Gość: Fifus IP: *.gprs.plus.pl 10.09.08, 20:26 Czy to prawda, że działkowcom przy ul. Wyszyńskiego zabierają ogródki pod budowę nowego gamchu Urzędu Miejskiego? Bo podonbno działkowicze protestuują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: Działkowcy protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 23:51 Oczywiscie, ze prawda. Dzialkowcy moze i protestuja, ale ich prezes sie dogadal z ZF i chce oddac dzialki. Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: Działkowcy protestują 11.09.08, 00:29 to już chamstwo wiem że budynek urzędu miejskiego jest mały.i te działki są w centrum ale zamiast urzędu miejskiego wolałbym coś porządniejszego np.park jak kościuszki w katowicach.albo osiedle mieszkaniowe z budynkami po 4-6 pięter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Działkowcy protestują IP: *.gl.digi.pl 11.09.08, 07:26 A po co wieksza siedziba.. wiecej obibokow chyba nie potrzebujemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Działkowcy protestują 11.09.08, 09:36 Gość portalu: Fifus napisał(a): > Czy to prawda, że działkowcom przy ul. Wyszyńskiego zabierają > ogródki pod budowę nowego gamchu Urzędu Miejskiego? Bo podonbno > działkowicze protestuują Widzę, że dyskutujesz sam ze sobą - w tak zapętlonej myli, że ktoś cię zrozumie to wyższe prawdopodobieństwa trafienie w lotka.] Co znaczy "działkowicze zabierają"? A w następnym zdanie już ktoś protestuje, tylko dwa zdanie się nie łącą - masakra polonistyczna i logiczna, ale alter ego zrozumiało i już komentuje - żałosne. Weź się w garść i wytłumacz o co ci chodzi w tym wątku kolejnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: Działkowcy protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 10:12 opserfer napisała: > Co znaczy "działkowicze zabierają"? A w następnym zdanie już ktoś > protestuje, tylko dwa zdanie się nie łącą - masakra polonistyczna i > logiczna, ale alter ego zrozumiało i już komentuje - żałosne. > Weź się w garść i wytłumacz o co ci chodzi w tym wątku kolejnym. Nie trzeba niczego tłumaczyć, post jest całkowicie zrozumiały. Przeczytaj go powoli to ujrzysz tam coś innego niż "działkowicze zabierają" Za to twoje przemyślenia utrwalasz powalająco! Co to jednak nerwy robią z człowieka, no nie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Działkowcy protestują 11.09.08, 10:18 Tak się zdenerwowałeś? Przykre. A czemuż to? Niedomiar magnezu w organiźmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: Działkowcy protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 10:30 Nie, ja spokojnie czytam to i rozumiem co inni piszą. Ty nerwowo czytasz i nerwowo odpowiadasz i stąd pierdoły ci wychodzą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: Działkowcy protestują 11.09.08, 11:45 Gość portalu: Dino napisał(a): > Nie, ja spokojnie czytam to i rozumiem co inni piszą. > Ty nerwowo czytasz i nerwowo odpowiadasz i stąd pierdoły ci wychodzą :)))) Jestem jednak przekonany, że piszesz o sobie w drugiej części tej wypowiedzi. Tak bardzo chciałbyś, by twoje wizje były prawdziwe, że musisz bardzo szybko je bełkotać w różnych wątkach i potem wychodzi ci takie niedorzeczne coś. To co ci działkowicze zabierają? Odpowiedz Link Zgłoś