ballest 10.10.02, 20:49 Paszporty EU !!! Kiedy beda obowiazkowo wprowadzone dowody i paszporty EU ??? Made in EU juz piszemy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woytas Re: Paszporty EU 11.10.02, 00:49 e ja tam mam paszport polsatu i wsio ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hak Re: Paszporty EU IP: *.oepd.com.pl 11.10.02, 10:03 Czy paszport EU daje możliwosc wjazdu n.p. do USA bez wizy, tak jak mozna z paszportem niemieckim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Paszporty EU IP: GKN:* / 10.145.112.* 11.10.02, 12:19 Mysle, ze jak dostaniemy paszporty EU, to wszystkie nacje sa rowne, nie bedzie roznic. Musze przyznac, ze sie bardzo dziwie, ze USA takie problemy Polakom stwarzaja.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: Paszporty EU 11.10.02, 12:29 Gość portalu: Ballest napisał(a): > Mysle, ze jak dostaniemy paszporty EU, to wszystkie nacje sa rowne, nie bedzie > roznic. > Musze przyznac, ze sie bardzo dziwie, ze USA takie problemy Polakom > stwarzaja.!!!! No niestety Amerykanie wybieraja sobie przyjaciol takich ktorzy sa im w danej chwili potrzebni- teraz potrzebuja miesa armatniego do Iraqu i my jestesmy super (ale z dala od USA) - ja ich zreszta mam w nosie i nie mam zamiaru sie tam wybierac-ale chcialbym zeby amerykancy tez postali sobie w kolejkach pod polskim konsulatem, albo zostali wroceni do ich kraju z lotniska Okecie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hak Re: Paszporty EU IP: *.oepd.com.pl 11.10.02, 17:38 woytas napisał: > Gość portalu: Ballest napisał(a): > > > Mysle, ze jak dostaniemy paszporty EU, to wszystkie nacje sa rowne, nie > bedzie > > roznic. > > Musze przyznac, ze sie bardzo dziwie, ze USA takie problemy Polakom > > stwarzaja.!!!! > No niestety Amerykanie wybieraja sobie przyjaciol takich ktorzy sa im w danej > chwili potrzebni- teraz potrzebuja miesa armatniego do Iraqu i my jestesmy > super (ale z dala od USA) - ja ich zreszta mam w nosie i nie mam zamiaru sie > tam wybierac-ale chcialbym zeby amerykancy tez postali sobie w kolejkach pod > polskim konsulatem, albo zostali wroceni do ich kraju z lotniska Okecie > pzdr > Odpowiedz Link Zgłoś