Dodaj do ulubionych

Adwokat lub radca prawny potrzebny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:15
Potrzebuję szybko dobrą kancelarię adwokacką lub radcowską z Gliwic do
większej sprawy gospodarczej-cywilnej. Możecie coś polecić? I czy do takiej
sprawy lepiej wziąć adwokata czy radcę prawnego? Bedę wdzięczna za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: wujek dobra rada Re: Adwokat lub radca prawny potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:06
      to masz problem
    • fesia Re: Adwokat lub radca prawny potrzebny 02.11.06, 21:44
      Rzezcywiście masz problem ;( Nie mamy wyspecjalizowanych kancelarii
      adwokackich. Przyjmuja sprawy jak leci -od drogi koniecznej zaczynając po
      rozwodowe a na pogospodarczych kończąc ;( Pewnie radcca prawny będzie miał
      wieksze pojęcie niż adwokat o obrocie gospodarczym .Spróbuj w kancelarii przy
      ul. Górnych Wałów - Grzegorz Puda :)
    • Gość: ludwik Re: Adwokat lub radca prawny potrzebny IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 10.05.17, 00:01
      w Sosnowcu jeszcze Kancelaria Signum Wojciecha Dynasia, może dla niektórych słaba lokalizacja jak na Śląsk ale w prawie to sie gość zna rewelacyjnie
      • Gość: olapolczyk@wp.pl Re: Adwokat lub radca prawny potrzebny IP: *.play-internet.pl 29.03.24, 13:19
        Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka