Dodaj do ulubionych

Wyniki tarczycy

28.05.20, 17:37
Witam jak mogę zinterpretować te wyniki?
FT4 45.45% [ wynik 1.28, norma (0.93 - 1.7)]

FT3 -1.61% [ wynik 2.54, norma (2.57 - 4.43)]

TSH 1,16 ( 0.27-4,20)
antytpo w normie
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka