Dodaj do ulubionych

Czy za tydzień nie będzie już drogi krajowej 44 ?

27.12.07, 22:56
Samochody niebezpieczne:
Pismo Prez.:
www.berezowski.ovh.org/otrzymane/odprepodpwniosek42.jpg
Wniosek:
www.berezowski.ovh.org/wyslane/wniosek42A.jpg
Znalazł się winny:
oświadczenie:
www.berezowski.ovh.org/wyslane/repodpinterp42.jpgswiadczenie:
odpowiedz:
www.berezowski.ovh.org/otrzymane/odprepodpinterp42.jpg

Za tydzień nie bedzie już w Gliwicach drogi krajowej 44?
www.berezowski.ovh.org/otrzymane/odpwniosek45A.jpg
Wniosek o potwierdzenie:
www.berezowski.ovh.org/wyslane/wniosek53.jpg
Wniosek o zmianę kat. drogi nr 78:
www.berezowski.ovh.org/wyslane/wniosek52.jpg
Odpowiedz Prez. odośnie oznakowania drogowego:
www.berezowski.ovh.org/otrzymane/odpwniosek38B.jpg
Ponowny wniosek:
www.berezowski.ovh.org/wyslane/repodpwniosek38B.pdf
Obserwuj wątek
    • Gość: gej from kopernik Re: Czy za tydzień nie będzie już drogi krajowej IP: *.kopnet.pl 28.12.07, 01:29
      Czy to coś zmieni?
      • Gość: ktowie Re: Czy za tydzień nie będzie już drogi krajowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 02:02
        > Czy to coś zmieni?
        Teoretycznie nie, bo ograniczenia wprowadzac mozna na kazdej drodze, w tym
        krajowej (co zrobiono np. w Rybniku). Ale po tej zmianie ludzie bardziej beda
        mogli domagac sie natychmiastowego wprowadzenia ograniczenia tonazu na ul.
        Pszczynskiej, Mikolowskiej i Portowej. W kazdym razie lepsze to niz nic. Moze
        sie przyda.
    • Gość: m. centr. Gliwic Re: Czy za tydzień nie będzie już drogi krajowej ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 10:08
      Czy nie będzie zobaczymy, wszak już nie jedno zapowiadane "szczytowanie" przeżyliśmy, i nic się nie zmieniło.

Chochlik drukarski spłatał Panu Radnemu figla, i do jednego z linków doczepiło się słowo świadczenie wraz z dwukropkiem, co powoduje ze otwiera się zupełnie inna strona w internecie.
      Powinno być tak: www.berezowski.ovh.org/wyslane/repodpinterp42.jpg
      • Gość: ktowie Re: Czy za tydzień nie będzie już drogi krajowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 12:42
        Czyli tak:

Znalazł się winny:
        oświadczenie:
        www.berezowski.ovh.org/wyslane/repodpinterp42.jpg
        odpowiedz:
        • Gość: ktowie Re: Czy za tydzień nie będzie już drogi krajowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 12:45
          Znalazl sie winny:
          oswiadczenie:
          www.berezowski.ovh.org/wyslane/repodpinterp42.jpg
          odpowiedz:
    • marek_berezowski wiadukt nad torami 28.12.07, 16:02
      Wniosek o kopię eksperyzy wiaduktu nad torami:
      www.berezowski.ovh.org/wyslane/wniosek46.jpg

Odpowiedź:
      www.berezowski.ovh.org/otrzymane/odpwniosek46.jpg
      Ponowny wniosek:
      www.berezowski.ovh.org/wyslane/wniosek46A.jpg
      Odpowiedź:
      www.berezowski.ovh.org/otrzymane/odpwniosek46A.jpg
    • mieszko966 Re: Czy za tydzień nie będzie już drogi krajowej 28.12.07, 16:57
      Tymczasem radny dopiął swego i na stronie internetowej UM pojawił
      się osławiony rysunek nr K 06 046 D3.

www.um.gliwice.pl/pub/pliki/koncepcjaDK881.pdf
      • Gość: galileo mapa projektu drogowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 18:21
        > Tymczasem radny dopiął swego i na stronie internetowej UM pojawił
        > się osławiony rysunek nr K 06 046 D3.
        >
        > www.um.gliwice.pl/pub/pliki/koncepcjaDK881.pdf

Nie jest to jednak publikacja w BIP. Rysumek jest starannie ukryty.
        • sss9 Re: mapa projektu drogowego 29.12.07, 01:40
          Gość portalu: galileo napisał(a):

> > Tymczasem radny dopiął swego i na stronie internetowej UM pojawił
          > > się osławiony rysunek nr K 06 046 D3.
          > >
          > > www.um.gliwice.pl/pub/pliki/koncepcjaDK881.pdf
          >
          > Nie jest to jednak publikacja w BIP. Rysumek jest starannie ukryty.

Tymczasem mamy tradycyjnego Mieszka z pustym trzoskiem. :)
        • mieszko966 Re: mapa projektu drogowego 29.12.07, 03:10
          > Rysunek jest starannie ukryty.

Starannie ukryty na głównej stronie. Dobre. No ale cóż, nie od
          dziś wiadomo, że jak chce się coś ukryć, to trzeba postawić to
          na widoku. ;)
      • Gość: majka Re: Czy za tydzień nie będzie już drogi krajowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 21:00
        O,to juz nie trzeba skrzydel,zeby ciezki tabor tirowy ominal cale Gliwice i to
        bez"skierowania go pod cudze okna".
        Takie rewelacyjne odkrycie po latach,a wszystkie tuby ZFowe MSI,GG,IR,Metro
        milczą jak zaklęte.Teraz widac czarno na białym ze jedyną,niestety nie do
        pokonania, przeszkoda w uwolnieniu miasta od tego upiorstwa jest pan Zygmunt
        Frankiewicz Prezydent Miasta, wyłacznie odpowiedzialny za organizacje ruchu
        samochodowego w miescie.
      • Gość: galileo Re: Czy za tydzień nie będzie już drogi krajowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 21:13
        > Tymczasem radny dopiął swego i na stronie internetowej UM pojawił
        > się osławiony rysunek nr K 06 046 D3.

Nie bardzo. Radny wystapil o zamieszczenie calego projektu
        www.berezowski.ovh.org/wyslane/repodpwniosek49.pdf
    • Gość: m.pszczynskiej nic o nas bez nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.07, 17:20
      A po jakiego czorta wogole wpychac takie transporty na
      rybnicką/pszczynską, skoro jest obwodnica? Wydaje mi się, że w tej
      częsci miasta nie ma zakładów chemicznych. To nie jest oczywiscie
      Pana wina, jednakże walka o ten ZNAK otwiera oczy. W tym miescie
      jest jak w dżungli. Jak o swoje nie powalczysz, to cie zjedzą.
      Czy takie transporty nie powinny najkrótszą drogą wyjeżdżać z miasta?

• Gość: galileo Re: nic o nas bez nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 17:58
        Tam prawdopodobnie chodzi o stacje benzynowe.
        • Gość: m.pszczynskiej Re: nic o nas bez nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.07, 20:19
          No tak, o tym nie pomyślałem.
      • pr51 Re: nic o nas bez nas 28.12.07, 23:28
        > A po jakiego czorta wogole wpychac takie transporty na
        > rybnicką/pszczynską, skoro jest obwodnica?
        ...
        > Czy takie transporty nie powinny najkrótszą drogą wyjeżdżać z
        miasta?

Zdecyduj się: obwodnicą, czy najkrótszą drogą?
        • Gość: majka Re: nic o nas bez nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 00:14
          cynizm pr51 dziwnie tożsamy z Jarzebowskiego
          • Gość: wilczur Re: nic o nas bez nas IP: *.gwardii.osi.pl 30.12.07, 12:06
            głupota majki dziwnie tożsama z mieciem :))
            • Gość: marta wilczur skończ już te Twoje podejrzenia snuć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 12:46
              Niedługo wszystkich ze wszystkimi pożenisz.

Może przypomnisz własnymi słowy, co to ten miecio pisał, bo sama już nie "pamiętam", com rzekomo napisała?

Poza tym jesteś śmieszny do tego stopnia, że nawet sam sss9 z Ciebie się nabijał. Zmilczałbyś wreszcie!
              • Gość: wilczur Re: wilczur skończ już te Twoje podejrzenia snuć? IP: *.gwardii.osi.pl 30.12.07, 15:12
                > Niedługo wszystkich ze wszystkimi pożenisz.
                Nie ja cię poeniłem z mieciem a somepoint - już nie pamiętasz jak cię
                zdekonspirował?

> Może przypomnisz własnymi słowy, co to ten miecio pisał, bo sama
                >już nie "pamię tam", com rzekomo napisała?
                no to chyba normalne przy twojej chorobie. Krótka pamięć.

> Poza tym jesteś śmieszny do tego stopnia, że nawet sam sss9 z
                >Ciebie się nabijał.
                akurat dobrze porównałaś ssman twój idol który obraża człowieka który zrobił
                więcej dla domów dziecka w gliwicach niż my wszyscy razem wzięci a dla niego
                jest głupkiem. Dla mnie sss jest po prostu nikim.

>Zmilczałbyś wreszcie!
                w tej samej chwili jak ty zamilkniesz, zniknij z forum a ja też odejdę.
                • Gość: marta502 Re: wilczur skończ już te Twoje podejrzenia snuć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 18:17
                  Gość portalu: wilczur napisał(a):

> akurat dobrze porównałaś ssman twój idol który obraża człowieka który zrobił
                  > więcej dla domów dziecka w gliwicach niż my wszyscy razem wzięci a dla niego
                  > jest głupkiem. Dla mnie sss jest po prostu nikim.

Generalnie "olewam" Cię wilczur- do tego stopnia, że nawet nie otrzymasz satysfakcji za'kapusia' przy innym wątku, gdyż nie jestem małostkowa z powodu iz Tobie puszczają nerwy.
                  Jednak nad przypisaniem mi ideałów i idoli, muszę się przynajmniej chwilę zatrzymać.
                  Mimo że w chwili obecnej zgadzam się z tezą stawianą przez sss9 (czy na odwrót) - co do oceny Ciebie i Twoich idoli- akurat, to w dużej mierze dzięki sss9 właśnie, zawieszono mnie jako zalogowaną, z powodów z którymi zupełnie nie zgadzam się, i nigdy się nie zgodzę.

Niestety dowody na to o czym piszę- są skasowane, a ja ich nie ujawnię, z powodu posądzeń o spamowanie.
                  Mam nadzieję że to co przedstawię- bo to o mnie "szło", jest dobitnym dowodem na to, iż w niektórych przypadkach różnimy się (z sss9) do tego stopnia, co jedynie można przyrównać do różnicy płci.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=73673253&a=73673472
                  Więc nie przypisuj mi idoli ani innych "mieciów", tylko z tego powodu że w danym temacie piszemy jednakowo, z czym Ty akurat w danej chwili nie zgadzasz się.

No i ostatnia już kwestia:

>Zmilczałbyś wreszcie!
                  > w tej samej chwili jak ty zamilkniesz, zniknij z forum a ja też odejdę.

O kogo Ci chodzi?, o mnie (zawieszoną a prawach logowania) sierotkę mizerotkę?, czy o (sss9), który tak (haniebnie według Ciebie) postąpił i jest nikim?
                  • Gość: wilczur Re: wilczur skończ już te Twoje podejrzenia snuć? IP: *.gwardii.osi.pl 31.12.07, 12:16
                    kilka złotych cytatów - czyli co autor miał na myśli:
                    >nie otrzymasz satysfakcji za'kapusia' przy innym wątku
                    >gdyż nie jestem małostkowa z powodu iz Tobie puszczają nerwy.

> Niestety dowody na to o czym piszę- są skasowane, a ja ich nie
                    >ujawnię, z powod u posądzeń o spamowanie.

> O kogo Ci chodzi?, o mnie (zawieszoną a prawach logowania) sierotkę
                    >mizerotkę?, czy o (sss9), który tak (haniebnie według Ciebie)
                    >postąpił i jest nikim?
                    a odpisałem tobie czy sssmanowi? Jedno tylko mnie denerwuje na tym forum i to
                    jest twoje spamowanie. Deklaruję uroczyście noworocznie że jeżeli znikniesz ze
                    swoimi klonami mieciu, marto i inne takie to ja zrezygnuję z moich durnych wpisów.
                    rozumisz Miecio? :)
          • pr51 Re: nic o nas bez nas 30.12.07, 15:37
            > cynizm pr51 dziwnie tożsamy z Jarzebowskiego

Zadałem pytanie i oczekuję odpowiedzi, a nie bredzenia na mój temat.
        • Gość: m.pszczynskiej Re: nic o nas bez nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.07, 20:18
          Nie wierzę, że nie zrozumiałeś.
          • pr51 Re: nic o nas bez nas 01.01.08, 21:33
            > Nie wierzę, że nie zrozumiałeś

To jesteśmy zgodni. Zadal pozostaje pytanie, czy zrozumiał nasz
            przedmówca, bo według mnie plótł, co mu ślina na język przyniosła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka