Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer-please!!!

14.08.06, 19:13
Kochani,bo czas mnie goni..musze na sobotę mieć ładnie i twarzowo zafarbowane
wloski.A diabli mnie biorą jak odwiedzając fryzjerów na Sikorniku,słyszę-...a
nie mamy takiej farby,a nie wiem czy to wyjdzie ten kolor i miny pełne
zwątpienia...no jasny gwint!!! Do diaska z takimi fryzjerkami,po co One tam
siedzą? Dla mnie prawdziwy fryzjer to taki który potrafi doradzić coś
klientce...w jakiej fryzurce będzie jej w miarę dobrze,jaki kolor wlosów byłby
odpowiedni itd...proszę Was jeżeli znacie jakiegoś w miarę niedrogiego
fryzjera-dajcie znać.Mam w sobotę uroczystość rodzinną i chciałabym troszkę
ładniej wyglądac niż na codzień...
Obserwuj wątek
    • Gość: AGA Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 15.08.06, 16:50
      Polecam
      Kozielska 52 na Ip.
      (zaraz na przeciwko drewnianego kosciola za "pajaczkiem" jest tam na dole
      rehabilitacja i dentyst w tym samym budynku. bardzo dobra obsluga i niedrogo)
      • iwoncia Re: Dobry fryzjer-please!!! 25.08.06, 09:39
        zgadzam się z tobą aga. polecam z czystym sumieniem.
    • ambeer Re: Dobry fryzjer-please!!! 16.08.06, 08:49
      Stalowa Magnolia na Górnych Wałów
    • Gość: Sabina Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:34
      Mieszkam w Sośnicy i mam swoją fryzjerkę. Jestem bardzo zadowolona z jej pracy.
      zawsze dobierze mi coś fajnego a na dodatek pół roku temu dostała w końcu
      dyplom mistrza. Wiem ile musiała sie do tego przygotowywać bo sama byłam dla
      niej modelem. Jeśli chcesz to podaje tel 509681124. Ma na imię Małgosia i
      bardzo Ja polecam. Ach jeszcze coś - wiem że czasami jeździ do domu klientek
      ale to już z Nią trzeba sie dogadać. A co do kasy to myśle ze wcale nie ma
      drogo. Pozdrawiam.
    • Gość: agatka Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.08.06, 20:45
      w Toszku jest duzo taniej jak w Gliwicach i pieknie robia w zakladzie pani
      Gnacy to UL.chrobrego po lewej ( nie wiem czy ta ul. sie tak nazywa na 100 % )
      ale warto jechac
    • malgosia403 Re: Dobry fryzjer-please!!! 24.08.06, 08:51
      Hlip,hlip..dzięki dziewczyny,Wasze namiary będę miala na przyszłość.Już byłam,bo
      chciałam kolorek na sobotę- 14.Oczywiście koszmar i jestem jak zwykle
      zawiedziona.Fryzjerka stwierdziła,że moje siwawe włoski żadna farba nie pokryje
      i tak muszę mieć...zafarbowany dół i góra jaśniejsza z przebłyskami
      siwizny....No cóż...aż korci mnie porozmawiać o kompetencji fryzjerek z
      kierownikiem salonu.Na moje pytanie odnośnie pielęgnowania wlosów
      stwierdziła-NIE WIEM...TAK...cała wyprawa kosztowała mnie koło 70 zł..No i
      farbowanie do d......
    • ivo Re: Dobry fryzjer-please!!! 24.08.06, 10:26
      a gdzie bylas???? ale moge cie pocieszyc w Rybniku to sa dopiero fryzierki
      jedna tak niedawno w nowo otwartym "salonie" zrobila mi cala glowe mysich
      ogonkow!!!!! bo stwierdzila ze mam zaduzo wlosow. Najbardziej mnie denerwoje
      jak wchodze do tych "super ekskluzywnych salonow" a tam nie ma zywej duszy ale
      obciac cie nie moga bo nie masz terminu, wtedy schlag by mnie mogl trafic.
      jak znajdziesz jakos fajna to prosze napisz.
      • Gość: ola Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:23
        NIE RADZĘ iśc do fryzjera w GCH na parterze - coś strasznego, całkowity brak
        kompetencji i partactwo w obcinaniu , malowaniu.
        Fryzjerki nie potrafia prosto obciąć włosów, jak mnie jedna wystrzępiła to
        przez rok musiałam cierpieć. KOSZMAR.
        • Gość: ola Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 10:06
          w GCH też mnie tak wystrzępiła - no i cierpię od marca ...
          za to jeszcze gorzej jest na Chudoby - odradzam !!! Facet nic nie doradzi, w
          ogóle się nie stara, wszystko na "odwal" i bez serca ...do tego nie za tanio -
          35 zł za obcięcie. Nie jest łatwno wyszukać dobrego fryzjera ...niby jest tego
          pełno, a tu taki problem ...teraz chcę spróbować na Nowym Świecie - podobno
          jest nieźle. Pozdrawiam ! Ola
          • Gość: i ja Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:56
            a gdzie jest fryzjer na nowym swiecie który polecasz?... bylas tam? jakie ceny?
            ja musze w najblizszym czasie wybrac sie na pasemka/balejaz i fajne podciecie
            włosków... a ze bardzo wolno wlosy mi odrastaja to moj wybór fryzjera musi byc
            trafny
            • Gość: STELLA Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.clubnet.pl 21.01.07, 13:11
              ja i moja mama chodzimy od pol roku do Stelli, wlasnie na nowym świecie, kolo
              szpitala ginekologicznegi i nie zamienilybysmy tego fryzjera na zaden inny. jak
              czytam co tu niektore z nas pisza to mi sie wlos na glowie jerzy. jest tam
              czysto, profesjonalnie, komfortowo, a obsluga jest przyjemna. naprwde polecam z
              czystym sercem
              • Gość: zaga A ja swojego lubie :) IP: *.zabrze.net.pl 22.01.07, 00:29
                www.fryzjer-gliwice.pl
                A musze dojeżdżać z Zabrza :)

Zaga
      • malgosia403 Re: Dobry fryzjer-please!!! 25.08.06, 01:17
        Byłam na Sikorniku u Andrzeja-to nie jest żaden salon lecz fryzjerek z pożal się
        boże czystością...kłaki na grzebieniach,kłaki na szczotkach i kłaki wszędzie
        gdzie spojrzysz..Jedna z fryzjerek czesała wloski na manekinie, a na moje
        pytanie jaki kolor jest na tych wlosach,popatrzyła na mnie jakbym ją miała
        conajmniej zabić i oczywiście nie raczyła nawet odpowiedzieć.Po upinaniu włosków
        manekinowi z impetem wrzuciła grzebień(oczywiście z kłakami po tym czesaniu)do
        pudełka tuż przed moim nosem.Reasumując gratuluje takich fryzjerów i całego
        zakładu,lecz ja już tam na pewno nie pójdę..chyba tylko po to aby zdać relacje
        szefowi o jego pracownikach.
    • Gość: mmsol Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.techmedia.com.pl 24.08.06, 13:13
      TOMASZ -teraz się przenieśli na ul.Chopina 7a 230 24 78...
      zazwyczaj na zapisy , nie najtaniej ale WARTO !!!
      mmsol
    • mamaagaforever Re: Dobry fryzjer-please!!! 25.08.06, 18:29
      hej:)
      ja polecam panią kasię w ludwiku na zygmunta starego.chodzę od dawna i dużo
      osób zwraca uwagę na moje włosy.strzyżenie kosztuje 65 zł,ale kasia obcina mnie
      godzinę-czuję ,że każdy włos jest dopieszczony.dobrze się układają i fajnie
      odrastają.
      polecam:)
      • Gość: Bożena Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: 193.178.243.* 28.08.06, 08:05
        Polecam Anie Kleczkę jest dobra i nie droga (w porównaniu z innymi pseudo
        salonami) zarówno w ścinaniu jak i koloryzacji tel. 032 234 66 32
    • Gość: kasia3831 Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.broker.com.pl 30.08.06, 14:04
      A bylaś na Sikorniku u Kasi Nowak? ( salon Beata)?
      Ja chodzę i jestem zadowolona
      • malgosia403 Re: Dobry fryzjer-please!!! 01.09.06, 00:11
        Kasiu a gdzie ten salon? W którym miejscu?
        • Gość: kasia3831 Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.broker.com.pl 01.09.06, 14:50
          On jest na ul. Kokoszki ( jak się nie mylę) - taki maly domek, jest tam też solarium
    • Gość: j Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 08:54
      i jak szukam dobrego fryzjera..fajne ciekawe pasemka + podciecie włosów długich
      ...czy ktos byl Studiu 3,studiu Asprekt czy w studiu na ul.Derkacza????
      słyszalam ze tam robia fajne kolorki ..ale chciałabym poznac inne opinie,czy
      warto tam pojsc, zanim wydam kase, ....a moze polecacie jeszcze kogos innego?
    • Gość: a_alexia Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:06
      www.studiofryzur.com.pl

dla odważnych polecam , Sławek jest napewno nietuzinkowym fryzjerem , potrafi
      odmienic wizerunek , ale równiez narzucic swoją wole :), wybierasz z palety inny
      kolor po czym na głowie jest inny , ale efekt zadowalający.
      ceny adekwatne do jakości usług.
      • Gość: kol Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 17:57
        stuio fryzur? ..hmm.. a coś dla mnie odważnych??.. bo pasemka fiolet, czerwień,
        zieleń itd.. troszke mnie przerazaja :D
        • Gość: a_alexia Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:05
          z tą odwagą w studio fryzur nie jest tak źle , a eksperymenty nie tak
          dotkliwe , wprawdzie przyszłam we włosach do ramion , wyszłam w krótkiej
          fryzurze , ale wszyscy uwazają ze zmiana jest na korzysc , wiec... może czasem
          warto zaryzykować ;)

• Gość: kol Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:49
            hmm... tylko ja lubie moje połdlugie wlosy...
    • Gość: polop Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 20:46
      odświeżam:)
      • Gość: up Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.litnet.osi.pl 20.10.06, 21:48
        ja tez:) UP
        • Gość: aga Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:05
          up farbowanie do 100zł
    • olzi Re: Dobry fryzjer-please!!! 01.01.07, 23:15
      odradzam ludwig przy ul. Bytomskiej
      porażka
      chyba że chcesz wydać 65 zl
      i wygladac jak "pożal się Panie Boże"
      bo ja aktualnie tak wyglądam:(((((((((((((((((((((
    • Gość: a Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.Kuso.osi.pl 24.01.07, 20:31
      Na Zygmunta Starego jest dobry fryzjer, salonik w podwórku, za strzyzenie biorą
      28 zł i jestem zadowolona - fryzury od zera nie wymyślą dla niezdecydowanej, ale
      są uprzejmi i kompetentni (znają nazwy i skutki farb:), ja chodzę do p. Izy
      Mielnik i jestem zadowolona, z tego co słyszę, szefowa też dobrze obcina. Moje
      koleżanki tam się wybrały i wyszło rewelacyjnie, za nimi trafiłam ja - i dalej
      chodzę.
      • Gość: aga Re: Dobry fryzjer-please!!! IP: *.litnet.osi.pl 24.01.07, 21:26
        a moze cos do domu ja prcuje od 9 do 17 i niestety na fryzjera czasu brak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka