Gość: Szwager IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.03, 16:59 U niego(odniego fatrow) we cukerni zawszech jod torta: www1.gazeta.pl/katowice/1,35055,1612671.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ballest Re: nowy Malysz rosnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.08.03, 21:12 A kto go nauczou skokac, tysz Onkel Sturz? pyrsk ballest (ale oryginalny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: nowy Malysz rosnie IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.03, 21:14 pyrsk ballest (ale oryginalny jestem debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: nowy Malysz rosnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.08.03, 21:19 WIEM O TYM, ze nim jestes! Dialinie :-)))))' Szwager czekam na odp. czy go takze Onkel Szturz trenuje? pyrsk ballest (ale oryginalny) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: nowy Malysz rosnie 26.08.03, 21:20 Gość portalu: Szwager napisał(a): > U niego(odniego fatrow) we cukerni zawszech jod torta: > Jesli i on sie tam zywi- to wyrosnie (urosnie?) z niego, ale nie Malysz heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: nowy Malysz rosnie 26.08.03, 21:25 kolcero napisał: > Gość portalu: Szwager napisał(a): > > > U niego(odniego fatrow) we cukerni zawszech jod torta: > > > Jesli i on sie tam zywi- to wyrosnie (urosnie?) z niego, ale nie Malysz > heheheheheh To mosz recht! Szwager a wela worzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: nowy Malysz rosnie IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.03, 21:28 Tela co Hans. Wiyncyj niy powia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: nowy Malysz rosnie IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.03, 21:27 Mosz recht - na tortach daleko niy zaleci. A niymach zicher kto go trynuje, ale jak bydziesz we Wisle-Jaworniku to zaro kole fojerwery na przeciwko szkouy je tako mauo cukernia, wlys tam i obejz na scianie couko galeria zdjync i dyplomow od tego bajtlam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: nowy Malysz rosnie 26.08.03, 21:52 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Mosz recht - na tortach daleko niy zaleci. A niymach zicher kto go trynuje, > ale jak bydziesz we Wisle-Jaworniku to zaro kole fojerwery na przeciwko szkouy > je tako mauo cukernia, wlys tam i obejz na scianie couko galeria zdjync i > dyplomow od tego bajtlam. Skorzystam, ale moze jednak najpierw spojrze co na ladach a pozniej co na scianach :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: nowy Malysz rosnie 26.08.03, 21:56 Obojetnie czy lubi maszkycic, ale skokac umiy! Szwager a boues w Skoczowie, Strumieniu i Cieszynie tam mieszkou przeca Twoja rodzina:-) albo? Dostou ues poczta uot szefowy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: nowy Malysz rosnie IP: 217.146.137.* 27.08.03, 00:42 Za poczta PIYKNE DZIYNKI, a w Cieszynie bouech - polecom kawirnia na zamku (kedys stajnia Laryszy) i muzeum. Couki Cieszyn po polskyj stronie warty je zwiedzynia. Odpowiedz Link Zgłoś
cdef1 Re: nowy Malysz rosnie 27.08.03, 21:45 Szkoda tylko, że Małysz jest Polakiem i do tego jest z tego dumny jak zawsze podkreśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: nowy Malysz rosnie IP: 80.72.65.* 27.08.03, 23:03 cdef1 napisał: > Szkoda tylko, że Małysz jest Polakiem i do tego jest z tego dumny jak zawsze > podkreśla. "Kto ty jestes? Polak maly..." cdef1 - i Ty jestes Polakiem, ale jestes maly! Nie dosc ze maly, to zawistny. Wstydzisz sie, ze jestes Polakiem? Ja tez sie wstydze, ze cdef1 jest moim rodakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
cdef1 Re: nowy Malysz rosnie 27.08.03, 23:21 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > cdef1 napisał: > > > Szkoda tylko, że Małysz jest Polakiem i do tego jest z tego dumny jak zaws > ze > > podkreśla. > > > "Kto ty jestes? Polak maly..." cdef1 - i Ty jestes Polakiem, ale jestes maly! > Nie dosc ze maly, to zawistny. Wstydzisz sie, ze jestes Polakiem? Ja tez sie > wstydze, ze cdef1 jest moim rodakiem! Ja jestem dumny, ze jestem Polakiem i cieszę się, ze Małysz jest z tego dumny. Tylko, że Ballestowi, Szwagrowi i innym naszym polskim Niemcom to chyba nie w smak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: nowy Malysz rosnie IP: 80.72.65.* 27.08.03, 23:35 Glupi jestes albo nie masz mozgu! Akurat szczegolnie tym dwom nie brakuje poczucia tozsamosci mimo, ze reprezentuja rozne bieguny. Chyba, ze ja jestem glupi! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: nowy Malysz rosnie IP: 80.72.65.* 27.08.03, 23:39 P.S.Tak w nawiasie prosze o link na Gliwice. Szwager! Poczte mi diabli wzieli - napisz na roomtsays. Wiesz gdzie! Zalezy mi! Odpowiedz Link Zgłoś