Gość: ballest IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 07.04.05, 07:49 Warto dzisiaj kupic ! Wlasnie czytam! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hans111 Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 08:09 warto zajrzec na stronę "Nowin", żby zobaczyc słowo "papież" przez "rz". Żenada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Nowiny Gliwickie IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 07.04.05, 08:35 Wlasnie widze, ale wpadka ! ?? moze mysla ze Papiez, to pochodzi od papieru! --- No a z tym artykulem www.Gliwice sie nie zgadzam, bo uwazam, ze pewna osoba nie napisala calej prawdy, Krytyke lub obalenie pewnych klamstw historycznych nie mozna jako nacjonalizm interpretowac. Z tym sie ale liczylem, ze cos takiego bedzie powiedzane, ale nie chce tematu poglebic, moze we sobote to zrobie ! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 08:46 ballest - NA MIŁOŚĆ BOSKĄ !!!!!! OPAMIĘTAJ SIĘ !!!!! znowu to samo co przy "trollach" - czemu bierzesz wszystko do siebie ? masz się za pępek świata ???????? > Krytyke lub obalenie pewnych klamstw historycznych nie mozna jako nacjonalizm > interpretowac A KTO TAK INTERPRETUJE ? - bo napewno niczego takiego nie ma w tym artykule, sam chętnie szermujesz słowem "nacjonalista" - tam jest mowa o takich zachowaniach z obu stron - i NIC w tym tekście nie świadczy że jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Ballestowi-Nowiny Gliwickie IP: *.pc.tek.pl 07.04.05, 08:50 Uderz w stół , a ballest się odezwie... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 09:00 o jakim artykule mówisz?---Ballest--- Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 09:16 no dobrze--ale co tam jest takiego? ja nic nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Nowiny Gliwickie IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 07.04.05, 09:15 Sloneczko, - nie ma go w sieci, jest w dzisiejszych Nowinach, zeby przeczytac, musisz je kupic, tytul - www.Gliwice - Meg, ja tylko chce zaznaczyc, ze tam napisano, ze pseudonacjonalisci do dnia dzisiejszego to Gliwickie Forum psuja, ale jak to nie do mnie, to przepraszam! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Nowiny Gliwickie IP: *.pc.tek.pl 07.04.05, 09:16 Ty jesteś nacjonalistą , więc to nie do ciebie , ballest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Nowiny Gliwickie IP: *.pc.tek.pl 07.04.05, 09:29 Nic nie zaczynam , usłużnie uspokajam ballesta , żeby się nie denerwował , czego i tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 09:41 sss--myślisz,że się denerwuję?---ja tylko chcę,żeby było miło na forum--i nic więcej---każdy ma prawo do wypowiedzi i swojego zdania--ale po co kogoś przez swoje wypowiedzi obrażać?---to nie ma sensu----w końcu chcemy żeby nam sie tu razem dobrze żyło----pozdrawiam--i spotkamy sie na Pl.Krakowskim--jak powiedziała Praszka--do zobaczenia wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 09:18 ooo--to Ty je już kupiłeś?aleś szybki--Ballest--ja kupie jak pójdę do pracy,może nie zapomnę-- Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 10:16 sloneczko1 napisała: > ooo--to Ty je już kupiłeś?aleś szybki--Ballest--ja kupie jak pójdę do > pracy,może nie zapomnę-- Ballest ma "swoich ludzi" co mu faxy i inne skany wysyłają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 10:21 meg_s napisała: > Ballest ma "swoich ludzi" co mu faxy i inne skany wysyłają ;) aha ... tak w stylu "uprzejmie donosze" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 09:58 Gość portalu: ballest napisał(a): > Meg, ja tylko chce zaznaczyc, ze tam napisano, ze pseudonacjonalisci do dnia > dzisiejszego to Gliwickie Forum psuja, tekst wywiadu jest autorskim streszczeniem długiej rozmowy przez dziennikarza, sensu nie wypaczył, ale "słówka" są czasem wynikiem skrótu - mowa była o powodach naszego odejścia z forum GW, a czas dzisiejszy zna z autopsji > ale jak to nie do mnie, to przepraszam! to nie do Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 10:07 meg_s napisała: > mowa była o powodach naszego odejścia z forum GW, Uff no to mnie uspokoilas ;))) w czasie jak "Gliwiczanie" odeszli z forum GW z powodu pseudonacjonalistow i zalozyli swoj portal internetowy .. Nie bylo mnie jeszcze na forum Gliwic GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanka Re: Nowiny Gliwickie IP: *.gliwice.pl 07.04.05, 09:22 A gdzie ten błąd? Na której stronie, bo aż nie wierzę?! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 09:23 gliwiczanko--kliknij na link który podał Laband Odpowiedz Link Zgłoś
praszka.m Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 09:34 Najlepiej jak sie spotkamy na Placu Krkowskim dziś wieczorem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Nowiny Gliwickie IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 07.04.05, 11:27 "meg_s napisała: > Ballest ma "swoich ludzi" co mu faxy i inne skany wysyłają ;) aha ... tak w stylu "uprzejmie donosze" ???" ale "klachula" - no tak , kobieta ;) na szczescie nie napisala, kto to taki ! Meg, przed dwoma tygodniami tez bylas w nowinach, wiesz o tym ! Moze tam redaktorka jestes ??????? maja Cie na liscie plac prawda? -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 12:10 Gość portalu: ballest napisał(a): > Meg, przed dwoma tygodniami tez bylas w nowinach, wiesz o tym ! tamto to był przypadek - przy okazji tego dzisiejszego > Moze tam redaktorka jestes ??????? > maja Cie na liscie plac prawda? gdyby tak było, to by się im to "rz" nie przydarzyło ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Nowiny Gliwickie IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 07.04.05, 12:16 No to mosz recht, Meg ! ;))) Musze ale przyznac, ze jestes bardzo znana osoba w Gliwicach! Stoi w Nowinach cos o Woloszanskim? co tam robil??? Byl bardzo otwarty i tym mnie zaskoczyl! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Nowiny Gliwickie 07.04.05, 23:19 Meg nabioua punktow wpie..ny ! Jou wyskoczam ze sockow, jak uona tam Redaktorem Naczelnym zostanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś