Dodaj do ulubionych

Ramon richtuj plac!

11.08.05, 22:42
www.wjt2005.de/index.php?id=5&si=0
Obserwuj wątek
    • rico-chorzow Re: Ramon richtuj plac! 12.08.05, 00:17
      szwager_ze_laband napisał:

> www.wjt2005.de/index.php?id=5&si=0

Ramon richtuje plac,i to richtich,i bes szpasu;)))
      • Gość: Ramon Re: Herzlich Willkommen/ Witamy IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 12.08.05, 08:10
        Hallo chopcy,

u nous jusz je prawie wszysko fertig.
        Sale sportowe, szkoly no i ludzie kere prywatnie przyjmujom pielgrzymow.
        Dzisej rano pszijechala pirszou grupa s Irlandi, a majom jeszcze se Francji i
        Kanady pszijechac.
        Na jutro oczekujymy winkszou grupa (500 ludzi) s poznanskego.
        Musza psziznac, ze robi mi to wielkou uciecha jak widza skond te wszyske
        modziki tukej sie spotykajom i ze ludzie we naszym miasteczku sie tak angazujom.
        Jedni jako taksourze, jako kucharki, pielyngniarki, tumacze i firmy uod
        elektryki i hajcongow zrobioly dyzury chawaryjne i to wszysko bez piniyndzy!

Bely by jyno pogoda bola.
        a ja, z nojdalsza pszijyzdzajom ze Brazili:-)
        • myha1 Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 08:24
          Gość portalu: Ramon napisał(a):
          .
          > Na jutro oczekujymy winkszou grupa (500 ludzi) s poznanskego.
          > Musza psziznac, ze robi mi to wielkou uciecha jak widza skond te wszyske
          > modziki tukej sie spotykajom i ze ludzie we naszym miasteczku sie tak
          angazujom
          > a ja, z nojdalsza pszijyzdzajom ze Brazili:-)

Witaj Ramon!

...a mówią , że młodzi ludzie są źli...to nieprawda , brak im tylko autorytetów
          i dobrych wzorców do naśladowania .
          Myślę , że ten problem dotyka młodzież nie tylko w naszym kraju..
          A kościół był zawsze taką instytucją , która przyciąga młodzież...chociaż
          najwięcej w tym kierunku uczynił Papież Jan Paweł II...młodzież Go kochała ,
          ale i On kochał młodzież.
          Ponieważ obecny Papież jest kontynuatorem działań JPII myślę , że młodzi będą
          tak samo garnąć się do Niego i kościoła..

pozdrawiam
          • szwager_ze_laband Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 08:48
            myha mosz recht na sto procyn te modzikami, ale co powiysz o starych kreplach,
            takich jak jo? :))

Ramon, no tosz tera na forum cie juz wcale niy bydzie chyba(?)
            • myha1 Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 09:02

> myha mosz recht na sto procyn te modzikami, ale co powiysz o starych kreplach,
              > takich jak jo? :))
              >
              i ja ! :)))
              • szwager_ze_laband Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 09:03
                no niywia, szkryflosz jak jakos modo szczebiotka :))

ha,ha,ha!!!
                • myha1 Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 09:09

> no niywia, szkryflosz jak jakos modo szczebiotka :))
                  >
                  > ha,ha,ha!!!

,,,bo mamy tyle lat , na ile się czujemy ..:)))
                  ale jak tak uważasz , to niech tak będzie "modo szczebiotka" :)))
                  • szwager_ze_laband Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 09:12
                    za to ta drugo sie obrazioua na forum, czyli na nos, bo przeca inaczyj tego
                    pedziec niy idzie - abo to je ino ze jyj strony take wytumaczynie-alibi (?)
                    • meg_s Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 09:20
                      nie na "Was"
                      • meg_s Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 09:23
                        albo udajesz, albo poczty nie odbierasz

• szwager_ze_laband Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 09:38
                          poczta odbirom jak jom mom, a udowac to wprowdzie niykedy udowom, ale ino tak do
                          smiychu :))
                        • ballest Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 10:58
                          no to wiem juzas na kogo ?
                          • szwager_ze_laband Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 11:02
                            :)))
                      • myha1 Re: Herzlich Willkommen/ Witamy 12.08.05, 09:55
                        meg_s napisała:

> nie na "Was"

Witaj Meg, wracaj natentychmiast na swój wątek:)))
                        przecież na nas się nie obraziłaś , kto ma rozpoczynać nową setkę :)))))
    • szwager_ze_laband Re: Ramon richtuj plac! 12.08.05, 09:13
      Ramon a mocie jakes zajty kaj se podzie obejzec cos to wszysko tam namodziou?

