Gość: sss IP: *.pc.tek.pl 31.05.05, 08:26 czerwiec - lipiec we Wrocku zapowiada się imponująco ! www.wroclawnonstop.pl/ tam nie robią "Grającej Starówki" , na szczęście... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betoniarz-zbrodniarz Re: 9 dni zabawy we Wrocławiu !!! 31.05.05, 08:45 Wczoraj juz mieli niezłą "zabawę"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: 9 dni zabawy we Wrocławiu !!! IP: *.pc.tek.pl 31.05.05, 08:47 mokrą... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: 9 dni zabawy we Wrocławiu !!! 31.05.05, 10:56 Rita100 chyba nocy nie przespala ... takl sie biedna zamartwiala ze w Gliwicach moze zaczac padac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: 9 dni zabawy we Wrocławiu !!! IP: *.pc.tek.pl 31.05.05, 11:22 : )))) niech się martwi o siebie , ewidentnie powinna... ; ) sam chętnie przeniósłbym się do Wrocka na te parę dni nieustającej zabawy - niezwykle bogaty repertuar sobie wymyślili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myha1 Re: 9 dni zabawy we Wrocławiu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:39 czytając wczoraj ritę chciałam sie schować do mysiej dziury :))) bo boję sie burzy!! Ona przepowiadała prawie tornado!! :))) MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: ostrzeżenie odwołane ! 31.05.05, 19:46 hej, Braid - przekręcasz, jak bardzo lubisz przekręcać. Zostaniesz mistrzem przekręcania. Nie chodziło o deszcz tylko o grad jaki nawiedził Wrocław. Dzieki ostrzeżeniu ocaliłam Gliwice ;)))) Wszyscy byli przygotowani i zapięci na ostatni guzik jak w czasie II wojny światowej, dlatego też szalejąca burza z nad Wrocławia omineła Gliwice i Kraków. A nie mówiłam, powiem sobie, że gniazda ptasie oznaczają bezpieczeństwo. Ponieważ Ramon założył wątek o gniazdach ptasich na domach ,oznacza to , ze i Gliwice są bezpieczne, a przy okazji i Wy jesteście bezpieczni ;)))) Wracając do imprez, to faktycznie Wrocław jest przygotowany imprezowo. Nie powiem, że w Tychach tez się coś szykuje i w Chorzowie, a o Gliwicach nic nie słyszałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: ostrzeżenie odwołane ! IP: *.pc.tek.pl 31.05.05, 19:55 "Laband, jest gorsza sprawa - wyczytałam , ze Trzecia Tajemnica Fatimska mówi o tym , że Śląsk, Niemcy najbardziej ucierpią od wojny i rakiet. Nie będzie dobrze z Wami. Niemcy z Niemcami będą walczyć. "Angora" z poniedziałku o tym pisze." - Rita100. Riciu , na pewno nas wątek o jaskółkach ochroni , twoje ostrzeżenie też , więc śpimy przygotowani i spokojni. jakby co , to będziemy się ciebie radzić... via Instytut Psychiatrii Klinicznej. : ))) p.s. czy leki , które przepisał lekarz , nie za mocne ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: ostrzeżenie odwołane ! 31.05.05, 20:03 Teraz kolej na Ciebie - jaka jest Trzecia Tajemnica Fatimska ? Zamieniam się w słuch :) Oczękuję mądrości i inteligentoności ;) --------- Świat jest ostro pokręcony, nie ma co. Ale trzeba się śmiać, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Oczękuję mądrości i inteligentoności ;) IP: *.pc.tek.pl 31.05.05, 21:02 w klechdach tego nie oczekuj. chociaż... , "inteligentności" ??? : )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Oczękuję mądrości i inteligentoności ;) 31.05.05, 21:05 a co to jest "inteligentnosc"??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Oczękuję mądrości i inteligentoności ;) 31.05.05, 21:16 no właśnie??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Oczękuję mądrości i inteligentoności ;) 31.05.05, 21:20 To coś czego nie można pojąć ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Oczękuję mądrości i inteligentoności ;) 31.05.05, 21:22 Rita, downoch sie tak niy usmiou jak tera ze tego sss-a :))) bravo! ps iekawe co on dalyj odpowiy :)))? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Oczękuję mądrości i inteligentoności ;) 31.05.05, 21:20 to je chyba to jak Rita robi jednego pajaca za bozna a on tego ani niy widzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Oczękuję mądrości i inteligentoności ;) 31.05.05, 21:21 jeśli biedacy pożyją to zobaczą co nie widzieli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: poprawka 31.05.05, 21:22 jeśli pożyją, to zobaczą czego nie widzieli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: poprawka IP: *.net-htp.de 31.05.05, 21:36 rita100 napisała: > Laband ,coś im już śliny brak ;) nie poprostu zachowujecie sie jak owsiki ballesta Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: poprawka 31.05.05, 21:37 Braid - wyjaśnij , co złego jest w naszym dialogu z Labandem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: poprawka IP: *.net-htp.de 31.05.05, 21:39 poczytaj jak bedziesz trzezwa ...tylko czy ty bywasz trzezwa???? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: poprawka 31.05.05, 21:42 raczej nie bywam, bo upijam czytając same Twoje wpisy ;) Chyba Tobie brakuje alkoholu - wyluzuj sie ;) A może jesteś dlirykiem i cierpisz na brak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: poprawka 31.05.05, 21:45 Co z Was za ludzie , ze czekacie , by tylko nam dokopać ? A konkretnie nie wyjasnicie o co Wam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: 31.05.05, 21:51 Każdy człowiek ma pewne prawa, to znaczy w życiu, nie w ideałach. I jeżeli nie będzie bronił tych swoich praw, nikt tego za niego nie zrobi. Ani w ustawach, ani w regulaminie forumowym nie ma nic o tym, że muszę to zrozumieć. Więc mam prawo Waszego zrozumienia nie zrozumieć. Nie robię tego na złość i póki nikogo nie krzywdzę, mogę sobie żyć w spokoju, bez tego, żeby mnie kopano. To jest moje prawo jako człowieka. Nie być kopanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: IP: *.pc.tek.pl 01.06.05, 08:22 Rita100 napisała : > Teraz kolej na Ciebie - jaka jest Trzecia Tajemnica Fatimska ? > Zamieniam się w słuch :) > Oczękuję mądrości i inteligentoności ;) jeśli już wytrzeźwiałaś (laband też), to zrozumiesz może , że sama się kopiesz. : ))))))))))) poproś lekarza by zmienił ci leki... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: 01.06.05, 10:14 rita to jest ciezki przypadek ..wiec chyba pomagaja juz tylko najciezsze leki.Choc pewnie te brednie i wywody malej kazi to skutek reakcji ubocznej lekow i alkoholu U labanda to juz jednak wada wrodzona Odpowiedz Link Zgłoś