wilym 17.11.04, 22:15 Jesli nie potraisz czytac i nie trafaiaj do ciebie prosby dotyczcace nie spamowania watkow o okreslonym celu to albo idz spac, albo nie wiem co, ale nie smiec. Po prostu daruj sobie i nie smiec!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Ballest! 17.11.04, 22:20 Wilym, jesli Ty nie wiesz co jwest MORD i wychwalasz czyny jakiegos zwariowanego Amerykanina, nie mozesz nie tylko byc tu MODERATOREM, nie, - wystap prosze z RASU !, bo sie skompromitujesz ! Prosze opusc to Forum, nie chcemy miec rasistow na Forum, ktore mordy wychwalaja ! a Hans niech sobie tez manatki zabiera i zwiewa do USA jak go tam wpuszczom ! Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: Ballest! 17.11.04, 22:23 Akurat nie ty bedziesz mi dyktowal co mam robic w swoim zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Za zielony jestes, wierz mi ? 17.11.04, 22:31 Ty mozesz wszystko robic w zyciu, tylko nie kompromituj SLAZAKOW i prosze przestan sie ubiegac o moderatora, bo do tego nie dorosles o objektywnosci i tolerancji nie wspomne ! Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Za zielony jestes, wierz mi ? 17.11.04, 23:08 Ballest, przestałeś być nawet zabawny.. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Bartoszcze , gdzie Twoja objektywnosc? 17.11.04, 23:16 Wiem o tym, ale na Gliwickim Forum nie bedzie czlowiek co mordy popiera MODERATOREM, albo chcesz go miec na katowickim!??? Mnie tez sie zle zrobilo, jak to napisal, ale to on zrobil nie ja ! Jesli ktos cos takiego zrobi, a pare godzin pozniej chce byc moderatorem, wtedy jest naprawde niezdolny do takiej funkcji ! Odpowiedz Link Zgłoś