ballest 27.09.05, 22:08 Zgubilem w duzym supermarkecie portmonetke, w niej 410 Euro, dwie firmowe karty kredytowe, dwie EC-Karty i mnostwo innych kart, wraz z kluczem do samochodu, dowodem osobistym i innymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: Sa jeszcze UCZCIWI ludzie! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.05, 22:30 I co,wszystko oddali? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Sa jeszcze UCZCIWI ludzie! 27.09.05, 22:39 Gość portalu: bolo napisał(a): > I co,wszystko oddali? niy--jo to sam mom;) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Sa jeszcze UCZCIWI ludzie! 27.09.05, 22:42 sloneczko1 napisała: > Gość portalu: bolo napisał(a): > > > I co,wszystko oddali? > > niy--jo to sam mom;) Sonecko,karty Ballestowi domy,a za te 410 euro pudymy siy potańcować;))),Ballest niy być zły,weznymy Cie mit;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Sa jeszcze UCZCIWI ludzie! 27.09.05, 22:46 rico-chorzow napisał: > sloneczko1 napisała: > > > Gość portalu: bolo napisał(a): > > > > > I co,wszystko oddali? > > > > > niy--jo to sam mom;) > > > Sonecko,karty Ballestowi domy,a za te 410 euro pudymy siy potańcować;))),Balles > t > niy być zły,weznymy Cie mit;))) Ty mosz prawie-pojdymy sie potancować Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: Sa jeszcze UCZCIWI ludzie! 27.09.05, 23:04 a mies padaua ze niy uazisz tancowac!(?) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Laband 27.09.05, 23:07 boś boł z żonom;) i niy miołeś czasu - a Rico ,myśla,że mo czas i jeszcze Ballest bydzie z nami--to ho,ho Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Sa jeszcze UCZCIWI ludzie! 27.09.05, 23:12 szwager_z_laband napisał: > a mies padaua ze niy uazisz tancowac!(?) > > ;) Szwager,poleku wszyskigo siy naucymy,i tańcować(we Brzezinach godali-tańcówać),to dej pozor;))),a noš Sonnenschein;))) wytańcôjymy we lewo i prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Rico -- ;) 27.09.05, 23:15 rico-chorzow napisał: > szwager_z_laband napisał: > > > a mies padaua ze niy uazisz tancowac!(?) > > > > ;) > > Szwager,poleku wszyskigo siy naucymy,i tańcować(we Brzezinach > godali-tańcówać),to dej pozor;))),a noš Sonnenschein;))) wytańcôjymy we lewo i > prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 a tak zaśpiywom 27.09.05, 23:17 Mam chusteczkę haftowaną, Wszystkie cztery rogi, Kogo kocham, kogo lubię, Rzucę mu pod nogi. Ja cię kocham, ja cię lubię, Ja cię pocałuję, I chusteczkę haftowaną tobie podaruję. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: a tak zaśpiywom 27.09.05, 23:32 sloneczko1 napisała: > Mam chusteczkę haftowaną, > Wszystkie cztery rogi, > Kogo kocham, kogo lubię, > Rzucę mu pod nogi. > > Ja cię kocham, ja cię lubię, > Ja cię pocałuję, > I chusteczkę haftowaną tobie podaruję. Wiysz,Sonecko,jo zawsze myśla,jo je kalyka,ftoś mi wźion - coś -,som niy wiym co,ino wiym,co mi coś brakuje,niy wiym,ale nikaj niy umia znońś - ślonskigo folkloru -,ftoś,kejś mi go wźion. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: a tak zaśpiywom 27.09.05, 23:44 jo sie trocha za późno urodziyła i niy pamiyntom wiela rzeczy,ale na zabawach dali śpiywajom po ślonsku---wybocz ,że tak pisza te pieśniczki ale jo niy mom pamiynci do słow i yno takie sam znajduja w internecie--jak znejda tako strona z naszymi to tysz je byda sam dować--ale radio z Raciborza,z Piekar, z Knurowa,i inkszych jeszcze puszczajom te nasze ślonskie godanie--a na tyj naszyj piynknyj ziymi różne ludzie miyszkajom i niy mogymy sie cofać nazot---------tak było zawsze----uśmiychnij sie do mie choć trocha Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Sa jeszcze UCZCIWI ludzie! 27.09.05, 23:50 Gryfno,dyć,Tyś niy je winno,wiela my same som siy winne,nynej fajnie,Sonecko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Sa jeszcze UCZCIWI ludzie! 28.09.05, 09:30 Tak, oddal do fenika, starszy gosc, moze 65 lat, nawet wynagrodzenia nie chciou ode mnie, po dlugim namawiamiu zgodzil sie, ze pojdzie za to z zona do restauracji pojesc. Muszam ale przyznac, ze za bogato nie mieszkali. To bouo w calosci 14 kart, a najgorsze jest te lotanie po urzedach i staranie sie o Fahrzeugschein i dowod osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: Sa jeszcze UCZCIWI ludzie! 28.09.05, 10:51 Oj Balciu, a to miałeś szczęście! ten człowiek to pewnie był Polak od lat mieszkający w Niemczech, z domieszką krwi śląskiej ;-) Nigdy nie noś wszystkiego razem, w jednym "brifie". Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Sa jeszcze UCZCIWI ludzie! 28.09.05, 12:43 Nie, Olu to sie zdarzouo w poniedzialek, po niemiecku Montag a tyn chop se nazywou Montag, taki wysoki Niymiec! Ola Ty ale mosz recht, bo jou by to tysz oddal, a moj syn takze! Soccer jak my kielbasa kupili, kiedys Pyskowicach, a nom przekupka za malo policzoua, to my jechali nazod 10 zloty zapuacic, benzyny nos moze drozy kosztowala, bo Soccer nom w doma larmo robiou? Odpowiedz Link Zgłoś