy stowajom sie sam typym tak pospolitym ize pozostaue typy naprowdy cofajom sie o sto lot we geszichcie. Udowane Slonzoki zamiyniajom sie odpowiednio ino miyndzy sobom rolami, a kolorystyka ich je dalyj jak w kalejdoskopie. Neutralne i Prowokatory - tukej neutralnosc sie zatraco i zaczyno dominowac w stosunku do niyj typ prowokatora asekuranta. Jednak couko grupa jako tako zmniyjszo sie o poua. Zawodowcy straciyli po czynsci robota. Czynsc ale wywindowaua sie na plecach inkszych. Histeryki przeuazom na z gory upaczone pozycje a historia kouym sie toczy. Damy dworu po odwiedzinach salonow piynknosci i donsciu do siebie niy poradzom znonsc swoich adoratorow na dworze. Wiyncyj niy powia bo dali niychca sie im narazac. Ni i mesco - poprawiou sie synek abo niy? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: prowda o forum 18.11.04, 16:02 no jak kaj, przeca damy dworu juzas majom swoje miejsce w tym "Strasznym Dworze" - padou bych nawet miejsce uprziwilejowane. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: prowda o forum 18.11.04, 16:12 te salony mnie zmyliły ;) nie bywam (niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: prowda o forum 18.11.04, 16:12 hehe... to Ci się udało: A moze juz i salon piykności nie radzi, he? "Damy dworu po odwiedzinach salonow piynknosci i donsciu do siebie niy poradzom znonsc swoich adoratorow na dworze. Wiyncyj niy powia bo dali niychca sie im narazac." Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: prowda o forum 18.11.04, 16:16 miouech sam szczegolnie na mysli ino fakt niy poznowania swoich wczesniyjszych adoratorow - u mie w doma kosmetyki wylatujom bez okno a jo je alergiczny nawet jak je pachnonce myduo - je zech ajnfach zwolynnikym natury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: prowda o forum IP: *.kdvz.de / 212.184.18.* 18.11.04, 16:34 Laband jak tyjs Labyndy przezou, to i tyn konsek mydla wyczimiesz;-) Nadaje sie to wogole na Forum Glywice, albo jest zaplytkie? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: prowda o forum 18.11.04, 17:13 masz rację Ramon - niedługo trzeba będzie mocno uważać, ale ten wątek obronimy mydło --> pasta do zębów salon piękności --> krem --> Nivea poprzez Troplowitza wszystkie drogi prowadzą do Gliwic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laband w tle odsuony czeciyj IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.04, 08:35 Piyknym suonecznym rankym przi swiyrgotaniu ptoszkow nad rzekom kero odwiekow dzieloua narody, trefiajom sie dwie armie, armie pounocy i poudnia. Wszyscy padajom se w ramiona i jedyn drugymu paczy szczerze i guymboko w radosne oczy. Te oczy, z kerych struzkami lejom sie suone puaczki, som oczami ludzi kere do niydowna obserwowali sie ino przez lunety cylownikow a dzisiej razym w braterskim uniesiyniu paczom na nowy swiat. Kozdy zadowo se pytanie jaki tyn swiat bydzie, bydzie nowym swiatym wolnym od Gorolow, Hanysow, Niymcow, rowokatorow, histerykow, itd, usw? A mozno nadzieje kere w nim pokudajom som ino imaginacjom kero stworzou tyn piykny poranek - te pytanie nurtuje wszyskich bohaterow Strasznego Dworu. Ino dmy dworu wydajom sie byc w inkszym swiecie, swiecie jeszcze piykniejszym, w swiecie w kerym kozdy je tym czym bou przedtym - rzeczywistosc wydowo sie na nich niy pozostawiac zodnego sladu, odnich twarze stowajom sie alabastrowymi w swietle wschodzoncego suonca. Cwiyrkanie skowronkow i pluskanie wody w rzece tworzy melodia hymnu nowego lepszego swiata. Nagle opado kurtyna i pauza ps w miyndzyczasie na sala flazujom maue bajtle - sprzedawcy prazonyj kukurydzy i lodow Odpowiedz Link Zgłoś
tigletpilesar Re: w tle odsuony czeciyj 19.11.04, 08:53 I co to ma być ? Ogłosiliśmy jakiś konkurs literatury awangardowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laband Re: w tle odsuony czeciyj IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.04, 09:17 Uprzejmie prosza Szanownego Panoczka coby mi wyboczyli izech bou taki frech. Mysla ize sie niy gniywajom naa mie za te pora zdaniow kerech sam szkryfnou. Osmielm sie tysz zapytac - wyboczom mi i ta frechownosc, eli by bouo myjglich sam jeszcze cosik mi sam pedziec tak coby Wom sie to niy naprzikrzouo? Ze jak nojnizszymi pokuonami Cichy Labander Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: w tle odsuony czeciyj 19.11.04, 09:14 skojarzył mi się następny cytat z książki , której cytowanie obraziło Ballesta "a plemiona Basków i Kontrabasków przycupnęły na przeciwległych wzgórzach i spoglądały na się złowrogo przez imagineskoy" Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: w tle odsuony czeciyj 19.11.04, 09:16 * imagineskopy - urządzenie do powiększania wyobraźni bardzo by mi się teraz przydało, żeby wyobrazić sobie pejzaż jaki opisujesz, mając za oknem pogodę jaka jest dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laband Re: w tle odsuony czeciyj IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.04, 09:18 u nos prawie sleciou sniyg - to tak skuli porownan i inkszych srodkow tekstowych. Odpowiedz Link Zgłoś
laband ps 19.11.04, 10:18 We miyndzyczasie couko sala (niy mylic z salonym) znodua sie w stanie lekyj konsterncaji. Kozdy zadowo se pytanie o co sam dalyj bydzie szuo we tym dramacie, ino coniykere zaguymbiajom sie w lekturze przewodnika spektaklu. Wiynkszosc prowokatorow w tym czasie poprawio makijaze i konsultuje sie z charakteryzartorym. Zawodowcy wylezli do holu i konsultujom swoje wrazynia. Odpowiedz Link Zgłoś
laband akt czeci 24.11.04, 00:11 Dramatnabiyro tympa - narrator dziwi sie ize aktory potraciyli sie we swoich rolach, coniykerym teksty sie pomylyli i we budce pojawio sie sufler. Cicho sztima podpowiado: "Mioues chamie zuoty rog Ostou Ci sie ino sznor" Odpowiedz Link Zgłoś
laband chochou 24.11.04, 00:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=17919612&a=17952150 Odpowiedz Link Zgłoś
laband ksiynga czinasto 25.11.04, 10:30 Gorole - po potyczkach kole Eiszapfendorfym ostaua sie ino ich mauo garstka na zasciankach. Slonzoki - ciongnom nahustac Napoleonowi pod Gogolin. Niymcy - przesiedlone do lagrow na Ukrainie, proszom Onkla we Hameryce o pomoc dlo Europy. Udowane Slonzoki - wszyske bez wyjontku stali sie iluminatorami. Neutralne i Prowokarory - kozdy mo swoj wuasny hut. Histeryki - apogeum choroby niadugo doprowadzi do agonii. Damy dworu - schodzom na czeci plan. Mesco - po paszczyzynach mo nadzieja flysc na tron a pomagajom mu w tym Wikingi. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: ksiynga czinasto - bis 25.11.04, 10:39 laband jako udowany szloonzak, prowokator, histeryk, nie mylic z historykiem, farbowany Niymiec, przesiedleniec z Kaumucji, jest poszukiwany przez Interpol. Wyrwoł się z kaftana. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ksiynga czinasto - bis 25.11.04, 10:40 couki szacunek ci oddowom! yntlich ktos kto mo konsek humoru - BRAVO ! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ps/ps/ps 25.11.04, 10:47 Widac niy uwaznie es lektura sztudiowou, ta rola juz je zarezerwowano. Wiyncyj inwyncji prosza! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: ps/ps/ps 25.11.04, 10:56 Co jo sztudiowou, jo nic niy sztudiowou, a wiyncyj inwyncji to jo mom na randce ze szloonzoczko:/ Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ps/ps/ps 25.11.04, 10:58 No widzious, bydziesz miou juzas komu czym zaimponowac. Odpowiedz Link Zgłoś