Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników tarczyca POMOC

28.02.20, 14:02
Bardzo proszę, by ktoś pomógł mi zinterpretować moje wyniki. Podam je również w % z kalkulatora internetowego. Dodam, że mam 22 lat i jestem kobietą.


TSH 1,7984 µIU/ml (0,350-4,940)
FT3 3,09 pg/ml (1,88-3,1) - 93.08%
FT4 1,08 ng/dl (0,70-1,48) - 48.72%
anty-TPO 0,98 U/ml (0,00-5,61)
anty-TG 2,23 IU/ml (0,00-4,11)

Jak mam interpretować te wyniki?
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka