Gość: nie_moge_spać IP: *.zwm.osi.pl 15.09.06, 14:19 uwazam ze nalezy wybic wszystkie ptaki w gliwicach. a przynajmniej golebie łażą, srają, zadnego z nich pozytku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: ptaki na rzeź 15.09.06, 14:42 popieram. budzą człowieka nad ranem gruchaniem, nic nie robią, komarów i innego robactwa nie żrą, bo pełno kretynek dokarmia te szczury każdego dnia, zaśmiecając jednocześnie chodniki. Odpowiedz Link Zgłoś
ruckzuck Re: ptaki na rzeź 15.09.06, 23:39 sss9 napisał: > popieram. budzą człowieka nad ranem gruchaniem, nic nie robią, komarów i innego > robactwa nie żrą, bo pełno kretynek dokarmia te szczury każdego dnia, > zaśmiecając jednocześnie chodniki. DOkarmiają bo tak jest fajnie. Swoją drogą, ci niby kretyni zawsze każdy okruszek posprzątają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ptaki na rzeź IP: 157.158.97.* 22.09.06, 11:42 A moze by idiotow co chca wszystkich powybijac tez powybijac? Wezcie sie obudzcie. Potem wybijemy komunistow, homoseksualistow, skinow, kaleki, inwalidow, tych o niewlasciwym kolorze skory, wlosow oczu.... Jak sie wam wydaje ze da sie zyc w betonowej pustyni to skierujcie sie do psychiatry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: ptaki na rzeź 22.09.06, 11:46 Gość portalu: ja napisał(a): > A moze by idiotow co chca wszystkich powybijac tez powybijac? Wezcie sie > obudzcie. Potem wybijemy komunistow, homoseksualistow, skinow, kaleki, > inwalidow, tych o niewlasciwym kolorze skory, wlosow oczu.... Jak sie wam > wydaje ze da sie zyc w betonowej pustyni to skierujcie sie do psychiatry!!! No, no....!!!! Tylko nie skinów. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: ptaki na rzeź 22.09.06, 12:21 betonowa pustynia zasrywana przez latające szczury, to już jest okej? no i jeszcze rozkruck - jak dotąd nie widziałem kretynki wydziobującej z ziemi okruchy przez siebie czy inną kretynkę rozsypane, ale jeśli takie są - daj namiar, to zrobię im zdjęcia do Galerii. albo sam zrób. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magi Re: debile na rzeź IP: *.gl.digi.pl 15.09.06, 15:52 Wiekszosc homo sapiens tez lazi i sra i zadnego z nich pozytku. Co gorsza niektorzy potrafia jeszcze wybijac szyby i krasc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_moge_spac Re: debile na rzeź IP: *.zwm.osi.pl 15.09.06, 16:43 to swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś