Gość: Ramon IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 14.09.05, 18:45 jestem nadal za SSS9 jest mlody i dynamiczny, ma przyszlosc przed soba, nie jest obiektywny, ale kto z nas tym jest? mieszka w Glywicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasz_nowy_moderator protestuje! 14.09.05, 18:52 Gość portalu: Ramon napisał(a): > jestem nadal za SSS9 jestes wyjatkiem > jest mlody i dynamiczny, ile ma lat? > ma przyszlosc przed soba, hehehe, jaka? > nie jest obiektywny, ale kto z nas tym jest? ja jestem > mieszka w Glywicach czyli jest prawdopodobienstwo korupcji Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: protestuje! 14.09.05, 20:32 liczy sie przedewszyskim odniego wiedza ! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: protestuje! 14.09.05, 20:58 > liczy sie przedewszyskim odniego wiedza ! Gynau, a Ty nie mou, jou tysz je za nim, uon przinajmni nie wie co pisze. Jest powszechnie znany (jako pyramida niewiedzy) Dlaczego nie, moze reprezentowac frakcje damskich bokserow! Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: protestuje! 14.09.05, 21:37 niy mosz szans, sprawa juz je obklepano :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_blank_nowy_moderator Re: protestuje! 14.09.05, 21:44 szwager_ze_laband napisał: > niy mosz szans, sprawa juz je obklepano :))) obklepano abo niy tego sie sam zodyn niy dowiy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys_hans Re: protestuje! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.05, 21:58 szwager_ze_laband napisał: > a bartoszcze ?! a co to je bartoszcze? Jakis´´ nowy polski wulgaryzm? NIYZNOOM! Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: protestuje! 14.09.05, 22:01 to je tyn polski gererau od fligerow co niydowno krepnou! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: protestuje! 14.09.05, 21:59 Jou se cieszam, ze jeden z naszych je tym vibratorem, co na to pedzom nasze kureczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys_hans Re: protestuje! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.05, 22:11 ballest napisała: > Jou se cieszam, ze jeden z naszych je tym vibratorem, co na to pedzom nasze > kureczki? Podou bys´ chociosz na jako czynstotliwos´c´ leci te ustrojstwo!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_nowy_moderator coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:30 naprawde wesolo tu jest a ze mna bedziecie mieli jeszcze weselej Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:35 najprzod halba musi pynknonc a potym obejzymy! Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_nowy_moderator Re: coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:41 dziolchy jakie zalatw, to i sie pobawim Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:42 a mogom byc stare panny? Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_nowy_moderator Re: coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:45 mogom bys stare, byle nie panny Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:46 no sie podzielymy, ty dostoniesz stare a jo panny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_nowy_moderator Re: coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:48 szwager_ze_laband napisał: > no sie podzielymy, nie ma sprawy > ty dostoniesz stare ale jare > a jo panny:))) i tez stare, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:49 tela niy szczimia ... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:47 wasz_nowy_moderator napisał: > mogom bys stare, byle nie panny Mogom bys jonkwerki?,te som dosyć stare. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:58 rico-chorzow napisał: > wasz_nowy_moderator napisał: > > > mogom bys stare, byle nie panny > > Mogom bys jonkwerki?,te som dosyć stare. Chyba szuko we wertebuchu tym nosz - wasz_nowy_moderator :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:42 wasz_nowy_moderator napisał: > dziolchy jakie zalatw, to i sie pobawim Pobawim:))))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: coraz bardziej mi sie tu podoba IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 14.09.05, 23:38 Ach, czamu niy jak Ci sie chce moderowac to se moderuj, jyno niy stynkej tak mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_nowy_moderator Re: coraz bardziej mi sie tu podoba 14.09.05, 23:42 Gość portalu: Ramon napisał(a): > Ach, czamu niy jak Ci sie chce moderowac to se moderuj, nie chce mi sie, ale muszem > jyno niy stynkej tak mocno. postaram siem Odpowiedz Link Zgłoś