d.sardynka 19.05.17, 12:48 Dzień dobry, Czy ta relacja ma jeszcze szansę na szczęście, czy uda mi się znaleźć w sobie uczucia ? Ja 15.10.1977, partner 08.03.1977. Jesteśmy razem od wielu lat, ale myślę o odejściu, jest to jednak bardzo trudna decyzja. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: prośba o wróżbę 29.05.17, 06:05 Witam, relacja ma szansę trwać, jest także szansa na emocjonalne zbliżenie, ale konsekwencją Pani wysiłku i zabiegania. I w tej sposób związek może długo trwać, aczkolwiek nie jest on kreatywny i nie da dojrzałej satysfakcji. No i Pani potrzeby nadal będą pozostawać gdzieś w cieniu, jak i Pani osoba. Odpowiedz Link
d.sardynka Re: prośba o wróżbę 29.05.17, 11:39 Dokładnie tak to wygląda niestety Tylko, że mamy za sobą już tyle "szans", z których niewiele wychodzi, że jestem już na prawdę zmęczona i zniechęcona. Może karty coś podpowiadają? Tkwić w tym, czy iść dalej ? Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: prośba o wróżbę 07.06.17, 07:34 W kartach to emocjonalne zbliżenie się pojawiło ponownie : Cesarzowa,IIPuchary, jest zmiana nietrwała. To, na co Pani czeka pojawi się, ale nie będzie to tym, czym miało być tak do końca: Królowa Money, IIIMiecz, As Monet. Trudna sytuacja. Odpowiedz Link