sss9 15.06.05, 09:08 tu można dokonywać samokrytyki , spowiadać się z grzechów i grzeszków , a także wyznaczać sobie pokuty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braid Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:10 mozna tez rznac glupa do konca jak ballest ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:12 braid napisał: > > mozna tez rznac glupa do konca jak ballest ;))) do końca i jeden dzień dłużej... : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:12 ten akurat nie musi udawać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:14 ;))) jak znam zycie ..skrzynka mailowa Meg_s jest wlasnie bombardowana pokretnymi wyjasnieniami ballesta ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:19 znają się więc zadzwoni, przez skype - będzie taniej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:14 można też zacząć od siebie - nie oglądając się na innych :P Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:15 > można też zacząć od siebie - nie oglądając się na innych :P czekamy zatem ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:14 sss9 napisał: > tu można dokonywać samokrytyki , spowiadać się z grzechów i grzeszków , a > także wyznaczać sobie pokuty. ha ha ha :) Jak już nie moge znieść niektórych osób (ich wpisów) robie czasem sobie uszczypliwe żarty... A , że nie zdaża sie to zbyt często więc za pokutę : postaram sie powściągliwsza być ...:)))) Ale, ale... wpisałam sie jako pierwsza ,choć przedemną powinna być cała lista " grzeszników" :((( Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:16 myha1 napisała: > sss9 napisał: > > > tu można dokonywać samokrytyki , spowiadać się z grzechów i grzeszków , a > > także wyznaczać sobie pokuty. > > > ha ha ha :) > Jak już nie moge znieść niektórych osób (ich wpisów) robie czasem sobie > uszczypliwe żarty... > A , że nie zdaża sie to zbyt często więc za pokutę : postaram sie > powściągliwsza być ...:)))) > > Ale, ale... wpisałam sie jako pierwsza ,choć przedemną powinna być cała lista " > > grzeszników" > :((( p.s a myślałam że jestem pierwsza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:17 myha , nie przejmój się. "na każdym zebraniu jest taka sytuacja , że ktoś musi zacząć pierwszy." - z filmu "Rejs" Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:19 " Ó " o ! jestem następny... : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:19 Ok, niech będzie. Przejechałem dzisiaj na zmieniającym się żółtym, bo się spieszyłem. Zaznaczam, że działałem w warunkach recydywy, bo juz raz za coś takiego dostałem mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 09:57 niech się kisi , skoro nie potrafi tu napisać. wiecie o kogo mi chodzi ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 10:13 Krzywo popatrzyłem na takiego jednego i go zrugałem, ale powiedzcie sami, jak można na niego prosto popatrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 10:14 Dziś pierwszy raz spóźniłam się do pracy. Przypadkiem, gdzies rano musiałam jeszcze zajść. Lubię się przekomarzać, czasem łapać za słówka, czasem czytam wypociny naszych ukochanych (wszyscy wiemy o kogo chodzi, prawda?). Swędzi mnie czasami ręka, aby napisac dosadnie, ale się pokornie powstrzymuję:-) Więcej grzechów nie pamiętam i za nie nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 10:46 no , dobra. ja czasem obraźliwie nazwę paru gości FG , ale sami się proszą. za pokutę ustanowiłem sobie obrażanie jedynie co trzeciego proszącego , na okres (na początek) jednego tygodnia , od dziś. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_wilczyca Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 10:58 A ja musze sie jakos wyzyc jak mam psm... Jakos wtedy mam ochote gdzies swoja wredna i zlosliwa energie przekierowac, a ze nie chce na nikogo bliskiego, to ballest sie idealnie nadaje na moj slowny worek treningowy, hehe. Coz, kobieta to boski diablel, ma swoje lepsze i gorsze dni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 11:26 no to masz dwa w jednym , pokuta czytania "tych myśli" i grzeszek pastwienia się nad nimi. odwrotna kolejność , ale coś za coś... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 11:50 No ,to do procesji i ja dołączę. Grzeszę w myślach,może i to gorzej;) Postanawiam się poprawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Samobiczowanie pokutne FG IP: *.range217-43.btcentralplus.com 15.06.05, 12:05 ...bije z glowki raz...nie wystarcza...poprawiam w pacune dwa razy i musi kleknac,musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanka Re: Samobiczowanie pokutne FG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:08 HAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 18:42 a ja,a ja--ja też chcę się samobiczować pokutnie---za dużo pracuję,za bardzo lubię wszystkich na forum(he,he),to jaka pokuta mnie czeka??? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 18:45 i za szybko jeżdżę autem,szczególnie żółtego swiatła nie widzę--i nigdy nie mam czasu,i za dużo siedze przy kompie,i co jeszcze?muszę się zastanowić--później napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Samobiczowanie pokutne FG 15.06.05, 18:47 Słoneczko 1 napisała <to jaka pokuta mnie czeka???> Grzej nam cały rok,tak byśmy nie marzli;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalujacy Re: Samobiczowanie pokutne FG IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.05, 18:48 zaluje, ze musialem spedzic 18 najlepszych lat mojego zycia w takim zascianku, jak polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalujacy sorry IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.05, 18:50 zaponialem napisac: "nacjonalistycznym zascuanku"! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: do Annak12 15.06.05, 19:02 sloneczko1 napisała: > będę,będę Biorę wszystkich na świadków;)) W razie nie wypełnienia pokuty ,przyślę rachunki za okres grzewczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: do Annak12 15.06.05, 19:14 A jak słoneczko zrobi nam tu Afrykę:) Aż mi się zimno robi. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: do aqua 15.06.05, 19:36 aqua napisał: > A jak słoneczko zrobi nam tu Afrykę:) Wtedy to już tylko aqua pomoże;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do aqua 15.06.05, 19:44 he,he--staraj sie, staraj i tak mnie nie zgasisz Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: do aqua 15.06.05, 21:02 Zawsze cieszę się gdy rano wstaje słoneczko gorące, wiem że będzie dobry dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 22.06.05, 11:06 cholerka , znowu byłem niegrzeczny. czy kolejna obietnica poprawy przyniesie efekt ? Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Samobiczowanie pokutne FG 22.06.05, 11:07 a ja wręcz przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Samobiczowanie pokutne FG 22.06.05, 14:06 sss9 napisał: > no to gratuluję ! : ) a ja byłam grzeczna , a i tak mi się dostało..to już teraz nie wiem , czy lepiej być grzeczną , czy też wprost przeciwnie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Samobiczowanie pokutne FG 22.06.05, 14:08 Zachowajmy tylko umiar i moc ciepła dla siebie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 22.06.05, 14:09 trzeba stosować się do takiej zasady : namącić , naubliżać i pokornie ze skruchą na dłoni do tego właśnie wątku wpis stosowny dołączyć. ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Samobiczowanie pokutne FG 22.06.05, 14:17 sss9 napisał: > trzeba stosować się do takiej zasady : namącić , naubliżać i pokornie ze skruch > ą > na dłoni do tego właśnie wątku wpis stosowny dołączyć. ; ))) Oj Wy , faceci to takie Wasze...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Samobiczowanie pokutne FG 22.06.05, 14:26 sss9 napisał: > to takie katolickie... ; ))) nie znam się na tym...zresztą nie tylko na tym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Samobiczowanie pokutne FG 07.07.05, 08:59 Ten u mych drzwi stanął: www.dowcipy.webstat.pl/polityka/kwachu.jpg Nabroiłam ,czy cuś;)) No to na zaś Mea culpa ,mea culpa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 07.07.05, 09:07 annak12 napisała: > Ten u mych drzwi stanął (...) > > No to na zaś Mea culpa ,mea culpa :)) ergo : było grzeszone... mea culpa , zasadna. ale frajda chociaż była , czy tylko senne mary ? ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Samobiczowanie pokutne FG 07.07.05, 09:24 sss9 napisał: ergo : było grzeszone... mea culpa , zasadna. > ale frajda chociaż była , czy tylko senne mary ? ; )))) Ten rzekł: -"Ktoś pewno winien ,wskazał mi ten adres.Muszę czym prędzej do niego spieszać" Może już gdzieś puka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 08.07.05, 12:25 sloneczko , może już czas się wpisać ? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Samobiczowanie pokutne FG 08.07.05, 17:35 sss9 napisał: > sloneczko , może już czas się wpisać ? ; ))) Pomaga ,choćbyś nie zgrzeszyła:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 [...] 08.07.05, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 do Słoneczka 09.07.05, 09:40 Ja nie miałam nic złego na myśli.Zresztą tu to tak z wielkim ;)) Jeśli mnie inaczej odebrałaś to sorki (nie wiem co napisałaś ,bo skasowane,ale mój wpis był ostatni ,stąd moja teraz reakcja). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: do Słoneczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 09:54 sloneczku upał zaszkodził, kto by pomyślał????? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Annak 09.07.05, 10:11 Anno--jesteś jeszcze?to napisze to jeszcze raz--jezeli nie --to nie ma sensu,i tak to zaraz ktos wykasuje Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Annak 09.07.05, 12:09 tak mnie dalej wkurza ten jeden ch...,i to totalnie,że bym mu w zęby dała aż by się nogami nakrył---i nie żałowałabym tego-------a teraz poczekam aż mnie wykasuje znowu Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: do Słoneczka 09.07.05, 13:57 Zdąrzyłam przeczytać , mnie też wkurzają,ażeby to jeden :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: do Annak 09.07.05, 14:24 sloneczko1 napisała: > tak mnie dalej wkurza ten jeden ch...,i to totalnie,że bym mu w zęby dała aż by > się nogami nakrył---i nie żałowałabym tego-------a teraz poczekam aż mnie > wykasuje znowu Bo bys´ napisaua cham, chachor abo chuligan! Z tymi kropkooma to amin mo ino same ch..... mys´li besto kasuje te ch... pyrsk_h...._h... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 06.08.05, 17:29 tak, tak ! jestem krnąbrnym synem, znowu byłem niegrzeczny wobec "przyjaciół z .de" . pokuta : dziś nic więcej. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Samobiczowanie pokutne FG 06.08.05, 17:39 skrewiłem dwukrotnie, pokuta : nic także jutro ! Odpowiedz Link Zgłoś