Dodaj do ulubionych

dla "opiekonow" FG

IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.05, 07:38
dzisaj w tej gazecie:

Janusz A. Majcherek 11-12-2005 , ostatnia aktualizacja 11-12-2005 18:55

Wolności słowa nie trzeba dekretować, wystarczy zlikwidować przeszkody
uniemożliwiające ludziom mówienie tego, co myślą. Wolności wyboru nie należy
narzucać, tylko znieść krępujące ją zakazy. Demokracji nie musi się
zaprowadzać, trzeba usunąć to, co ją blokuje. Artykuł Janusza A. Majcherka

"Trzeba usunac co ja blokuje!"
no to mozna by na tym forun rozpoczac.
Obserwuj wątek
    • braid Re: dla "opiekonow" FG 12.12.05, 07:49
      widze ze ciasno duszno i smierdzaco w tym waszym gnojoku skoro tak
      ciagle tylko myslicie jak by tu wrocic ;)))

• sss9 Re: dla "opiekonow" FG 12.12.05, 07:55
        :))) to może kapitan bundeswehry spowoduje by wszystkie moje wycięte posty na
        biesiadnym wróciły na swoje pierwotne miejsce ?
        on taki łobrońca wolności suowa...
        • braid Re: dla "opiekonow" FG 12.12.05, 07:59
          sss9 napisał:

> :))) to może kapitan bundeswehry spowoduje by wszystkie moje wycięte posty na
          > biesiadnym wróciły na swoje pierwotne miejsce ?
          > on taki łobrońca wolności suowa...

niyyy to je inksza inkszosc ..uone siem yno martwiom uo nas .
    • myha1 Re: dla "opiekonow" FG 12.12.05, 07:54
      Ramon , nie rozśmieszaj mnie.....prawdziwa "demokracja" jest na FGGG...tam dali
      opiekunowie (a konkretnie chyba jeden) popis demokracji...
      Ale cóż , widocznie znowu coś Ci doskwiera ;(..i przyszedłeś jak zwykle w
      celach towarzyskich...no chyba że wklejasz to na wszystkich forach
      posiadających opiekunów :))

pozdrawiam juz świątecznie
      • Gość: ramon Re: dla "opiekonow" FG IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.05, 08:14
        te dwa fora ruznia sie tym, ze FG bylo otwartym forum do tego momentu jak
        zostalo mnie nieznanych "Partyzantow" albo "Terrorystow" podbite.
        FGGG natomiast bylo i jest nadal forum prywatne, o ktorym jego wlasciciele
        rostszygaja.
        • sss9 Re: dla "ramona" fggg 12.12.05, 08:18
          no i co z tego, że prywatne? to podobno miał być atut. a wyszedł glut. :)))
          • Gość: Ramom Re: dla "SSS"fg IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.05, 08:24
            Hallo SSS, jestem nadal tego zdania, ze i tacy jak Ty powinni miec mozliwosc
            bezjakichkolwiek ograniczen pisac gdzie chca.
            Ta nadmiernie glupia idea z tymi opiekunami doprowadzila tylko i wylacznie do
            grobowej ciszy na tym tutejszym forum.
            • braid Re: dla "SSS"fg 12.12.05, 08:34

a moze by tak sie udawany samarytanin martwil o biesiadne forum a nie
              gliwickie glowne ???
              Uwierz ze nie ilosc a jakosc swiadczy o kondycji forum.
              Z waszym to jest jak z wysypiskiem smieci ..peka w szawach
              wazy tony,tylko co z tego??? W tej waszej kupie smieci i bezwartosciowych
              odpadow ani sie nie chce wyciagac i doszukiwac czegos ciekawego.
              • sss9 Re: dla "ramona"fggg 12.12.05, 08:39
                grobowa cisza ? ramon znowu rozmawia z fantomami ? :)))
                to ja ci polecam ramon uważną lekturę waszych wątków "pozdrawialnych", macie ich
                już setki (?), pewnie z powodu braku tematów do dyskusji - a przecież normę
                trzeba wyrobić. :)))
                albo poczytaj wklejki szwagrowe, do których pies z kulawą nogą się nie włącza.
                "juzas bydzie dalyj" :)
              • ramon6 Re: dla "SSS"fg 12.12.05, 08:50
                braid napisał:
                > a moze by tak sie udawany samarytanin martwil o biesiadne forum a nie
                > gliwickie glowne ???
                Braid, dziekuje za Twa propozycje, ale jak sam widzisz FGGG bardzodobrze
                prosperuje, a FG - co w duzej czesci i Twoja zasluga jest- umiera bardzo
                powolna smiercia.

> Uwierz ze nie ilosc a jakosc swiadczy o kondycji forum.
                tu masz calkowicie racje.

Z waszym to jest jak z wysypiskiem smieci ..peka w szawach
                > wazy tony,tylko co z tego???
                W "naszym" jest napewno kupa smieci - zreszta jak w kazdym innym forum ktore
                zyje, bo jezeli chcesz coby na forum tylko wpisy o IQ 150 figurowaly, to wydaje
                mi sie ze te wpisy byly by bardzo przejzyste.
                Pozarym, nie jest to fajnie innych wpisy jako smieci nazywac, a samemu tylko
                kopie z jakiegos "Provinzblättchen" na forum wklejac:-)
                • sss9 Re: dla "ramona" fggg 12.12.05, 09:20
                  :))) trefniś z ciebie.
                  do mnie, ale do braida. dobra ja odpowiem.
                  to jak będzie z tą wolnością na fggg, przywrócą wszystkie (w tym moje) wycięte z
                  naruszeniem zasad posty czy pozostaną tylko wasze ? bo netykieta jest ta sama na
                  wszystkich forach, niezależnie od tego czy są publiczne czy prywatne.
                  fajnie, że martwisz się o nasze forum, ale jeśli chodzi o cenzorskie
                  interwencje, to powinieneś popracować nad swoimi gospodarzami, to oni są na
                  bakier z tak przez ciebie szanowaną "wolnością słowa" i zasadami równości w
                  traktowaniu forumowiczów.
                  naprawdę świetnie się czyta niektóre wasze wątki zaczynające się od wklejki z
                  publikacji internetowych (bez podania źródła czy linka)i pochwały pod nim, jaki
                  to mądry ten autor i jak fajnie to napisał. :)))
                  załóżcie sobie jeszcze kilka wątków powitalno-pozdrawiających, np. "dla tych co
                  jeszcze nie byli na fggg" - będziecie tam mogli natrzepać z milion postów o
                  tych, którzy jeszcze nie zaglądnęli.
                  nieprawdą jest, że to forum umiera - ono jest po prostu normalne, a tobie
                  brakuje na nim wyłącznie ślązackiego bełkotu i jęków o czasie minionym.
                  od tego masz Silesianę i właśnie fora prywatne - przy okazji, dlaczego u was tak
                  mało jest "waszej historii" i "waszych życzeń-roszczeń", którymi tak chętnie
                  zamulaliście to forum (oczywiście z wyjątkiem antyamerykanizmu, to jest)?

zbyt niski poziom IQ, by we własnym gronie pogadać o "ważnych dla was" sprawach ?
        • myha1 Re: dla "opiekonow" FG 12.12.05, 08:41
          Gość portalu: ramon napisał(a):

> te dwa fora ruznia sie tym, ze FG bylo otwartym forum do tego momentu jak
          > zostalo mnie nieznanych "Partyzantow" albo "Terrorystow" podbite.
          >

możesz jaśniej...Terroryści to zdaje sie ulubiony temat innego forum , albo się
          mylę?
          • ramon6 Re: dla "opiekonow" FG 12.12.05, 08:52
            ach wiesz, to na dzisiaj wystarczy;-)

und Tschüß
            • myha1 Re: dla "opiekonow" FG 12.12.05, 08:58
              ramon6 napisał:

> ach wiesz, to na dzisiaj wystarczy;-)
              >
              > und Tschüß

cześć ...a jak zechcesz Nas znwou zaszczycić , to może dla odmiany wyzbędziesz
              sie sarkazmu ;( ....i pogadasz normalnie... przecież to potrafisz, no chyba
              że tylko na forum prywatnym, bo tam sie boisz opiekunów ;))...jeszcze by Cię
              wycięli :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka