junkersica 02.04.10, 16:35 Witajcie wszyscy! Chcę Wam życzyć, żebyście wszyscy, choć na te kilka świątecznych dni, zapomnieli o poziomach hormonów, dręczących Was dolegliwościach i troskach osobistych. Czyli, po prostu - Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harmoniak Re: Alleluja! 02.04.10, 17:07 A już myślałam, że ten okrzyk w tytule zwiastuje Twoje cudowne ozdrowienie Życzę wszystkim Smacznego Jajka. Odpowiedz Link
stapelia Re: Alleluja! 02.04.10, 17:23 Ja też Wam życzę żebyście zapomnieli o poziomie cholesterolu i jedli jaka i mazurki i baby i inne cuda do woli - i wyspali się!!! To pisałam ja.. w przerwie między myciem okiem i mazurkiem cytrynowym Odpowiedz Link
ewelina266 Re: Alleluja! 03.04.10, 09:59 Ja również życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt!!! Odpowiedz Link
junkersica Re: Alleluja! 02.04.10, 17:57 Wręcz przeciwnie, niestety. Ha - cóż zrobić - spróbuję zapomnieć Odpowiedz Link
jurmik Re: Alleluja! 02.04.10, 19:53 Witam po wyjazdowej przerwie i wszystkim czynnym i biernym uczestniczkom i uczestnikom tego forum życzę Wesołych Świąt, smacznego jajka, bardzo rozsądnego Dyngusa, bo jednak zimno i wszelkiej pomyślności!!! Odpowiedz Link
anka.83 Re: Alleluja! 02.04.10, 20:54 Smacznego jajeczka, wesołego dyngusa, dużo zdrowia dla wszystkich Też myślałam, że jakiś cud medyczny u Junkersicy wystąpił Odpowiedz Link
kasiahashi Re: Alleluja! 02.04.10, 22:41 Życzę Wam , aby w każdym domu zapachniało pasztetem i babką z bakaliami , a sernik ucieszył oczy .... ( tarta cytrynowa mniam ... też), aby słońce zaświeciło na spacerze, a kolana cudownie ozdrowiały , kwiaty w wazonach rozwinęły pąki ,a rzeżucha zazieleniła świateczny stół, a wszyscy wokół niczego od nas nie chcieli oprócz uśmiechu i miłości.... Szczęśliwych Świąt i szczęśliwego ŻYCIA.. K Odpowiedz Link
pumeczka77 Re: kasiahashi!! 03.04.10, 15:23 Wesołych świąt, dużo zdrówka wszystkim życzę! Odpowiedz Link
apraw Wesołych Świąt:) 03.04.10, 22:56 Po prostu radujcie się sobą, bliskimi, wiosną, świąteczną biesiadą Odpowiedz Link