sakara 06.09.03, 00:50 ludzie sa problematyczni z natury,zakorzenieni w pogladzie ze nie ma czlowieka bez problemow...a ja jestem genetycznie obciazona optymizmem i czuje sie coraz bardziej samotna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szwager Re: czy brak problemow jest problemem IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.03, 01:14 Mosz ino take problymy? Najprawdopodobniyj je zes w tzw "cielyncym wieku". Abo? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: czy brak problemow jest problemem 06.09.03, 02:26 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Mosz ino take problymy? ale to wbrew pozorom jest problem - wokół zapanowała tak powszechna moda na czarnowidztwo i narzekanie - że osoba patrząca na świat i otaczającą rzeczywistość z optymizmem jest traktowana jak nienormalna - a co najmniej podejrzliwie Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: czy brak problemow jest problemem 06.09.03, 21:27 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Mosz ino take problymy? > Najprawdopodobniyj je zes w tzw "cielyncym wieku". Abo? Ja Ci dam cielaka!!! Uosiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sakara Re: czy brak problemow jest problemem 07.09.03, 21:39 jasne ze w "cielyncym wieku" juz od prawie 30 lat! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Salten Re: czy brak problemow jest problemem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.03, 01:23 sakara napisała: > ludzie sa problematyczni z natury,zakorzenieni w pogladzie ze nie ma > czlowieka bez problemow...a ja jestem genetycznie obciazona optymizmem i > czuje sie coraz bardziej samotna... hast du keine Probleme?! willst du darüber sprechen? gerne. ruf mich an: Dr. Salten, 0228/42542177 --------------------------------------------------- wir finden für jedes Problem eine Lösung Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakara Re: czy brak problemow jest problemem IP: *.pl 07.09.03, 22:21 Hi, Herr Doktor!Wie schade! aber ich habe keinen Telefon:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: czy brak problemow jest problemem 06.09.03, 21:28 sakara napisała: > ludzie sa problematyczni z natury,zakorzenieni w pogladzie ze nie ma > czlowieka bez problemow...a ja jestem genetycznie obciazona optymizmem i > czuje sie coraz bardziej samotna... Pozostaje gratulowac tych objawow... i zyczyc klonowania :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: czy brak problemow jest problemem IP: 80.72.65.* 06.09.03, 21:49 Moze niekoniecznie kompletny brak problemow, co ich znikoma ilosc daje niektorym osobom uczucie obrzydliwego dyskomfortu. Znam przynajmniej dwa takie "egzemplarze" - jednym jest moja tesciowa, a co do drugiego? W kazdym razie - nie mam na mysli siebie. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: czy brak problemow jest problemem 06.09.03, 21:54 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > Moze niekoniecznie kompletny brak problemow, co ich znikoma ilosc daje > niektorym osobom uczucie obrzydliwego dyskomfortu. Znam przynajmniej dwa > takie "egzemplarze" - jednym jest moja tesciowa, a co do drugiego? W kazdym > razie - nie mam na mysli siebie. ;o))) Stare,ale na temat: Ile zebow powinna miec tesciowa?? Dwa Jeden zeby mogla otworzyc piwo, a drugi, zeby ja zawsze bolal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: czy brak problemow jest problemem IP: 80.72.65.* 06.09.03, 22:20 Jakie bedziemy miec zycie zalezy przede wszystkim od nas, najgorzej jest wtedy kiedy sami je sobie zatruwamy. Nasz autopsychomasochizm moze dac niezle popalic najblizszemu otoczeniu. Nie wiem, czy osoby z takimi sklonnosciami pomyslaly kiedys o tym, ze zycie nie kreci sie tylko wokol ich pepka... Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: czy brak problemow jest problemem 07.09.03, 06:14 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > Jakie bedziemy miec zycie zalezy przede wszystkim od nas, najgorzej jest wtedy > kiedy sami je sobie zatruwamy. Nasz autopsychomasochizm moze dac niezle popalic > najblizszemu otoczeniu. skąd znasz mojego męża? :-) tylko on ma lepiej, bo ma na kogo zwalić - na razie nie obwiniał mnie tylko o wojnę w Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: czy brak problemow jest problemem 07.09.03, 08:40 meg_s napisała: na razie nie obwiniał mnie tylko o wojnę w Iraku I slusznie- ten tamat zarezerwowany jest dla kogos innego :))) I winni tez :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: czy brak problemow jest problemem IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.03, 10:03 To Ty tysz mosz ta samo swiykra(tesciowo) co jo??? Ziyncie wszyskich krajow uonczcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: czy brak problemow jest problemem 07.09.03, 10:09 Gość portalu: Szwager napisał(a): > To Ty tysz mosz ta samo swiykra(tesciowo) co jo??? > > Ziyncie wszyskich krajow uonczcie sie!!! Nie ta sama, ale one sie chyba klonuja, albo te same kursy koncza :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: czy brak problemow jest problemem IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.03, 10:12 No to czeko nos pieronowo "przeprawa" jeszcze. Co uzywosz, trucizny abo bykowca? Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: czy brak problemow jest problemem 07.09.03, 10:21 Tesciowe instaluja w domu szpiega wiec wieksze narzedzia odpadaja. Delikatne dosypywanie odpowienich "przypraw" powodujacych okreslone dolegliwosci zoladkowo-watrobowe skutecznie zniecheca do zbyt czestych i dlugich odwiedzin :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager terapia wstrzonsowo IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.03, 10:25 Jo mom poduonczone kajniykaj ekstra 220V, a to kokotek w badecimrze, a to klamka od drzwiyzow, a to gylender.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: teściowa problemem? IP: *.it-net.pl 07.09.03, 10:29 Trace do wos sacunek....Przestońcie! Kieby nie te teściowe, to byście sie wyonacyli sami na ciynki patyk... Spadać z teściowyk... Dzięki Bogu dluzyj zyje od teścia temu, ze nie robi se problemów z g..., tak jako wy, ba haj! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: teściowa problemem? IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.03, 10:32 Kolcero i co tera? Ale my flecieli jak dwie flaumy do kompota. PS Szpas ale przeca musi byc! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: teściowa problemem? 07.09.03, 12:43 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Kolcero i co tera? > > Ale my flecieli jak dwie flaumy do kompota. > > > PS > > Szpas ale przeca musi byc! A swoja droga coz za ironia natury??!!! Zamiast z gasienicy piekny motyl, to z pieknej dziewczyny robi sia taki.... pozeracz zieciuff :))))))) hihihihih Pozdrowienia dziewczyny :p Odpowiedz Link Zgłoś
em_em Re: czy brak problemow jest problemem 07.09.03, 10:29 oj to dobrze że ja nie będę teściową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: czy brak problemow jest problemem IP: *.it-net.pl 07.09.03, 10:31 A co ? Homo sexi? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: czy brak problemow jest problemem 07.09.03, 21:46 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > A co ? Homo sexi? słowa rozumiem - sensu nie ??? możesz wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: czy brak problemow jest problemem 07.09.03, 21:52 meg_s napisała: > Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > > > A co ? Homo sexi? > > słowa rozumiem - sensu nie ??? możesz wytłumaczyć? Chlop z chlopem albo baba z baba to moga miec dzieci tylko w Holandii ;)) Ale z tego to tylko taka erzatz tesciowa wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: czy brak problemow jest problemem 07.09.03, 22:03 kolcero napisał: > Chlop z chlopem albo baba z baba to moga miec dzieci tylko w Holandii ;)) > Ale z tego to tylko taka erzatz tesciowa wychodzi :-)))))) a może ona miała na myśli że nie będzie teściową tylko świekrą ? - zależy jaka "płcia" dziecięcia (kto dziś pamięta takie słowa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: czy brak problemow jest problemem 07.09.03, 22:15 meg_s napisała: > a może ona miała na myśli że nie będzie teściową tylko świekrą ? - zależy > jaka "płcia" dziecięcia (kto dziś pamięta takie słowa;-) Odczytalem .."plcia" dzieciola... i za cholere nie moglem dojsc co ma dzieciol do tesciowej hihihihiii Ale zacytuje Ewanjelie sw. Łukasza : ...Różnym będzie ociec od syna, a syn od ojca. Matka przeciw dziewce, dziewka przeciw matce. Świekra przeciw niewiestce, niewiastka przeciw świekrze swej... I sama widzisz jak to z kobietami jest :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: czy brak problemow jest problemem IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 10:15 Kolcero je zes jednorazowy! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: czy brak problemow jest problemem 07.09.03, 13:03 em_em napisała: > oj to dobrze że ja nie będę teściową > W sumie to i ja nie bede tesciowa :)) I dobrze, choc moze szkoda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: czy brak problemow jest problemem IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 10:24 A mozno zauozyc sam klub niydoszuych swiykrow?, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś