Witam.
1.Moje najnowsze wyniki zrobiły mi spora niespodziankę, ponieważ od długiego czasu miałam ft3 sporo wyższe niż ft4 a tym razem jest odwrotnie.
Tsh 0,286 (0,27 - 4,2)
ft3 2,73 (2 - 4,4) 30,42%
ft4 1,42 (0,93 - 1,7) 63,64%
Bardzo proszę o rady, ponieważ wiem, że tą
przemianę t4 w t3, można zwiększyć ale, jako, że to nie było mi potrzebne, to nie pamietam za bardzo jak to zrobić. (chyba trzeba brać żelazo ale ja łykam Sorbifer)
2. Drugi mój problem jest taki, że zmieniłam pakiet medyczny i mam nowego endo. Jako, że mam bardzo niskie tsh, to ciągle muszę prowadzić wojne o dawkę Euthyroxu ( obecnie biorę 100).
Wiecie, co powiedzieć, żeby endo nie zmiejszył mi dawki?. Wielokrotnie z nakazu lekarzy, próbowałam zmniejszyć dawkę ale kończy się to totalnym zjazdem a jako że teraz i tak mam kryzys, to nie mogę sobie pozwolić na zmianę dawki bo po prostu umrę i znowu będę się miesiącami podnosić do pionu, bo lekarzom nie podoba się moje tsh i eksperymentują na żywym organiźmie, czyli na mnie.
3 Pisałam, tu kiedyś pod innym nickiem ale nie mogę sobie przypomieć ani znaleźć starego wątku.
4. Samopoczucie mam beznadziejne, w teście wyszło mi 39 punktów a kiedyś to chyba już nawet dwadzieścia i trochę miałam. Niestety rok 2013 był wyjątkowo stresogenny

skiepściło mi się wszystko co tylko mogło się skiepścic i końca stresów nie widać... i na dodatek przytyłam 12 a moze nawet 14 kg

Pozdrawiam