kiku.san 14.08.03, 10:29 Witam Przepraszam za uprawianie prywaty na forum publicznym, może ktoś jeszcze mi pomoże. Co się stało z kakofonią????? Nie chodzi mi, buuuu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolcero Re: do Kolcero 14.08.03, 10:46 kiku.san napisała: > Witam > Przepraszam za uprawianie prywaty na forum publicznym, może ktoś jeszcze mi > pomoże. > Co się stało z kakofonią????? Nie chodzi mi, buuuu > pozdrawiam JAK MOGLAS SIE ODZYWAC DO MNIE PRZED DLUGIM WEEKENDEM!!!!???? Teraz to wiadomo ze pogoda sie ...... :)))) Spoko, spoko, jest :www.kakofonia.stopklatka.pl/indexpl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: do Kolcero 14.08.03, 10:50 o matko! co ja narobiłam!! padam do stóp i błagam o wybaczenie a może dość już upałów? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: do Kolcero 14.08.03, 10:52 kiku.san napisała: > o matko! > co ja narobiłam!! > padam do stóp i błagam o wybaczenie > a może dość już upałów? > pozdrawiam hihihihi ale zeby od razu snieg???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: do Kolcero 14.08.03, 11:14 czemu nie śnieg? I w ten niewinny sposób, dwoje niewinnych forumowiczów poprzez niewinną rozmowę przeszło do historii jako sprawcy niespotkanej do tej pory anomalii pogodowej - śnieg w sierpniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: do Kolcero 14.08.03, 11:19 kiku.san napisała: > czemu nie śnieg? > I w ten niewinny sposób, dwoje niewinnych forumowiczów poprzez niewinną > rozmowę przeszło do historii jako sprawcy niespotkanej do tej pory anomalii > pogodowej - śnieg w sierpniu!!! Tylko czekac dyskusji o wplywie nacjonalizmu eskimoskiego na pogode Slaska :))) Juz widze te wpisy: Na Syberie z tymi dwojga!!!! Pozdruffka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: do Kolcero 14.08.03, 11:44 www.kakofonia.stopklatka.pl/PL/PLkingsajz/prowokatorzy.wav www.kakofonia.stopklatka.pl/PL/PLkingsajz/ptaszyska.wav Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: do Kolcero 16.08.03, 20:14 Nie taki diabeł straszny - jest pogoda:) Chociaż w piątek rano już byłam spakowana na Syberię. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: do Kolcero 17.08.03, 13:46 kiku.san napisała: > Nie taki diabeł straszny - jest pogoda:) > Chociaż w piątek rano już byłam spakowana na Syberię. > pozdrawiam Byc moze punkt krytyczny wplywu "romoansowania" na pogode sie przesunal i teraz trzeba sie duzo bardziej nasciemniac zeby ja zmienic/ ;)) Swoja droga masz niezle pomysly na weekend :D Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś