Gość: galileo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 18:15 Logika prezydenta Gliwic, wybudowac nowe drogi, wprowadzic nowy ruch do miasta, bedzie...mniejszy halas: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50318&w=74900202&a=75566688 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pr51 Re: Lekarstwo na halas - nowe drogi 11.02.08, 18:40 Kwestionujesz logikę Prezydenta, a cytujesz logikę Pana Berezowskiego. A w ogóle, to czemu nie dyskutujesz tam, gdzie jest stosowny wątek? Startujesz w konkursie na trolla roku? Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Lekarstwo na halas - nowe drogi 11.02.08, 19:01 Gość portalu: galileo napisał(a): > Logika prezydenta Gliwic, wybudowac nowe drogi, wprowadzic nowy ruch do > miasta, bedzie...mniejszy halas: Ręce opadają jak się czyta te wypociny Wieczorka. Ten facio nie dość, że nic nie kuma, to jeszcze usiłuje być złośliwym - żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Lekarstwo na halas - nowe drogi 11.02.08, 19:11 może ja jestem równie, albo i mniej kumaty niż Wieczorek, ale o jakich dostawach towaru w centrum ten gość krotochwili, bo jeszcze nie widziałem tu pod sklepem TIRa z dostawą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Lekarstwo na halas - nowe drogi 11.02.08, 19:14 Kilka lat temu wprowadzili zakaz zaopatrywania sklepów na Zwycięstwa w godz. od 10:00 do 18:00 - tak pisze pod znakami zatrzymywania się. Takie wesołki tym miastem zarządzają. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczur_123 [...] 11.02.08, 19:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Lekarstwo na halas - nowe drogi 11.02.08, 20:28 ale zezwalają wybrańcom parkować na chodnikach przy Zwycięstwa. mnie zawsze roztkliwia widok merca lub beemki z tabliczką "dostawa towaru" za szybą. a zwróć uwagę, że pomimo szumu o dziki parking wokół lwa, nic się nie stało. w sensie, żeby komuś zechciało się go zlikwidować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lekarstwo na halas - nowe drogi IP: 92.227.23.* 12.02.08, 01:10 Ksawo, a przeczytałeś całość? To nie pieprz dla samej przyjemności pieprzenia. Startujesz w konkursie na trolla roku? Nie obawiaj się, z tobą furmanie nie ma żadnych szans. A wiec, pieprz dalej dla samej przyjemności pieprzenia. Odpowiedz Link Zgłoś