ballest 02.04.05, 19:49 Mysle, ze ostatnio poprzez swoje wypowiedzi na to zasluzyliscie. Jak bedziecie grzeczni oddam po paru dniach, ale tylko jak grzeczni bedziecie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laband Re: Zabieram jutro SLONECZKO ze soba ! 02.04.05, 20:05 a niy mosz stracha??? ps "Klara" a co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zabieram jutro SLONECZKO ze soba ! 02.04.05, 20:08 Laband, fajnie , zes tu juzas zawitou, mosz pozdrowienia od Socera, der hat Dich vermisst!! acha, - moja Klara bieram se sobom mit! - - pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Zabieram jutro SLONECZKO ze soba ! 02.04.05, 20:11 padosz ize smykosz sie w kole Glywic, hm ... pozdrow te wszyske konty kere jeszcze woniajom naszym Slonskym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Labanda 03.04.05, 01:58 witej----Laband---jo niy je żodno Klara---------yno sloneczko-----------doprowdy,jak Cie kiedy spotkom to sie z Tobom pogodom----pozdrowiom------- Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: do Labanda 03.04.05, 08:25 a wielas jajkow na swiynta porozdawaua za polonie wodom??? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Labanda 03.04.05, 08:32 witej--Laband--Ciebie niy dałach bo Cie niy spotkałach,a i bez jajek mnie pololi----pozdrowiom Odpowiedz Link Zgłoś
laband ps 03.04.05, 08:39 za synka to my uaziyli i za kozde polonie cza bouo wzionc jajko (take fajnie wyszkrobane), i mieli my take maue zawody kery wiyncyj jajek nazbiyro. Dostowauo sie tysz inksze rzeczy, ale te jajka jakos bouy we tyn czas nojwiyncyj we cynie do nos smarkatych bajtli. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Labanda 03.04.05, 08:46 a tera juz tych jajek niy zbiyrosz?--bajtle dostali po kroszonce ale wiynksze mieli ta uciecha,że kogoś pololi i trzeba było sie przebiyrać--oni nic za to niy chcieli-ale i tak dostali po bombonie--he,he Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: do Labanda 03.04.05, 08:54 no bo kto dzisiej szkrobie jeszcze jajka ...? jo pomogou mamie w tym roku, tak jak kedys jak bouech mauy, farbowac jajka, ale potym to my to takom zuotom marmurkowom farbom ino jeszcze farbowali Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Labanda 03.04.05, 09:07 jak to kto robi kroszonki?jeszcze som takie ludzie-nauczyłach sie tego od ojcow--mamy i papy ,bo on tyz krosioł z nami-------jest wystawa jak co roku---jak sam bydziesz w czasie wielkanocnym to idź jom obejrzeć--naprowdy warto--- Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Ballesta 03.04.05, 01:55 witej --Ballest----a jo z Tobom nikaj niy jada----sam zostowom-------moga Ci yno swiycić po drodze---życza Ci bezpieczny drogi do Twojego drugiego domu----------------i niy zapomnij o nos--------pozdrowiom--- Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: do Ballesta 03.04.05, 02:09 smutne musiało być wesele, skoro chce Ci się pisać o tej porze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Meg_s 03.04.05, 02:19 jeszcze nie śpisz?jak dowiedzieliśmy sie o śmierci Papieża to cała wesołość odeszła,minutą ciszy i modlitwą uczciliśmy jego pamięć,wróciłam niedawno,nie chcieliśmy młodym psuć tak całkiem wesela,przecież to było Ich święto--pozdrawiam----czekam na syna--jeszcze nie wrócił z Piramidy (Tarnowskie Góry),moze mi podasz nr GG mailem to pogadamy prywatnie od czasu do czasu---pozdrawiam---miło mi było Cię dziś poznać Odpowiedz Link Zgłoś