:))
      • ballest Re: Ramon richtuj plac! 12.08.05, 09:24
        Tyle, ile mialo przyjechac, tyle ich nie przyjedzie, wiec Ramon mynii roboty
        bydzie miou!
        Do tego z Poznania som fajne ludzie, nawet nasza gwara rozumiom;)
        • szwager_ze_laband Re: Ramon richtuj plac! 12.08.05, 09:40
          jedna z oumow od mojyj boua Pyra, tak ze wia jak oni godajom - chociosz prawie u
          nich to sie godauo wiyncyj po francusku :))
          • Gość: Ramon Re: Ramon richtuj plac! IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 12.08.05, 10:09
            Laband,nojnowsze zahle som take:
            Miasto zalatwiou 1700 miejsc do spaniou a u prywatnych byndzie jakejs 550
            miyszkauo.
            A jak wszyske pszijadom to moja robota je skonczonou, bo do tego punktu musi
            byc ze strony techniczny wszysko OK - i tak byndzie!
            Potym uoddowomy pomieszczynia organizatorom spotkania i fojerwerze.
            Hallo Meg, fajnie zejs juzas jest.
            Jou tysz sie jyny dwa din poradza uobrazac;-)
            • szwager_ze_laband Re: Ramon richtuj plac! 12.08.05, 10:14
              widza ize niy dosz sie podensc od zadku jak wtedy na Anabergu, ale przinajmiyj
              Margotka sie daua :)))

I dziynki za maue info!
          • Gość: Pit Re: Ramon richtuj plac! IP: 150.254.85.* 12.08.05, 10:18

> jedna z oumow od mojyj boua Pyra, tak ze wia jak oni godajom - chociosz
            prawie
            > u
            > nich to sie godauo wiyncyj po francusku :))

?????? Chyba w lozku Szwagier.......
            • szwager_ze_laband Re: Ramon richtuj plac! 12.08.05, 10:22
              :))

niy oni wyjechali jeszcze jak te ziymie bouy we Prusach do Francyji.
              • Gość: Pit Re: Ramon richtuj plac! IP: 150.254.85.* 12.08.05, 10:27

> :))
                >
                > niy oni wyjechali jeszcze jak te ziymie bouy we Prusach do Francyji.

To sie zgadzam, zwracam honor Szwagier.

• Gość: bonbon Re: Ramon richtuj plac! IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.05, 11:25
                  u Ramona to by z tym Gästezimmer ani biskup nie pogardziol :-)
                  U mie bydzie cos ze cztyrech, ale niywiym jeszcze skond.
                  • szwager_ze_laband Re: Ramon richtuj plac! 12.08.05, 11:49
                    widza ize swiat je richtik mauy - znaczy som 'escie familia abo jako?

jak bouech nad Morskim Okym to tysz my trefili familia ze Frankfurtu i to jak my
                    jechali razym na furze - smiychu bouo w pierony!
                    • Gość: bonbon Re: Ramon richtuj plac! IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.05, 12:04
                      a to znosz?
                      "Bo wszyscy Slazacy to jedna rodzina..."

A tak po prowdzie to dziesonto woda po kisielu,
                      jak u kozdego. Doczkej, bo na koncu tyz jescze bydymy verwandt.
                      • szwager_ze_laband Re: Ramon richtuj plac! 12.08.05, 12:12
                        no, moja mama miaua srogo familia we Zakanauym
                        • szwager_ze_laband Re: Ramon richtuj plac! 12.08.05, 12:13
                          a jedna siostra od niyj miyszko zaro kole wos :)))
    • szwager_ze_laband Re: Ramon richtuj plac! 12.08.05, 12:19
      a sam idzie podkuknonc:

www.wjt2005.de/index.php?id=1230&si=0
      • Gość: Ramon Re: Ramon richtuj plac! IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 16.08.05, 07:35
        Hallo,
        dojechali!
        z wszystkich kontow Europy i poza: z Austri, Irlandi, Francj, Belgi, Wloch,
        Hiszpani, Albani, Polski, Ukrainy, Litwy, Kanady, Boliwi i Portugali.
        zeby jyno pogoda bola jakojs takojs:-)
        We wieczor pszijechaly do naszy wsi czi autobusy s Irland. Wyglondali okropnie
        zajechani - no ja 12 godzzin jazdy.
        Uo 20:00 w kosciele uodebrou kazdy "swojich" Irlandow.
        • myha1 Re: Ramon richtuj plac! 16.08.05, 07:40
          w niedzielę w Ustroniu zatrzymał się na mszę autobus z Białegostoku jadący do
          Was....zmordowani podróżą , ale radośni młodzi ludzie.
          Górale ich nakarmili, napoili...i ruszyli dalej.
          :)))
        • meg_s Re: Ramon richtuj plac! 16.08.05, 08:09
          Gość portalu: Ramon napisał(a):

> Wyglondali okropnie zajechani - no ja 12 godzzin jazdy.

hehe - jechałam do Rzymu zwykłym "kursowym" autobusem - w sumie 24 godziny
        • dede99 do Ramona! 16.08.05, 08:13
          Ramon, o pgoda sie niy martw,jest zalatwiono.

mfg dede
          • Gość: Ramon Re: do Ramona! IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 16.08.05, 08:27
            Hallo dede99,
            widza, mousz pieronowe chody;-)
            • dede99 Re: do Ramona! 16.08.05, 08:39
              30 stopni od srody do niydzieli,bez dyszczu.Tak mi Petrus obiecol.

mfg dede
              • Gość: Ramon Re: do Dede99! IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 16.08.05, 08:50
                Dede99,
                widza ze kazdy s nous swoje zrobiou, co by ta fajerka sie powiodla.
                Za pogoda bandymy Ci wszyjscy dziynkowac, po tak dugym dyszczu;-)
                • Gość: Ramon Re: IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 18.08.05, 22:03
                  Moja Naj,Naj,Naj.... i ja bylismy wczoraj wieczorem w Bonn. Srodmiescie pelne
                  mlodych ludzi z calego swiata. Latali mylymi grupkami noszac flage albo stroje
                  panstwa/regiony z ktorego pochodza. Moja Naj.. i ja siedzielismy w kawiarni i
                  bawilismy sie w zgadywanie panstw z ktorych pojeddyncze grupki pochodzily.
                  Przy Bawarejczykach, Polakach albo Wlochach bylo to jeszcze stosunkowo proste,
                  ale kto z was wie jakie panstwo ma flage o barwach:niebieski/bialy/niebieski?
                  Ten tlum mlodych ludzi objol wladze w calym miescie - i bylo fantastycznie,
                  ogladac ich lezacych na bruku, siedzacych ny schodach jakiegos sklepu i
                  modlacych sie przed kosciolem. Bez jakich kolwiek konwencji - poprostu tak
                  sobie. Przypomnialy mi sie moje "dzikie" lata z plecakiem w Hiszpani czy we
                  Wloszech. Dwa tygodnie na plazy w Tarragonie i to bez jakichkolwiek kaplikacji.
                  Musimy byc tym mlodym ludziom z calego swiata wdzieczni, za to ze do nas
                  przyjechali i nam pokazali jakie proste moze byc zycie - zapomnielismy o tym.
                  • szwager_ze_laband Re: 19.08.05, 11:51
                    Ramon a widzious we mdr pokozywali ize ze Dresna szli mode ludzie z tym krzizym
                    szlakym sw. Jakuba!

Jak ktos dobrze kukou to wykukou i gornoslonsko fany kole katedry wioc!
    • szwager_ze_laband pora obrozkow 21.08.05, 13:12
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35077,2877151.html?x=8
      • blank_zabanowany_hanys_hans pora obrozkow - nocne czuwanie 21.08.05, 14:41

> serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35077,2877151.html?x=8

Piyne bildy ale tyn titel "Nocne czuwanie na Marienfeld" niy do wszyskich pasuje

Sam moom pora bildoow kere mooj bajtel wczora w nocy knipsnyu. Licza co Ramon
        tysz noom sam pora ciekawych obroskow dociepnie?!?!?

Richtich blak nocne czuwanie na Marienfeld

foto.nwgw.de/thumbnails.php?album=136
        • szwager_ze_laband Re: pora obrozkow - nocne czuwanie 21.08.05, 14:43
          fajne dziynki - widza ize dyszcz ich jednak ominou

abo?
          • szwager_ze_laband Re: pora obrozkow - nocne czuwanie 21.08.05, 14:47
            tak przi okazji przipominom tyn obrozek, bo richtik mi sie podobo :)

serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35077,2874389.html?x=21
            • Gość: Ramon Re: pora obrozkow - nocne czuwanie IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 21.08.05, 15:42
              Hallo,
              teraz po tym wszyskem, uswiadomiou zech sie ze to bola jednorazowou mozliwosc
              takie spotkanie na swoje oczy uobejzdzec, a jo dupa ani jednego bildu zech niy
              zrobiou.
              No ja, pozostajom aufnamy w glowie i wrazynia z tego ubieglego tydnia.
              • ballest Re: pora obrozkow - nocne czuwanie 21.08.05, 16:56
                Ramon, ues aufnahmow nie zrobiou, bo ues czasu nie miou, prouwda?
    • Gość: ratzinger RATZINGER IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.05, 17:19
      a co robił Ratzinger w czasie wojny. Chyba był W HITLERJUGENT czy w innej
      organizacji? jakoś o tym media milczą. W wydanym ostatnio albumie o
      Benedykcie także , ani słowa. Ilu niearyjczyków udało mu się załatwić, żeby
      zeszli z tego świata?
      • stefan_ems Re: RATZINGER 21.08.05, 17:55
        Pogadaj o tym ze swoim proboszczem.
        • Gość: Ramon Re: RATZINGER IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 22.08.05, 07:34
          Hallo,
          wszysko fajnie klaplo. Kupa ludzi robiolo co jyno moglo, zeby te dni w pamiynci
          modych ludzi z calego swiata jaknajpozytywniyj pozostaly.
          Jedyni kere niy stanyli na wysokojsci zadania boly "Deutsche Bahn" i KVB
          (Kölner Verkehrsbetriebe)- niy poradziyli zorganizowac odjazdu pielgrzymow
          w "normalnym" czasie. Niykere musieli na uodjazd ponad 13 godzin czekac - dyc
          to je ganba. Ca bolo sie w Rzimie popytac jak take cojs sie uorganizuje, a niy
          wedug motto "es kütt wie es kütt" (przidzie jak przidzie) postympowac.
          Colkol renoma, co ludzie tu bez te poura dni u gojsci se wyrobiyli, te
          niyzdolne przemondzalki z DB przesrali. Szkoda.
          • meg_s Re: 22.08.05, 07:39
            to faktycznie szkoda, ale może wcale nie było aż tak źle a młodym ludziom
            pełnym wrażeń i w dobrym towarzystwie czas się nie dłuży ;)
            • Gość: Ramon Re: IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 22.08.05, 07:48
              Nie Meg, tak sie z goscmi nie obchodzi.
              Mialem ostatnio dosc durzo do czynienia z tymi "Firmami" od DB. Organizowana
              katastrofa!
              Jakis okropnie drogi iduota wpadl na pomysl DB podzielic na ca. 20 firm, i
              teraz mamy jedna firme krora zajmuje sie tylko lewym torem, druga tylko
              automatami na bilety aczecia tylko lokomotywa - jednym slowem nikt niewie kto
              co robi. I potem mamy te konsekwencje.
              Wiem ze moze mlodzi tego tak nie odczuwali, ale po tym tygodniu byli naprawde
              tak zajechani, ze chcieli tylko do mamy, a DB nie byla w stanie tegoz zapewnic.
              • sloneczko1 Ramon 22.08.05, 08:59
                to nic,najważniejsze są wspomnienia ze spotkania z Papieżem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka