arnold7 04.01.07, 20:17 9 wpisow za caly dzien - co tu sie dzieje? Gdzie forumowicze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: Wymarle forum 04.01.07, 20:20 wszyscy obserwują twoje forum oczekując piątego dziś wpisu. :D Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Wymarle forum 04.01.07, 20:37 na pewnym cuchnacym gnojem forum ( nie Arnolda)sam moderator potrafi w ciagu godziny nabic sam ze soba do 150 postow ;))) Nam to na szczescie nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Wymarle forum 04.01.07, 20:52 A kiedy to kolega Braid zawita do Gliwic ? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Wymarle forum 04.01.07, 21:25 Konkretow i tak na forum oglaszal nie bede ;))) Na razie sie jednak nie zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Wymarle forum 04.01.07, 23:02 Gdybym nie rozkrecil tu tej dyskusji, dzisiejszy bilans mojego forum bylby lepszy, niz tego panstwowego moderowanego przez tak wybitne osobistosci, jak Some i Myha. O czym tu gadac - calkiem niedawno mialem kilkaset wpisow w jeden dzien, i to nie typu 200 linkow do zicpoli w jednym watku, jak to robi wiadomy gospodzorz:) Zreszta nie w ilosci postow tak naprawde problem. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Wymarle forum 05.01.07, 10:09 arnold7 napisał: > Gdybym nie rozkrecil tu tej dyskusji, dzisiejszy bilans mojego forum bylby > lepszy, niz tego panstwowego moderowanego przez tak wybitne osobistosci, jak > Some i Myha. > O czym tu gadac - calkiem niedawno mialem kilkaset wpisow w jeden dzien, i to > nie typu 200 linkow do zicpoli w jednym watku, jak to robi wiadomy gospodzorz:) > Zreszta nie w ilosci postow tak naprawde problem. no własnie, myślę, że szukasz miejsca Arnold ;)) a jeśli chodzi o FG....to rorum miejskie i jak już niejednokrotnie pisaliśmy, takim powinno pozostać....z problemami miasta i jego teraźniejszych mieszkańców . Na temat historii jest tyle innych miejsc na forumach, również tych śląskich, ze nie ma potrzeby wałkować tych samych spraw na FG... A , że mało wpisów ....no cóż ...to wskazuje, że forumowicze mają udane życie w realu...a na forum wpadają , a nie tkwią przed kompem całe godziny wypatrując "wroga" do zaatakowania . Arni, nie martw sie o FG....tak dobrze wychodzą Ci sondy i plebiscyty , że powinieneś sie nimi zająć na stałe ....a jeśli będziesz miał coś ciekawego do powiedzenia , to jesteś tu zawsze miłe widziany . > > Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum? 05.01.07, 10:18 arnold7 napisał: > Gdybym nie rozkrecil tu tej dyskusji, dzisiejszy bilans mojego forum bylby > lepszy, niz tego panstwowego moderowanego przez tak wybitne osobistosci, jak > Some i Myha. kłopoty z liczeniem? już nawet tych naszych 9 postów nie udało ci się zdyskontować na swoim forum. ale tak, tak - "rozkręciłeś". :DDD > O czym tu gadac - calkiem niedawno mialem kilkaset wpisow w jeden dzien, i to > nie typu 200 linkow do zicpoli w jednym watku, jak to robi wiadomy gospodzorz:) przypomnij sobie jeszcze, kto ci ten wynik zrobił. uśmiejemy sia. :D > Zreszta nie w ilosci postow tak naprawde problem. niby to wiesz, a jednak marudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Wymarle forum 04.01.07, 21:40 Teraz "wybitni" uzytkownicy z przenosza sie z FG na Silesiane. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 04.01.07, 22:09 oppelner_os napisał: > Teraz "wybitni" uzytkownicy z przenosza sie z FG na Silesiane. > :))) > pomijając fakt, że są tam obecni od dawna, wypada zauważyć, że trolle musiały Silesianę opuścić, zanosząc się szlochem na paru podmiejskich forach. :))) piąty na arnoldowym trzaśnięty, można lulu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Wymarle forum 06.01.07, 17:12 Niektore trolle opuscily silesiane a teraz znow powrocily. Na FG jestescie stalymi dyskutantami, szczegolnie w watkach o TIR-ach:))))))) To forum to wasze "dzielo" - symbol upadku! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 06.01.07, 17:25 rzeczywiście, znowu się na S. pojawiłeś. łkaj baby, łkaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=54877948&a=55010031 Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Wymarle forum 06.01.07, 18:35 Wydaje mi sie, ze ostatnio wasza aktywnosc tam wzrosla. Juz znudzil sie wam CoS? Odpowiedz Link Zgłoś
braid sss9 zostawmy Trolla 06.01.07, 18:41 znajac oppelnera dociagnie tak Trollujac do 2:40 rano szkoda czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
fesia Re: Wymarle forum 04.01.07, 22:21 oppelner_os napisał: > Teraz "wybitni" uzytkownicy z przenosza sie z FG na Silesiane. > :))) > ....rzekła " powsi noga" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slynny_kaznodzieja Re: Wymarle forum 05.01.07, 10:50 Dla jednych wyznacznikiem atrakcyjności forum będzie jakość, dla innych ilośc wpisów. Pod rządmai some i myhy, przy wydatnej pomocy takich mózgów jak sss9 i braid FG zwiędło. I nie zanosi się na zmiany - koledzy sss9, różne pity i staliny gdzie się nie pojawią, pozostawiają po sobie zgliszcza. Taka ich natura. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Wymarle forum 05.01.07, 20:06 Inteligentny temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=54991010 Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 05.01.07, 20:32 pod względem zainteresowania i komentarzy na różnych forach, to nasze FG jest jednym z najbardziej popularnych. to miłe. :D Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Wymarle forum 05.01.07, 20:36 Ten wzorcowy przyklad upadku forum w wyniku wprowadzenia moderacji jest sila rzeczy komentowany tu i tam - ciezko znalezc podobnie oszalamiajacy "sukces" moderatorow. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 05.01.07, 20:45 nie uwierzysz, ale dawałem sobie rękę uciąć, że warujesz. :) zadziwiające jest to, że taki otrzaskany moderator jak ty, dostrzega konieczność wypracowywania przez opiekunów społecznych akurat tego forum, jakichś sukcesów. od innych, w tym meg, setta, braineatera czy ciebie, nikt tego się nie spodziewa, ani nie wymaga. waruj dalej. :D Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Wymarle forum 05.01.07, 20:48 Moderator nie jest od sukcesow, za to tutejszym wyszedl "sukces". Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 05.01.07, 20:51 powaruj dłużej. może to jeszcze przemyślisz, "opiekunie". :D Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Wymarle forum 05.01.07, 21:55 arnold7 napisał: > Moderator nie jest od sukcesow, za to tutejszym wyszedl "sukces". arnold, naprawdę ...jestem wzruszona Twoją troską o moeratorów FG....jakbyś miał coś ciekawego do powiedzenia, to oczywiście czekamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Wymarle forum 05.01.07, 23:36 oppelner_os napisał: > ...z nozyczkami? to zależy tylko od Niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu! Re: Wymarle forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 08:14 Arnold... U początków FG na tym portalu NIE BYŁO praktycznie innych platform do dyskusji miejskich, "społecznościowych". Czasy się zmieniły. Teraz to, czym będzie takie forum, zależy od wielu rzeczy, ale nie jest oczywiste, że koniecznie zapełniac się musi wpisami. Gliwiczoki mają swoje forum, są różne śląskie, jest gliwiczanie.pl i inne, . Kto tam wie, ile tego jest? Pewnie nikt. Wyobraź sobie, żeby "stłoczyć" teraz - na przykład - forum szwagrów i ballestów oraz zawartośc forum gliwiczanie.pl - tutaj, do kupy. To byłoby jakieś monstrum. Jest dobrze jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kolceros Re: Wymarle forum 07.01.07, 09:56 Niedzielny poranek - dzien zombie:) A samozwanczy aktywisci lecza pewnie kaca po tyskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibbi Re: Wymarle forum IP: *.waldex.net 08.01.07, 21:27 Dawniej to forum miało charakter. Tutaj się rozmawiało, kłóciło, ale z sensem. Potem pożarli się gliwiczanie z mądralą ballestem. Forum opanowały trolle. Trolle ballesta przyciągneły innych trolli, jeszcze gorszych. Ci ostatni dzisiaj rządzą na FG. Taka konsekwentna degrengolada forum, gorsze wyparło lepsze. Pytanie tylko czy może być jeszcze gorzej .... ja watpię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolceros Re: Wymarle forum 08.01.07, 21:30 Moze i masz racje, ale juz w zalozeniach mylisz madrosc z przemarzaloscia. a to nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Wymarle forum 08.01.07, 21:56 zostaw... to troll z gnojoka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=424&w=55003761&a=55003761 jeden z nawiedzonych i inteligentnych inaczej. Jednak mam racje ze jak im do chlewa nie wrzucic miecha zeby mieli znowu igrzyska,wielki problem dyskusje to z nudow sie tu paletaja. Najlepiej nie tykac to przyschnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolceros Re: Wymarle forum 08.01.07, 22:00 Chyba pojde na te konsultacje z zywienia, bo nie rozumie tej 'nostalgii' ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibbi Re: Wymarle forum IP: *.waldex.net 09.01.07, 15:45 IP ten sam, ale osoba nie. Na sledczego to ty się braid nie nadajesz. Co do forum, swoje zdanie podtrzymuję - kiedys tu było ciekawie, teraz jest.... "gnojok" made by sss, braid & co. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 09.01.07, 16:00 niezwykle ten "gnojok" wzbogacasz. tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibbi Re: Wymarle forum IP: *.waldex.net 09.01.07, 20:11 Jak tak patrze na wpisy twoje i twojego troll-kumpla braida, to widzę, że cechą, która je łączy jest nadreprezentacja słów wokół smrodowo-fekaliowych. dziwne macie zainteresowania, no ale ponoć co kto lubi. Zrobiliście z tego forum szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 09.01.07, 20:38 poproszę o przykłady. :) zaiste, trefniś z ciebie. nie zrobiłeś tutaj nic prócz plwociny, ale uważasz się za lepszego od nas. może podasz również jakiś przykład twojej perfumeryjnej aktywności na forum? bo tak szukam i za cholerę nic znaleźć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Wymarle forum 10.01.07, 00:52 sss9 napisał: > poproszę o przykłady. :) W zasadzie nie masz daleko, ale proszę, jeżeli za trudno zauważyć: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=54931421&a=54932739 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=54931421&a=55159371 PS. Pomagam tylko społecznie w tej sprawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 10.01.07, 09:02 bartoszcze napisał: > PS. Pomagam tylko społecznie w tej sprawie:) wytęż siły w następnym czynie społecznym i znajdź moje posty, bo takie mnie osobiście bardziej interesują. na pewno nie będziesz miał daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Wymarle forum 10.01.07, 09:40 zostaw go ;)) po tym jak doprowadzil ze settem silesiane do stanu brunatnego gnojoka szuka jakiegos zajecia Silesiana to przeciez wizytowka bartoszcze i settembriniego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 10.01.07, 09:57 no to niech chociaż pokaże nam te pachnące kwiatem i nokautujące filozoficzną głębią posty "zibbi". będzie miał daleko, abo? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Wymarle forum 12.01.07, 17:22 sss9 napisał: > wytęż siły w następnym czynie społecznym i znajdź moje posty A z czegoś wynika, że miały być koniecznie Twoje? "Jak tak patrze na wpisy twoje i twojego troll-kumpla braida, to widzę, że cechą, która je łączy jest nadreprezentacja słów wokół smrodowo-fekaliowych." Do zwyczajowego pustosłowia dorzucasz obniżkę poziomu - chyba za dużo czasu spędzasz z plackiem. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Wymarle forum 12.01.07, 18:05 zamiast trollowac na gliwicach zajmij sie tym gnojem na silesianie podyskutuj sobie z werwolfami oberami i reszta tych swoich podopiecznych ...nie zapomnij tez swojego ulubienca oppelnera ;))) slow fekaliowych urzywam opisujac to co zrobiles wraz z settembrinim z silesiany jacy moderatorzy takie forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 12.01.07, 18:08 z tego, że cytowany pisał do mnie, tak więc w pierwszej kolejności interesuje mnie czy w czynie społecznym poradzisz odlaleźć takie moje posty. cytowanego zatkało, a ty jesteś taki uczynny... pomijam już fakt, że nie chodzi tu o samo używanie słowa "gnojok", które tak skwapliwie przytoczyłeś, ale o coś więcej. coś, co jak zauważam jest poza twoją percepcją. ale próbuj.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Wymarle forum 12.01.07, 23:07 A dlaczego niby miałbym się przejmować tym, co Cię w duchu interesuje? Poza tym niezmiernie mnie bawi, że mimowolnie potwierdzasz dokładnie moje słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibbi Re: Wymarle forum IP: *.waldex.net 13.01.07, 15:28 Cytowanego nie zatkało, po prostu nie mam zamiaru babrać się w twoich postach. Na pewno sam pamietasz swoja radosna twórczość podczas przekomarzania się z rico-chorzow. No chyba, że masz zamiar się wyprzeć tego co riobiłeś - nie zdziwłbym się, bo nie ma z czego być dumnym. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 14.01.07, 21:31 Gość portalu: zibbi napisał(a): > Cytowanego nie zatkało, po prostu nie mam zamiaru babrać się w twoich postach. > Na pewno sam pamietasz swoja radosna twórczość podczas przekomarzania się z > rico-chorzow. No chyba, że masz zamiar się wyprzeć tego co riobiłeś - nie > zdziwłbym się, bo nie ma z czego być dumnym. no to mam podobną radę jak ta, której udzieliłem Bartoszcze: fruń mazgaju na drzewo, albo jednak zacytuj bądź podaj link. osobiście nie traktuję rico poważnie i nie zwykłem zaśmiecać pamięci zdarzeniami z takimi cudakami. tak więc wielce osobliwy recenzencie - albo się pobabrzesz, albo zaglądnij do kubła. i już z niego nie wyglądaj, bo wali oborą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wymarle forum 14.01.07, 21:25 bartoszcze napisał: > A dlaczego niby miałbym się przejmować tym, co Cię w duchu interesuje? > Poza tym niezmiernie mnie bawi, że mimowolnie potwierdzasz dokładnie moje słowa > :) jak się nie przejmujesz, to mordka w kubeł. ten sam, z którego cię tu przywiało. no chyba, że niezmierzony i niewyczerpany jest twój ubaw z niekonsekwencji jaką się od dłuższego czasu popisujesz - tedy, dostarczaj nam kolejnych "czynów społecznych", ale już nie licz na to, że będę je komentować. rozmowa z tobą istotnie zaczyna przypominać te z plackiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Wymarle forum 15.01.07, 13:40 Forma jeszcze nie ta, ale pod względem cooltury znacząco upodabniasz się do braida. Dla mnie EOT. PS. Sz.P. Moderatorów uprasza się o nieingerowanie w post skomentowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibbi Re: Wymarle forum IP: 89.25.148.* 15.01.07, 19:31 Ziomek jest strasznie nerwowy-myślę, że Freud miałby na sss9 używanie. Zgadzam się z diagnozą bartoszcze - forma nie ta, ale cooltura jak u braida. Jakby na to nie patrzeć, sss9 to taka troche bardziej ograniczona wersja coolturysty braida :-)))) Kurcze, ale FG się stoczyło... braid, sss9... szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: Wymarle forum IP: *.kat.3s.pl 15.01.07, 20:49 Gość portalu: zibbi napisał(a): > Kurcze, ale FG się stoczyło... braid, sss9... > szkoda słów... należy tylko życzyć zjawom forumowym na FG Bartoszcze i Zibi-emu niezakłóconego dostepu do sieci , aby Wasze posty udoskonalały to, co kuleje na FG ;) Mam nadzieję ,że nie pojawiliście sie na FG po to co niektóre indywidua typu "zachodniego" ,którzy wpadali tu puscic bąka i na na jakiś czas znikali.... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: bartoszcze.... 16.01.07, 07:11 ...a gdybyś tak dla odmiany, miał coś ciekawego do powiedzenia .......w przeciwnym razie pomyślę, że starasz sie przypodobać co niektórym ;) właściwie to do Ciebie tyż pasuje: " arnold, naprawdę ...jestem wzruszona Twoją troską o moeratorów FG....jakbyś miał coś ciekawego do powiedzenia, to oczywiście czekamy...." pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: bartoszcze.... 16.01.07, 08:03 Witaj Mysiu. Forum ma się dobrze a moderatorzy będą go prowadzić zanim pan Prezes nie będzie do tego gotów. Pozdrowienia dla Ciebie i oczywiście pana Prezesa. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: bartoszcze.... 16.01.07, 08:42 pit-zeolit napisał: > Witaj Mysiu. Forum ma się dobrze a moderatorzy będą go prowadzić zanim pan > Prezes nie będzie do tego gotów. witaj Pit....Pan Prezes juz się rwie do kompa.....jeszcze troche i ...... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze MyHa 16.01.07, 14:48 Droga MyHa, rzecz jasna nie masz obowiązku czytania wszystkich postów na forum, ale gdybyś miała wątpliwości, to polecam: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=bartoszcze&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=94&poz=0&A_szukaj=autor&x=12&y=6&zywe=2 Oczywiście przy założeniu, że coś ciekawego do powiedzenia to nie "ale tam u nich na gnojoku syf.." Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Tak to nie bylo! 18.04.07, 10:45 Bylo calkiem inaczej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=60947638 Odpowiedz Link Zgłoś
braid [...] 18.04.07, 10:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andlyd Re: Tak to nie bylo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:33 ej licz się ze słowami nawet mnie klnacego jak szewc typa oburza nazywanie kogoś publicznie szmatą. i mieszkasz na śląsku więc licz się z tym, że może to autentycznie wku.... pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: 18.04.07, 21:02 Gość portalu: andlyd napisał(a): > ej licz się ze słowami nawet mnie klnacego jak szewc typa oburza nazywanie > kogoś publicznie szmatą. i mieszkasz na śląsku więc licz się z tym, że może to > autentycznie wku.... pajacu byłem dziś w Pyskowicach. w starej ich części napotkałem ok. 14.00 nawalonego jak stodoła karlusa w obsranych i zaszczanych galotach, slalomem opuszczającego sklep Biedronka. darł się na całe gardło: jeb..., pier... gorole, chadziaje w d... pier..., i takie tam podobne. nie wku... się. czasem mam tę złą skłonność do nabijania się z durnych i zdziadziałych łazęg, świadomych swojego śląskiego dziedzictwa i dumnych z przodków. no co ci będę gadać - obśmiałem się jak diabli. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ballest SSSiu nie chcialem tu skreslac, ale mnie zmusiles 18.04.07, 23:13 ZASTANOW SIE, SAMOTNA SZARA KOMORECZKO,KTO TEMU FAKTOWI WINNY JEST, NIEMCY???? Jak zrozumiesz, odpowiedz! Widzisz SSSie sami sobie problemy robicie, ktorych rozwiazac nie potraficie. Po prostu, - jestescie osioukami EUROPY! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Tak to nie bylo! 18.04.07, 12:20 ballest napisał: > Bylo calkiem inaczej: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=60947638 hmmmm...chcesz nas zachęcić do polemiki z Twoimi spiskowymi teoriami ?...nic z tego, dyskutuj tam sobie do woli . Tu również nikt Ci nie zabrania pisać, jeśli oczywiście masz cos do powiedzenia na tematy gliwickie...to forum ,nareszcie ma charakter forum miejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Tak... 18.04.07, 20:53 :DDD ale się badziewiak nuuuudzi na tym swoim gumnie. dokopał się borok do tak starego wątku... ale na gliwice nie wchodzi. :DDD braid, etatowi aktywiści ślązactwa o honorze tylko czytali, ale nawet nie zrozumieli co to jest. jest ich więcej - jeden nawet na klacie ma wyryte m.in. "kultura". ta młoda Niemka ma interesujący pogląd na sprawę "honoru": miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,3859477.html głupiutka koza, pra? :) ale może i oni myślą tak samo i nie są honorowi właśnie z powodu obawy przed zakwalifikowaniem ich przez ziomków jako nazistów? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maRycha Chodzę za Tobą "myszko", aby się przekonać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 19:28 Ale nie jestem jak tam nazwałaś ballestem, a mimo wszystko Cię chyba nie "polubię". Mam na uwadze szlachetność i nieskazitelną bezinteresowność, połączonej z tolerancją, cenzorką tego forum. Nie mam nic przeciwko (a wręcz przeciwnie) porządkowi i równym prawom ,ale nie może być także "świętych krów", bo reprezentujących czy forujących jakąś władzę. Jeśli muszę, wolę być Janosikiem, który opowiada się za biednymi i ich broni. Kibicką jestem marną, wiec też się nie wypowiem, a na temat igrzysk w Polsce, wolałabym mieć jakieś dane jak na tym wyjdą bezdomni i bezrobotni, Kowalscy, Nowaki, czy Kazimierzo Świtoniowie; nowe pokolenie nieszczęśników. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Chodzę za Tobą "myszko", aby się przekonać. 22.04.07, 21:42 a ja cie Rycha popieram! i to BARDZO! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Chodzę za Tobą "myszko", aby się przekonać. 22.04.07, 21:45 ballest napisał: > a ja cie Rycha popieram! i to BARDZO! a zamiast gęby masz cholewę. i to bardzo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rych65 pytanko IP: *.kundenserver.de 10.01.07, 19:37 Tak apropos wydajnosci forumowej. Pytanko. Jakis koles na Katowicach twierdzi ze ma z toba spolke na zasmiecanie forow prawie pol Polski i oslej lawki tez. Idzie o niby konkurs, ktory ten kolo przegral i montuje inny, lepszy, ponoc razem z Toba ukladal regulamin bo za dwoje sie tam wypowiada. Co to jest grane Arnold? Odpowiedz Link Zgłoś