Dodaj do ulubionych

nowy Malysz rosnie

IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.03, 16:59
U niego(odniego fatrow) we cukerni zawszech jod torta:

www1.gazeta.pl/katowice/1,35055,1612671.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ballest Re: nowy Malysz rosnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.08.03, 21:12
      A kto go nauczou skokac, tysz Onkel Sturz?

pyrsk
      ballest
      (ale oryginalny)
      • Gość: adolf Re: nowy Malysz rosnie IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.03, 21:14
        pyrsk
        ballest
        (ale oryginalny jestem debil
        • Gość: Ballest Re: nowy Malysz rosnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.08.03, 21:19
          WIEM O TYM, ze nim jestes! Dialinie :-)))))'

Szwager czekam na odp. czy go takze Onkel Szturz trenuje?

pyrsk
          ballest
          (ale oryginalny)

• kolcero Re: nowy Malysz rosnie 26.08.03, 21:20
      Gość portalu: Szwager napisał(a):

> U niego(odniego fatrow) we cukerni zawszech jod torta:
      >
      Jesli i on sie tam zywi- to wyrosnie (urosnie?) z niego, ale nie Malysz
      heheheheheh
      • ballest Re: nowy Malysz rosnie 26.08.03, 21:25
        kolcero napisał:

> Gość portalu: Szwager napisał(a):
        >
        > > U niego(odniego fatrow) we cukerni zawszech jod torta:
        > >
        > Jesli i on sie tam zywi- to wyrosnie (urosnie?) z niego, ale nie Malysz
        > heheheheheh

To mosz recht!
        Szwager a wela worzysz?
        • Gość: Szwager Re: nowy Malysz rosnie IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.03, 21:28
          Tela co Hans. Wiyncyj niy powia.
      • Gość: Szwager Re: nowy Malysz rosnie IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.03, 21:27
        Mosz recht - na tortach daleko niy zaleci. A niymach zicher kto go trynuje,
        ale jak bydziesz we Wisle-Jaworniku to zaro kole fojerwery na przeciwko szkouy
        je tako mauo cukernia, wlys tam i obejz na scianie couko galeria zdjync i
        dyplomow od tego bajtlam.
        • kolcero Re: nowy Malysz rosnie 26.08.03, 21:52
          Gość portalu: Szwager napisał(a):

> Mosz recht - na tortach daleko niy zaleci. A niymach zicher kto go trynuje,
          > ale jak bydziesz we Wisle-Jaworniku to zaro kole fojerwery na przeciwko
          szkouy
          > je tako mauo cukernia, wlys tam i obejz na scianie couko galeria zdjync i
          > dyplomow od tego bajtlam.

Skorzystam, ale moze jednak najpierw spojrze co na ladach a pozniej co na
          scianach :-D
          • ballest Re: nowy Malysz rosnie 26.08.03, 21:56
            Obojetnie czy lubi maszkycic, ale skokac umiy!
            Szwager a boues w Skoczowie, Strumieniu i Cieszynie tam mieszkou przeca Twoja
            rodzina:-) albo?
            Dostou ues poczta uot szefowy????
            • Gość: Szwager Re: nowy Malysz rosnie IP: 217.146.137.* 27.08.03, 00:42
              Za poczta PIYKNE DZIYNKI, a w Cieszynie bouech - polecom kawirnia na zamku
              (kedys stajnia Laryszy) i muzeum. Couki Cieszyn po polskyj stronie warty je
              zwiedzynia.
              • cdef1 Re: nowy Malysz rosnie 27.08.03, 21:45
                Szkoda tylko, że Małysz jest Polakiem i do tego jest z tego dumny jak zawsze
                podkreśla.
                • Gość: Rumcajs Re: nowy Malysz rosnie IP: 80.72.65.* 27.08.03, 23:03
                  cdef1 napisał:

> Szkoda tylko, że Małysz jest Polakiem i do tego jest z tego dumny jak zawsze
                  > podkreśla.

"Kto ty jestes? Polak maly..." cdef1 - i Ty jestes Polakiem, ale jestes maly!
                  Nie dosc ze maly, to zawistny. Wstydzisz sie, ze jestes Polakiem? Ja tez sie
                  wstydze, ze cdef1 jest moim rodakiem!
                  • cdef1 Re: nowy Malysz rosnie 27.08.03, 23:21
                    Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> cdef1 napisał:
                    >
                    > > Szkoda tylko, że Małysz jest Polakiem i do tego jest z tego dumny jak zaws
                    > ze
                    > > podkreśla.
                    >
                    >
                    > "Kto ty jestes? Polak maly..." cdef1 - i Ty jestes Polakiem, ale jestes
                    maly!
                    > Nie dosc ze maly, to zawistny. Wstydzisz sie, ze jestes Polakiem? Ja tez sie
                    > wstydze, ze cdef1 jest moim rodakiem!
                    Ja jestem dumny, ze jestem Polakiem i cieszę się, ze Małysz jest z tego dumny.
                    Tylko, że Ballestowi, Szwagrowi i innym naszym polskim Niemcom to chyba nie w
                    smak.
                    • Gość: Rumcajs Re: nowy Malysz rosnie IP: 80.72.65.* 27.08.03, 23:35
                      Glupi jestes albo nie masz mozgu! Akurat szczegolnie tym dwom nie brakuje
                      poczucia tozsamosci mimo, ze reprezentuja rozne bieguny. Chyba, ze ja jestem
                      glupi! Pozdr.
                      • Gość: Rumcajs Re: nowy Malysz rosnie IP: 80.72.65.* 27.08.03, 23:39
                        P.S.Tak w nawiasie prosze o link na Gliwice. Szwager! Poczte mi diabli wzieli -
                        napisz na roomtsays. Wiesz gdzie! Zalezy mi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka