Dodaj do ulubionych

Złodzieje samochodów w Żernikach

06.10.02, 01:45
Jutro napisze wiecej-wiem,gdzie jest dziupla i wiem co robia.i
wiem,niestety,ze policja z nimi wspolpracuje.kto wie coklwiek,niech sie
wpisze.sprawa jest dla mnie wazna osobiscie-ukradziono auto mojemu krewnemu i
policja olewala.skrzyknijmy sie w koncu,dajmy im popalic!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ballest Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.10.02, 09:00
      Napisz cos na ten temat.Mial Twoj krewnny na imie M. a nazwisko G. ???
      • kiwas Re: Złodzieje samochodów w Żernikach 06.10.02, 12:44
        Gość portalu: ballest napisał(a):

> Napisz cos na ten temat.Mial Twoj krewnny na imie M. a nazwisko G. ???

niestety to nie ten.ale na Obroncoow Pokoju kradna na potege,codzinnie ginie
        jakies audi,volkswagen,skoda czy inny niemiec.stamtad blisko do dziupli w
        Zernikach.ludzie sie boja o tym moowic,nawet zeznawac,mimo ze widzieli
        zlodziei.najczestsza metoda to kradzieze z garazu.trzeba cos z tym zrobic!
        • Gość: calahan Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 01:34
          ...a zabijcie jakiegos z tych waszych zlodziei, to sqrwiele zrozumieja, ze
          nikt sie z nimi nie bedzie cackac - pala w leb i do piachu pod las (ich
          metody)...wtedy zmniejszy sie populacja cholernych sterydziarzy panoszacych
          sie swoimi BMW, majacych z nic prawo i innych ludzi.
    • Gość: Ee Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: *.necik.pl 06.10.02, 09:23
      Na łeb upadłeś? Nie znasz naszej prawnej rzeczywistości? Siedzieć pójdziesz ty,
      a bandyci będą oskarżycielami posiłkowymi....
      • ballest Re: Złodzieje samochodów w Żernikach 06.10.02, 20:20
        Ee, zaskoczylas mnie, myslalem, ze mocniejsza jestes, niech kazdy tak mysli jak
        Ty i co wtedy, tylko nie ustepowac, obojetnie jak, a jak nie pomoze napiszcie
        do prezydenta miasta z kopia do prezydenta panstwa.
        • Gość: Ee Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: 157.158.202.* 07.10.02, 14:03
          Jezu Ballest, ale ty naiwny jesteś!!! Ja tak nie myśle, tylko wiem, bo mamy już
          sa sobą takie procesy, gdzie skarżono emeryta co się bronił przed włamywaczami
          we własnym domu i był skarżony o uszkodzenie ciała, a bandyta co go napadła był
          oskarżycielem posiłkowym. Mieliśmy starszego pana, który zareagował na kradzież
          samochodu - bandyta żeby go uciszyć chciał go pobić - emeryt obronił sie nożem -
          jak myslisz kto miał sprawe sądową? Złodziej? Nie emeryt. Rozmawiałam z
          policjantami, którzy mówili, że im ręce opdają - oni łapią złodzieja
          samochodów - na drugi dzień go spotykają na ulicy i on sie im w gęby śmieje -
          pan prokurator go wypuścił... To wszystko były głośne sprawy i dopiero wielki
          szum, zrobiony w mediach sopwodował, że np emerytów uniewinniono - ale po 2
          latach procesów!!! To co z wiatrakami chcesz walczyć? najpierw trzeba zmienić
          połowe przepisów kodeksu karnego i połowe ludzi pracujących w prokuraturach i
          sądach.
          • Gość: Ballest Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.10.02, 19:27
            Takie rzeczy sie takze u nas zdarzaja, oczywiscie z demokracja przychodza inne
            przepisy i paragrafy, ale one nie sa wcale takie zle, tylko ich interpretacja
            jest od individuum do individuum inna.
            • Gość: ballest Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.10.02, 22:12
              Kiwas, chcious wiyncy napissac, troz wiym komu to auto bodli -
              • kiwas Re: Złodzieje samochodów w Żernikach 08.10.02, 12:01
                Gość portalu: ballest napisał(a):

> Kiwas, chcious wiyncy napissac, troz wiym komu to auto bodli -
    • Gość: zerniki Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: *.indisoft.com / 192.168.100.* 08.10.02, 13:46
      Porozmawiaj z R.KniaXXXXXXX albo DomurXXXX i ich kolegami.
    • Gość: policjant Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: *.gl-jp.digi.pl 09.10.02, 21:34
      Prośba podaj mi smsem adres dziupli. Ruszę tę sprawę jestem policjantem z
      Gliwic. Pozdrawiam
      • Gość: policjant Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: *.gl-jp.digi.pl 09.10.02, 21:35
        moj nr 607148170
        • Gość: ballest Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.10.02, 20:12
          Nastepna kradziez samochodu w Zernikach , tym razem Audi A6.
          • Gość: policjant Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: *.icm.edu.pl / *.digi.pl 11.10.02, 17:35
            Dzieki za smsa :)
            • ballest Re: Złodzieje samochodów w Żernikach 11.10.02, 22:54
              Napisz, jak cos zalatwiles !!!
              Mysle, ze SMSa za darmo nie dostales.
    • braveheard Re: Złodzieje samochodów w Żernikach 16.10.02, 08:08
      W nocy z 10 na 11.10 znow skradziono kilka samochodow w Zernikach.
      Co tak wiem to juz dobrze ponad 20 Aut, przewaznie z niemieckimi tablicami,
      skradziono w tym roku w Zernikach.
      Czyzby to byl przypadek?
      Moze ogolnie znani gowniarzowaci zlodzieje, ktorych nazwiska tu juz padly,
      naganiaja?
      Obserwatorow(naganiaczy)jest sie zmuszonym przeganiac na wlasna reke!!! To po
      co komu taka policja?
      Ciekawe czemu te zmasowane znikanie samochodow nie wpadlo w oko tak przeciez
      bystrej gliwickiej policji?
      • kiwas Re: Złodzieje samochodów w Żernikach 16.10.02, 10:02
        braveheard napisał:

> Ciekawe czemu te zmasowane znikanie samochodow nie wpadlo w oko tak przeciez
        > bystrej gliwickiej policji?

a o szczegoolach mozna sie ponoc dowiedziec nawet... u damskiego fryzjera.skoro
        pytluja nawet baby to policja tym bardziej powinna byc uswiadomiona
      • byt Re: Złodzieje samochodów w Żernikach 16.10.02, 10:04
        Złodzieje samochodów z Gliwic mają markę na całym Śląsku.
        Kiedy ukradziono mi samochód, policjanci stwierdzili, że pewnie zrobiła to
        mafia z Gliwic. Nie ma szans na odzyskanie samochodu. Zapewnili, że nic nie da
        się zrobić...
        Wtedy poprosiłem ich by zajęli się moim płaszczem. Przez nieuwagę rozdarłem w
        nim podszewkę i zgubiłem guzik. O co Panu chodzi? - zapytali. Stwierdziłem, że
        policjantami na pewno nie są i najwyżej mogą być krawcami. Awantura...

Samochodu nie odzyskałem. Dostałem pieniądze z ubezpieczenia. W domu do dzisiaj
        mam zabawny dokument z prokuratury umarzający śledztwo. Kiedy mam zły dzień
        lubię go przeczytać. Śmiech to zdrowie...
        • kiwas Do policjanta 16.10.02, 22:56
          byt napisał:

> Samochodu nie odzyskałem. Dostałem pieniądze z ubezpieczenia. W domu do
          dzisiaj
          > mam zabawny dokument z prokuratury umarzający śledztwo.

to tak samo jak ten mooj.Policjant,daj znac czy cos slychac w tej sprawie
          • ballest Re:Knif przeciw kradzierzy 16.10.02, 23:32
            Chlopcy jou jezdzam do Zernik dwa razy w roku, mom maly sposob ktorego do
            dzisiaj uzywam.
            Przed wyjazdem na Slask nacechujam moje "Schließzylindry"(Zamki) Lackstiftem,
            przewaznie rozowym.
            Jak zaparkujam kajs auto to z daleka widzam, czy mi jakis cylinder wyciongli
            (zeby klucz dorobic, wyciongajaom oryginalny a dowajom uod nich , zeby nie
            podpadlo, przewaznie uod strony pasazera), ale uone som takie mondre, uone
            wiedzom, ze tyn wiy Bescheid i mi pokoj dowajom.

--Pyrsk
            Ballest
    • Gość: harry Re: Złodzieje samochodów w Żernikach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 01:35
      ...a zabijcie jakiegos z tych waszych zlodziei, to sqrwiele zrozumieja, ze
      nikt sie z nimi nie bedzie cackac - pala w leb i do piachu pod las (ich
      metody)...wtedy zmniejszy sie populacja cholernych sterydziarzy panoszacych
      sie swoimi BMW, majacych z nic prawo i innych ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka