isabeau 02.12.02, 20:49 No właśnie, jakie miejsce możecie mi polecić do potańczenia w noc weekendową? Tylko proszę, nie Gwarek :) Zależy mi na muzyce do tańczenia, a nie na puszczanie tam rąbaninie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arek Re: Gdzie można potańczyć IP: 212.244.78.* 03.12.02, 00:38 Zależy w jakim jesteś wieku i jaką kasą dysponujesz na ochronę. Chyba najbezpieczniej w domu z przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-k Re: Gdzie można potańczyć IP: *.gze.pl 03.12.02, 09:17 Jest organizowanych wiele kursow tanca, rozne style, rozna muzyka. Napewno cos znajdziesz dla siebie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha Re: Gdzie można potańczyć IP: *.helion.pl 06.12.02, 12:22 A ja się nieźle bawiłam w pubie Voodoo-to jest pod nową apteką ,na przeciw LO 5.Wprawdzie dotarłam tam w okolicach północy,najpierw byłam w Vabanku,ale było całkiem fajnie,muzyczna mieszanka lata 80,potem trochę rocka a potem jakieś Shakiry-dla każdego coś.O i nawet Shakin Stevens był,o ile kojarzysz. Odpowiedz Link Zgłoś