ballest 24.12.03, 08:40 U nos we Frankfurcie ich tak richtg nie bydzie, bo trocha popruszou, ale na dworze klara wylazua i juzas psinco momy. Jak tam u wos, napewno sniegu wpierony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: Bioue Swiynta 2004????! IP: *.it-net.pl 24.12.03, 11:35 W górak bioło fest, na dole mniyj śniegu, hale poprusyło , wystarcy... Syćkiego CI nolepsego ballest!!! Kie sie do nos wybieres, he? " Bioły opłatecek pomalućku kruse, i dzielem sie z Tobom tyz... Płace świyrcka zolno, to kawołek dusy... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Bioue Swiynta 2004????! 24.12.03, 12:03 dziynkujam ci Ciupazko, myslam, ze se mogam sybko u Wos znalesc, bo moj synek chodzi tera z dziouchom rodem z Krakowa i se chcom uoba po polsku uczyc, bo Krakow uodwiedzic chcom, a do wos to juz tylko konsek. Dziynkiz uopuatek, Wom tysz zyczam w Zakopcu przepiyknych swiont i cudowngo roku 2004! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Bioue Swiynta 2004????! 24.12.03, 12:10 czymu, uona nie poradzi uon tysz niy, a chcom se nauczyc, no to jou se tysz przy nich nauczam. On mogl polonistyka sztudiowac, ale wybrou Japanologia! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Bioue Swiynta 2004????! 24.12.03, 12:49 O kule na mole i hopsasa!!! ps mom sam jedna znajomo ze Paragwaju od keryj piyrszy chop bou Slonzokym a drugi Japonczykym - i ta "pierona" tysz ci godo i szkryflo po japonsku. To mi juz ale je za maszkytno godka. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Bioue Swiynta 2004????! 24.12.03, 13:03 No to dzioucha mondrou je, ale czy Japonczyk to tynrichtiger chop je, tego nie wiem! Japonki ale fajne nie som, majom wszystkie o-beiny, ale jak noszom kimono, to tego nie widac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Bioue Swiynta 2004????! 24.12.03, 13:10 laband napisał: > O kule na mole i hopsasa!!! > > ps > > mom sam jedna znajomo ze Paragwaju od keryj piyrszy chop bou Slonzokym a drugi > Japonczykym - i ta "pierona" tysz ci godo i szkryflo po japonsku. > To mi juz ale je za maszkytno godka. We Paragwaju to soom Inijanery a niy Japooczyki! Mooj kolega je tam misjoonarzym. Musza sie go ino kedy spytac´ eli tam je richtik tela Sloonzokoow i Japoonczykoow. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Bioue Swiynta 2004????! 24.12.03, 13:17 Hanys "Pieronie", ono pojechaua do tego Japonczyka furt do Japoni. Ale mosz recht, ona mo tysz za tela indianskyj krwi. A wiysz jake fajne odniyj cery som! ps obejz, tyn ballest to Japonkom na nogi kuko!, hehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Bioue Swiynta 2004????! 24.12.03, 15:53 Bajtle, jest prowda , jou tysz i na nogi kukou, ale jou tysz cos z Japonii przywioz, jou pomiarkowou, ze te dziouszki se tak fajnie kuaniauy, to jak uech do dom przyleciou, to zaroz uech moja frela tysz tak nauczou i teraz jak z dienstu przidam, to mi zawsze w zimrze przy dwierzach stoi i sie kuaniou i mamrocze, ze se cieszy, zech juzas w doma je ! To se nazywou japonskou kultura !!! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Bioue Swiynta 2004????! 24.12.03, 15:56 Ale ino "mamroto" padous. Jak se zasuzysz to mozno i bydzie co wiyncyj. A tera kukejcie juz eli piyrszo gwiozdka je na niebie! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Bioue Swiynta 2004????! 24.12.03, 16:14 Mamrotou, bo to mou na japonski wyglondac, ale to juz tera u nos standart je ? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Bioue Swiynta 2004????! 25.12.03, 00:06 A tymi patykami to roladow se ale niypojysz - jo juz probowou, ale zech to pociep, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Bioue Swiynta 2004????! 25.12.03, 00:53 Szwager uoni tam majom inny ryz, wiync problemow niyma, bo tyn ryz nie jest sypki yno take klombie! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Bioue Swiynta 2004????! 25.12.03, 03:06 Widza ize sie juz znosz. Ja tyn ryz jakos maszkytnie robiom. co im niy slatuje ze tych patykow. Jo ale se tym pojesc niy poradza za pierona, i zawsze se juz na poczontek normalno widouka obsztaluja. Moja ale je uparto i durch to cwiczy. Odpowiedz Link Zgłoś