Dodaj do ulubionych

Paszporty EU

10.10.02, 20:49
Paszporty EU !!!
Kiedy beda obowiazkowo wprowadzone dowody i paszporty EU ???
Made in EU juz piszemy !!!
Obserwuj wątek
    • woytas Re: Paszporty EU 11.10.02, 00:49
      e ja tam mam paszport polsatu i wsio ok...
    • Gość: Hak Re: Paszporty EU IP: *.oepd.com.pl 11.10.02, 10:03
      Czy paszport EU daje możliwosc wjazdu n.p. do USA bez wizy, tak jak mozna z
      paszportem niemieckim?
      • Gość: Ballest Re: Paszporty EU IP: GKN:* / 10.145.112.* 11.10.02, 12:19
        Mysle, ze jak dostaniemy paszporty EU, to wszystkie nacje sa rowne, nie bedzie
        roznic.
        Musze przyznac, ze sie bardzo dziwie, ze USA takie problemy Polakom
        stwarzaja.!!!!
        • woytas Re: Paszporty EU 11.10.02, 12:29
          Gość portalu: Ballest napisał(a):

> Mysle, ze jak dostaniemy paszporty EU, to wszystkie nacje sa rowne, nie
          bedzie
          > roznic.
          > Musze przyznac, ze sie bardzo dziwie, ze USA takie problemy Polakom
          > stwarzaja.!!!!
          No niestety Amerykanie wybieraja sobie przyjaciol takich ktorzy sa im w danej
          chwili potrzebni- teraz potrzebuja miesa armatniego do Iraqu i my jestesmy
          super (ale z dala od USA) - ja ich zreszta mam w nosie i nie mam zamiaru sie
          tam wybierac-ale chcialbym zeby amerykancy tez postali sobie w kolejkach pod
          polskim konsulatem, albo zostali wroceni do ich kraju z lotniska Okecie
          pzdr
          • Gość: Hak Re: Paszporty EU IP: *.oepd.com.pl 11.10.02, 17:38
            woytas napisał:

> Gość portalu: Ballest napisał(a):
            >
            > > Mysle, ze jak dostaniemy paszporty EU, to wszystkie nacje sa rowne, nie
            > bedzie
            > > roznic.
            > > Musze przyznac, ze sie bardzo dziwie, ze USA takie problemy Polakom
            > > stwarzaja.!!!!
            > No niestety Amerykanie wybieraja sobie przyjaciol takich ktorzy sa im w danej
            > chwili potrzebni- teraz potrzebuja miesa armatniego do Iraqu i my jestesmy
            > super (ale z dala od USA) - ja ich zreszta mam w nosie i nie mam zamiaru sie
            > tam wybierac-ale chcialbym zeby amerykancy tez postali sobie w kolejkach pod
            > polskim konsulatem, albo zostali wroceni do ich kraju z lotniska Okecie
            > pzdr
            >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka