Gość: Ballest IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.03, 13:26 www.szukacz.pl/Szukaj/Szukaj.aspx?ct=polska&pc=polska&q=Ballest.&f=n Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolcero Co poeta mial na mysli? 05.07.03, 14:09 Moje I-sze skojarzenie to: www.komunizm.px.pl/001.jpg:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Autor: ballest@NOSPAM.gazeta.pl 05.07.03, 16:19 Gość portalu: Ballest napisał(a): > www.szukacz.pl/Szukaj/Szukaj.aspx?ct=polska&pc=polska&q=Ballest.&f=n ranyjulek - niniejszym zrywam, aczkolwiek z przykrością z ksywą "Margotka" :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Szyfr IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.03, 17:53 meg_s napisała: > Gość portalu: Ballest napisał(a): > > > www.szukacz.pl/Szukaj/Szukaj.aspx?ct=polska&pc=polska&q=Ballest.&f=n > > ranyjulek - niniejszym zrywam, aczkolwiek z przykrością z ksywą "Margotka" :- (( > ( Jaki Julek, co ty sam rwiesz? Nic niy kapnouch. Margotko, jo ci i tak inaczyj niy powia, wyklaruj mi o co sam sie rozuazi, bo juz zech pou godziny pstrykou po tych waszych linkach i mom dosyc. Mocie jaki szyfr abo co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Szyfr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.03, 18:03 > ... Mocie jaki szyfr abo co? margotka.fotka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Szyfr IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.03, 18:25 Zdiyncie fajne, ale na randka i tak sie niy umowia. He,he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achim Re: Szyfr IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 18:30 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Zdiyncie fajne, ale na randka i tak sie niy umowia. He,he! Szwagier starzik je ale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Szyfr IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.03, 18:38 Ach, kaj tam! Starzyki przeca ze krykom uazom, a jo za takom "krykom" jak na tym obrozku to sie ani niy oglondom. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Szyfr 05.07.03, 19:04 chodzi właśnie o to że "ksywa" już zajęta (jedyne co mam wspólnego - to też jestem spod znaku Panny)- a konkurować nie mam ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Szyfr IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.03, 19:29 To niyma problym, bos je po piyrsze bezkonkuryncyjno, a po druge Margotkow na Slonsku je aze za tela i jedna drugyj niy zawodzo przeca. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Szyfr 05.07.03, 20:17 Wpierw ten watek, to nie moj !!! Jesli ktos mysli, ze mnie takimi watkami z rownowagi wyprowadzi, to sie myli! Na takie prowokacje jestem przygotowany !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Margotka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.07.03, 10:46 To niedlugo bedziesz urodziny miala, ale jak kiedys czytalem obchodzisz tylko Imieniny? A kiedy je Grete! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Margotka IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 11:11 Normalnie to sie biere "piyrszyj Margotki" po gyburstagu, abo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Margotka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.07.03, 12:05 Dobrze, zes to napisou uo 11.11, bo chnet bych uwierzou! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Margotka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.07.03, 12:15 pawlowski.dk/swieci/sw_malgorzata_alacoque.htm pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Jak milo :) 06.07.03, 12:16 Ballest, do czego to doszlo! Ty nam tu prowokacje na talerzu podstawiasz,a dykusja uparcie skreca ku tak przyjemnym tematom :) I ani jedej obelgi- same komplementy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Jak milo :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.07.03, 20:43 Wiadomo, z mojej strony tylko Komplimenty !;-) pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś